Όταν 2000 κυβικά ατμοσφαιρικά κρατάνε 3200 μέχρι λογικο αριθμο χιλιομετρων τότε μιλάμε για σοβαρό κινητήρα πάντως.Απλά τα 240 είναι 240.Πάντα θα θες περισσότερα.
Printable View
Όταν 2000 κυβικά ατμοσφαιρικά κρατάνε 3200 μέχρι λογικο αριθμο χιλιομετρων τότε μιλάμε για σοβαρό κινητήρα πάντως.Απλά τα 240 είναι 240.Πάντα θα θες περισσότερα.
εγω δε παταω.
Σιγα μη χαλασω βεζινα για τα μουτρα σου
Αφού δεν καίει ρε.. Τόσο καιρο στο s2kclubforum δεν έμαθες το παραμύθι ; Πρώτον δεν σπάει δεν χαλάει αντέχει 300 000κμ με μια αλλαγή λαδιού, είναι γκομενομαγνητης δλδ και με φερραρι να είναι δίπλα σου ο Σπαλιαρας η τροτεζα θα καμακωνει εσένα, δεν καίει, δεν λερώνει δεν τρακαρει...θες κιαλλα; Εμένα μαρεσει πολιυ
Γιατι ρε παιδια παλιοτερα δεν υπηρχαν ατμοσφαιρικα μοτερ με αποδοση?
Πως ειναι το Ε30 Μ3 ειδικη κατασκευη? Το χοντα δεν ειναι?
Το δεκαετια του 60 οταν βγαζαν οι Ιταλοι τη gtam δεν βγαζαν ενα σωρο αλογα στο λιτρο. 1985cc-240ps(177kw). https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_GTA
1570cc 164ps η gta sprint. Θα τρελαθουμε? Και καλα θα μας μαθει η χοντα τι εστι αποδοση στο λιτρο? Ξερετε με τι αυτοκινητα τα βαζαν εκεινες οι giulia? Ακομα και σημερα τα βαζουν καποιες που κυκλοφορουν ανακατασκευασμενες...
Δε λεω οτι δεν ειναι εξαιρετικο το χοντα, προς θεου.
Αλλα σιγα που η χοντα κανει κατι που οι αλλοι θελουν και δεν μπορουν.
Δε θελουν, δεν τους ενδιαφερει να φτιαξουν κατι τετοιο. Απλα πραγματα.
Εκείνη η Τζούλια ήταν αγωνιστικό... Τουτέστιν; 100 χιλιομετρα και μετά πραφ, χωρίς το άγχος να περάσουν ρύπους, θορύβουν, να βγάλουν 300.000 απο συνθήκες -30 στην Μόσχα μέχρι 50 στο Dubai. Είναι τελείως άτοπος ο συσχετισμός σου αυτός...
Δεν θες να καταλάβεις. Είναι αγωνιστικό. Δεν βγάζει πινακίδες. Πως το λένε; Με αυτήν την λογική το S2000 J's racing είναι 2000cc και βγάζει 320 άλογα. Αλλά δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε γιατί είναι ειδικά αυτοκίνητα.
Πως γίνεται από όταν βγήκε το F20C να είχε τα περισσότερα ατμοσφαιρικά άλογα στο λίτρο και ο επόμενος που τον ξεπέρασε να ήταν ο κινητήρας της 458; Γιατί δεν ήταν αυτα τα μοτέρ που μου λες εσυ; Γιατί πολύ απλά δεν είναι μαζικής παραγωγής!