ου ρε ακατανόμαστε...αυτό έχεις να πείς μόνο???και εσύ, και το φιλαράκι σου ο φανεροαουντάκιας ο στάθ'ς???
δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν το άλλο το φίδι είναι πλέον και μοντ σε κάνα αουντοφόρουμ.
Printable View
Εγω που είχα ΤΤ και s3 μια Χαρα αίσθηση είχαν.
Αυτα τα υπερβολικά που λένε για αποκομμένη αίσθηση δεν την είδα εγω τουλάχιστον.
Σίγουρα η αίσθηση που προσφέρει το κάθε αυτοκίνητο στον κάθε οδηγό, διαφέρει. Πχ. Εμένα η τετρακίνηση του ομίλου με αφήνει παγερά αδιάφορο, γι αυτό άλλωστε και στο δικό μου όχι μόνο το quattro δεν υπάρχει απο τον κεντρικό και πίσω, αλλά και το ESP έχει πάει ανεπιστρεπτή στον Καιάδα. Ο αδερφός μου πάλι θεωρεί εμετική την προστινή κίνηση και κόβει φλέβα για το Haldex. Γούστα είναι αυτά...
Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο ρε πστ μου. Ο άνθρωπος πήγε από το S3 8L στο Ε46 Μ3 και δεν είδε καμια βελτίωση στην αίσθηση...
Ε, βέβαια ρε Γιάννη, γμ την πτν μου. Αφού είσαι κοντρομηχανή, που περιμένεις να δεις βελτίωση? Εδώ δε σε πείραζε ο συμπλέκτης στο S3 σου, που για να τον πατήσεις έπρεπε να έχεις τις γάμπες του Μητσιμπόνα. Ή το λεβιέ των ταχυτήτων, που από τις αλλαγές σου είχε αποκτήσει άλλους 10 βαθμούς ελευθερίας και πηγαινοερχόταν σα γουδοχέρι σε σκορδαλιά.
Δεν έχουν, λέει, αποκομμένη αίσθηση. Σα να ζητάς απ' τον Σεχίδη ν' αξιολογήσει πριόνια.
Μπορει να φταιει και αυτο που λες:original:
εμενα ξερετε γενικα τι μου αρεσε στο Μ,
που πηγαινα με εργοστασιακη αναρτηση σε ανοικτες καμπες σε εθνικη με 220+ χλμ κ το αμαξι εδειχνε λες κ παει με 150 κ με προηγουμενα αμαξια για να πας ετσι ηθελες τουλαχιστον αναρτηση αλλαγμενη.
αυτο μου αρεσει στο θεμα οδηγησης,
στο αποστειρωμενο τιμονι για τα αουντι εξακολουθω να μην συμφωνω.
σιγουρα σε αλλα ατομα οδηγους το Μ η το s3 θα ειχε αλλες επιρροες + η -
Σχετικά με την άτυπη κόντρα με την gts νομίζω ότι ο άνθρωπος είχε την "στιγμή του" και έκοψε (προφανώς φοβήθηκε) γιατί μέχρι τότε αφού τον πέρασε του άνοιγε χωρίς πρόβλημα, μετά απλά δεν ξαναασχολήθηκε.
Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα βλέποντας το video.