Πάρη πίστεψε με το 46άρι το έχω σπουδάσει :D :D Είμαι σε postdoc τώρα :th_Laie_67-1:
Printable View
Κάποια στιγμή που θα εχω χρόνο ίσως ξηλώσω όλο το ταμπλο και καθαρίσω τη σκουριά περνόντας μετά και ένα
https://www.decoratingwarehouse.co.u...mage_large.jpg
Το ξέρω ότι ίσως τρώγομαι με τα ρούχα μου, αλλά δεν ανέχομαι να υπάρχει σκουριά στο αμάξι σε κανένα σημείο πέραν της εξάτμισης!
Έχεις απάντηση στο pm thumb
Δες εδώ για Ε46 ένα δείγμα να σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο... https://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=441638
Παιδια χαλαρωστε..Τα συγκεκριμένα κομμάτια , ειδικά πίσω και κάτω από το ταμπλό είναι άβαφα στο 90% των αυτοκίνητων,να μην πω 100%.
Μονο στα καθισματα ,και αυτα σε σημεία μονο που μπορει να ειναι εμφανη, εχουν χρωμα.
Απο τα καθίσματα που εχω λυσει,μονο τα recaro ειναι ολοκληρωτικά βαμμένα,και όχι σε όλα τα μοντέλα τους.
Μην φοβάστε τα σημεία αυτά δεν θα τα δει η γενιά η δικιά μας να σαπίζουν.
Μιχαλη να σου πω προσφατο παραδειγμα.
Εχω ενα Toyota hilux του 1985. Την βαφτισα το 2011 που της εκανα ολοκληρωτικη ανακατασκευη,Luxy..Οταν ελυσα το ταμπλο,κανενα μα κανενα μεταλικο κοματι δεν ηταν βαμενο.Ειχε επανω μια επιφανειακη σκουρια,που την ετριψα με scots brite.
Ενταξει το εβαψα,αλλα και ετσι να το αφηνα δεν εχει αναγκη.
Σε feroza που ειχα κανει την ιδια δουλεια,παλι αβαφα τα βρηκα.
Θελετε να σας πω για mercedes,vw,mazda, honda, ford, peugeot ,mitsubishi, suzuki, κτλ κτλ.Ολα ετσι ειναι.Nα παμε σε φορτηγα scania 144,143,164,R- volvo, man..Kανενα δεν εχει χρωμα στα κοματια πισω απο το ταμπλο.Λυστε οσοι εχαιτε scania τα πανελ των οργανων η των διακοπτων και θα το δειτε μονοι σας.
Και θα ξαναπώ κατανοώντας πολύ σωστά αυτά που λες διότι και εγώ όταν έλυσα το amazon φάνηκε πως ήταν το εργοστασιακό χρώμα και όλο το ταμπλό ήταν εργοστασιακά βαμμένο. Δεν είναι δυνατόν να άφησαν άβαφτο μέταλλο, μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή η διαδικασία που το βάφουν και φαίνεται άβαφτο σαν το αλουμίνιο. Όπως η βαφή με το ψήσιμο και με το κρύο σαν τις ράγες των τρένων ένα παράδειγμα, γίνεται κάτι αντίστοιχο. Ίσως να είναι και γαλβάνισμα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αστοχία ανακυκλωμένων υλικών ή αστοχία βαφής. Πάντως το θέμα είναι ενδιαφέρον, ακούω απόψεις.