Υπάρχει πολύ χειροτερο: 316 με 54.000 :hystericalbs1:
Printable View
panakrivo , me tipota den tha ta dina gi auto,
Η Mercedes πάει από το κακό στο χειρότερο
Συγγνώμη αλλά όλα αυτά τα GLA, CLA κλπ AMG είναι σαν τσίρκο
Πραγματικά απορώ γιατί να πάρει κάποιος CLA AMG και να μην πάρει 335 για να μην πω Μ3 και πέσετε να με φάτε...?
Οι διαφορές είναι χαοτικές σαν μοτέρ αλλά και σαν αυτοκίνητα εμφανισιακά
Τα καινούρια AMG μου θυμίζουν κάτι κατασκευες Tolias edition της προηγούμενης δεκαετίας
Εγώ θα ντρεπόμουν να οδηγώ τέτοιο αμάξι με απλώστρες αερτομές και δεν συμμαζευόμαστε...
Aν και την πάω πολύ την Mercedes ψήφισα την 3η επιλογή με τη σκέψη του ότι μία BMW σ'αυτά τα χρήματα θα είναι πολύ πιο "εξοπλισμένη" από μία Mercedes...thumb Βέβαια δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις 2 φίρμες απλά η BMW βγάζει έναν πιο σπορ χαρακτήρα ενώ στη Mercedes αυτό το συναντάς μόνο σε μεγάλες εκδόσεις...:shok:
Για μια ικανοποιητική Mercedes κατά τη γνώμη μου οι τιμές ξεκινάνε από τα 50 χιλιάρικα...:whistle:
Από την άλλη μιλάμε για μία AMG που σημαίνουν πολλά αυτά τα 3 γράμματα...:thumbsup:
Λιάκο όχι FWD όμως ρε φίλε...μεγάλη ξενέρα :thumbsdown:
H Mercedes πλέον έχει φτάσει σχεδιαστικά σε 2-3 κατηγορίες (να μην πω σε όλες) να είναι πολύ μπροστά απο την BMW .
Δυστυχώς η bmw δε μπορεί να ακολουθήσει.
Μάζεψε η Mercedes τη διαφορά που της είχε κάνει τόσα χρόνια η bmw κ αρχίζει να ξεμυτίζει !
Εχω κάνει πάρα πολλές συζητήσεις κ με άλλα άτομα απο διαφορετικές "σχολές" και forums και όλοι (90%) μου λένε αυτό το πράγμα!
Πάντως στη bmw το κυριότερο της πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, είναι οτι κρατάει το φανατικό κοινό της πίσω κίνησης.
Και από άποψη τεχνολογίας η Mercedes ήταν και είναι πιο μπροστά από τις άλλες εταιρίες... Ανέκαθεν τα μοντέλα της χαρακτηρίζονταν για τις καινοτομίες...thumb Γενικά τα αυτοκίνητά της είναι τρομερά όμως και κάπως ιδιαίτερα και δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό...
ποσο λιτρα λετε να καει στα 100χιλιομετρα??
ουτε εμενα δεν μου αρεσει το Mercedes Bmw και δεν ειμαι καλα