φυσικα μπορεις να μπεις.... :original: η σταχτη δεν με πειραζει, θα ανοιξουμε την οροφη , τις γοπες στο ποτηρακι..... το εκοψα πριν 7 χρονια..... στο χερι σου ειναι ... απλα πρεπει να το παρεις αποφαση και να το πιστεψειςthumb
Printable View
Εγώ την παρακαλάω όταν πάει εκτός πόλης με τα μωρά να παίρνει το BMW αλλά
σπάνια το κάνει.Την βολεύει το ATOS πιο πολύ.Καλή οδηγός είναι (εγώ την έμαθα :thumbsup:)
δεν φοβάμαι από τρακάρισμα και τέτοια αλλά φοβάμαι μην το
μπουκώσει:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αν φοβασαι να μην το μπουκωσει, οταν θα ξαναρθω Θεσσαλονικη θα το παρω να στο ξεμπουκωσω :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Επρεπε να ειχαν κανει το γκαλοπ τον Σεπτεμβρη που ημουν Θεσσαλονικη......thumb
Το δικο μου εχει κοφτη στα 230.... δεν πηγαινε παραπανω......:whistle::whistle:
Φυσικα και τον εμπιστευομαι να το οδηγει,thumb, πως θα μπορουσα να εχω παντα την τελικη αποφαση τι αυτοκινητο θα παρουμε.......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: αλλα συνηθως , του την λεω μερικες φορες.... τη μια εχει γδαρσιματακια η ζαντα, την αλλη στο τελος η βενζινη, καλα δεν μιλαμε για πλυσιμο..... πρεπει να το δει βρωμικο για να το πλυνει.....:whistle::whistle::whistle::whist le:
Eγω παιδια την εχω τυφλη εμπιστοσυνη της λεω να παιρνει το αυτοκινητο οποτε θελει αλλα υπαρχει ενα προβλημα δεν εχει διπλωμα οποτε δεν μπορω να της το δωσω:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Υ.Γ Αρα την εχω μια χαρα μεχρι στιγμης
mono mia exei odigisei to diko mou kai ayto ypo tin epopteia mou. apo kai kai pera mono stou synodigou .