Αν είναι το καλύτερο δεν ξέρω αλλά πιστευω πως είναι ένα απ'αυτά που δεν σε αφήνουν να ξεχάσεις πώς ήταν τα πραγματικά αντρικά αυτοκίνητα.
Μπορείτε να το φανταστείτε το συγκεκριμένο με γυναίκα οδηγό ;
Κάτι σαν τα IWC ένα πράμα.
thumb
Printable View
Το μόνο θέμα είναι η συντήρηση και ότι για να αλλάξεις ακόμα και συμπλέκτη πρέπει σχεδόν να κατεβάσεις μοτέρ.
Έτσι μου είχε πει ένας ιδιοκτήτης.
To μονο θεμα ειναι οτι ειναι ΑΜΑΞΑΡΑ!!!
Έχοντας ερθει η ωρα να αλλάξω την μαστιγα(Opel combo) ψάχνω αυτοκίνητο,όχι απαραίτητα επαγγελματικό μιας και η δουλεια μου φθίνει.το μονο που θέλω να είναι 5πορτο,έως 1400 κυβικά πετρέλαιο και μεταχειρισμένο με μπάτζετ 5000¤.καταλαβαίνω οτι μεταχειρισμένο=λαχείο αλλά αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι ευπρόσδεκτο
Λοιπόν εβαλα και δημοσκοπηση,απο το αρχικο διλημμα απορριφθηκαν τα τετρακινητα κα παρεμειναν τα εξης παραπανω.
Το θελει η συζυγος και εγω και το παιδακι μας για την δουλεια,την πιστα και για track days και ταξιδακια.
Αυστηρα μεχρι 2.000κ.εκ οπως βλεπουμε με γνωμονα την οδηγικη συμπεριφορα,την ευρεση ανταλλακτικων και συντηρηση και τη ομορφια.
Πρωτη φορα εχω διλημμα σε αυτοκινητα,τα θελω και τα 3 βασικα για διαφορετικους λογους το καθενα.
Η λογικη λεει χονταρα,η καρδια μου λεει rs-ακι και η μεση λυση της συζυγου και του αδερφου μου λεει golf-ακι οχι οτι εμενα δεν μου αρεσει,εξαλλου ειναι το μονο sport αμαξι που κυκλοφορει ακομα και αυτη την εποχη ασταματητα καθε μερα στους δρομους μας.
Για ψηφιστε να δουμε.
Για να ξεκαθαρισω τί μου αρεσει και τι οχι, στο καθενα εχουμε και λεμε
FOCUS RS MK1
+Πανεμορφο-οδηγικη συμπεριφορα-σπανιο-σκληροπυρηνικο
-Ακριβα ανταλλακτικα και δυσκολα στην ευρεση ανταλλακτικα στην Ελλαδα απο Αγγλια εχει τα παντα-ζημιούλες σχετικα.
CIVIC TYPE R EP3
+Αξιοπιστια-οδηγικη συμπεριφορα-ηχος-ειναι ατμοσφαιρικο πολυστροφο που ειναι αυτο που μου αρεσει-σαλονι-τιμονι-σασμαν φοβερο-ευρεση ανταλλακτικων
-Δεν μου αρεσει εμφανισιακα πολυ η θεση του λεβιε ειναι σαν των βαν,εσωτερικο φτωχο-απροσωπο σαν το 1.4 εξωτερικα-ουσιαστικα δεν ειναι συλλεκτικο και σπανιο αφου οσα εβγαλε τα αριθμησε.
GOLF GTI V
+Ομορφο αρκετα,μαζι με το GOLF 2 ειναι τα πιο ομορφα γκολφακια, αν και δεν διαφερει απο τα απλα παρα ελαχιστα-το πιο ωραιο εσωτερικο με πολυ εξοπλισμο αν θες-οδηγικη συμπεριφορα-αξιοπιστια.
-Σχετικα ακριβο για αυτο που ειναι θεωρω,εχουνε κλεισει σχεδον δεκαετια του 2005 και μετα και ζητανε 8 χιλιαρικα-ειναι σχετικα ''χλιαρο'' σε σχεση με τα αλλα και δεν κανει για πιστα και για track days θεωρω.
Το Leon Cupra το έχεις σκεφτεί?5πορτο, πιο φτηνό από golf και, για μένα, πιο όμορφο.
Ουτε να το βλεπω εμφανισιακα,γουστα ειναι αυτα αλλα εχω καταληξει στα παραπανω καλως ή κακως.Ευχαριστω για την γνωμη ομως που μπηκες στον κοπο.
Να είσαι καλά, για type-r σε βλέπω πάντως, να λυσσομαναει με το στροφόμετρο στα κόκκινα! thumb
type r είναι η λογικη επιλογή σπορ αυτοκινητου.τετοια μοτερ δεν ξαναβγαινουν.μολις τσιτώσεις το μοτερ στα κοκκινα,ξεχνας την αδιαφορη εμφανιση και το φτηνο εσωτερικο.το downsizing μαζι με τα φυσητηρια είναι το παρον και το μελλον της αυτοκίνησης,οποτε το γκολφ καλο αλλα χλιαρο.