Αν βαλεις αεροτομη πισω οπως της Μ και ζαντες το ξεσκισες δηλ Τοτε αυτα τα 316,320 που βλεπω με σηματακια Μ τι ειναι???
Printable View
Αν βαλεις αεροτομη πισω οπως της Μ και ζαντες το ξεσκισες δηλ Τοτε αυτα τα 316,320 που βλεπω με σηματακια Μ τι ειναι???
Εγω φιλε μου εχω το 330 ε92. Οταν ηταν να το αγορασω ημουν σε διλημμα μεταξυ του 330 -335..Αποφασισα το δικο μου διοτι το 335.....καιειιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι πολυ για μενα που το θελω για κθημερινη χρηση...εκτος πολης.
Eπανέρχομαι στο θέμα ...
Δυστυχώς ο εν λόγω κάτοχος του 335 αποφάσισε να μην το δώσει
γιατί δεν τον ικανοποιούσε το deal ...
Nα πω την αλήθεια στεναχωρέθηκα γιατί είχα ενθουσιαστεί πολύ
με την ιδέα ... Τώρα άντε να βρεις άλλο χειροκίνητο στον χαμό
με τα αυτόματα ...
Υ.Γ για Αθήνα μεριά δεν το βλέπω γιατί δεν έχω ατομα εμπιστοσύνης
κάτω για ελέγχους κλπ
ΚΡΙΜΑ :/
Πίστεψέ με, περισσότερο καλό σου έκανε παρά κακό...
Ναι ρε παιδιά, τι θα πει σκισμένο, ότι πάει συνέχεια κόφτες; Ε, και;
Για BMW μιλάμε, όχι για κουβάδες..
πολυ καλα τα λες 330ci!!!
Ολα τα bmw μεχρι τα 100.000km στρωνονται....
Τι να καταλαβουν απο χιλιομετρα οταν βεβαια συντηρουνται σωστα....????
Επανέρχομαι στο θέμα ξανά και με συγχωρείτε αν κουράζω :/
Πήρα όλες τις αντιπροσωπίες, στη περιοχή μου τηλέφωνο και τις είπα να με ενημερώσουν, όταν βρουν ένα 335 χειροκίνητο
Δυστυχώς όμως, δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθούν με το θέμα
μου, ή αν απλά θα περιμένουν κάποιον να πάει το αμάξι του
και τότε επικοινωνήσουν μαζί μου ....
Κάποιος από τον περίγυρω μου, είπε πως μπορούν να βρουν αν θέλουν
το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, γιατί έχουν τις άκρες και τις διασυνδέσεις,
ώστε να φτάσουν στο αποτέλεσμα αυτό ......
Τώρα εσείς ... με την όποια εμπειρία έχετε τι λέτε ??
Αξίζει να περιμένω ?? θα μου βρουν ??
ή μπορεί να φτάσω Χριστούγεννα και ακόμα να με χουν αναμονή ??
Εγώ πάντως δεν νομίζω να ασχοληθούν παραπάνω, από το να με σημειώσουν στο χαρτάκι :/
Υ.Γ να ευχαριστήσω έναν φίλο που ενδιαφέρθηκε να μου προτείνει
ένα 335 αλλά δεν το θέλουν οι δικοί μου λόγω χρώματος
Προτιμούν μαύρο ... ασημί τους θυμίζει ΑΓΟΡΑΙΟ :shok:
Παντως δεν το απορρίπτω πλήρως :)
Νικο, να πω τη γνωμη μου σαν μεγαλύτερος και πέτα την αν θέλεις.
Σε νιώθω όσο δεν φαντάζεσαι, κάποτε ήμουνα και γω στην ηλικία σου και άλλαζα τα αυτοκίνητα πιό συχνά και από πουκάμισα. Ποτέ το γκάζι δεν είναι αρκετό, πάντα θα θέλεις κάτι γρηγορότερο. Μετά το 335, έρχεται η βελτίωση του 335 ... και μετά θέλεις το πάτημα μιάς Μ3. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα όμως και άλλαξαν μιά γιά πάντα, δεν είναι καιροί γιά απερισκεψίες, κρατα το αυτό που σου λέω.
Κρατα το ωραίο σου αυτοκίνητο, πρόσεχε το σαν τα μάτια σου και μην ψάχνεις γιά παντρειές, μικρός είσαι ακόμα. Το τρίλιτρο είναι παντρειά, τέλος !
Θαθελες να ήσουνα στη θέση εκείνου που ξεφορτώνεται σήμερα το 335 του οσο-όσο ? Δεν θα θελες. Καλύτερα μην έρθεις αύριο στη θέση του λοιπόν. thumb
Προσφατα αγορασα ενα 335i μεταχειρισμενο σε εξευτελιστική τιμή και θα ηθελα να προσθεσω κάποιες σκεψεις επιπλέον.
Ενα τριλιτρο του 2008 με 85.000 δεν τα εχει κανει μεσα στην πολη.Ειδικα το συγκεκριμενο που μεσα στην πολη καιει 15-17 λιτρα και εξω απο την πολη καιει τα μισα ,θα πρέπει να ειναι πολυ μ@λακας οποιος εκανε 85.000 μεσα στην πολη.Αρα δεν τιθεται θεμα πολλών χιλιομετρων για το μοτερ.Στα τοσα χιλιομετρα δεν ειναι το θεμα το μοτερ αλλα τα περιφερειακα που θελουν επισκευες-αλλαγές και ειναι ''τσουχτερά''.Λαστιχα/αμορτισερ/αντλιές βενζινης+φιλτρα κτλ.
Ενα Ε93 καμπριο με 1800 κιλα βάρος και 170 αλογα απλά ''δεν πάει''.Αντιθετα το Ε92 με 1600 κιλα και 306 αλογα ''σκάβει την ασφαλτο''.Τώρα που ''εγινε η θάλλασα-γιαούρτι'' ειναι ευκαιρια να αγοράσει κανεις ενα τετοιο αυτοκινητο.Απλά δεν ειναι για την τσέπη ενος 23χρονου.
Αν υπάρχει ''πλάτη'' απο πίσω να σε στηριξει οικονομικά τοτε να το συζητησεις να το πάρεις αν σε ενδιαφερει ενα αμαξι για οδηγικη ευχαριστηση.
Σε κάθε περιπτωση ,δεν το σκεφτεσαι αν δεν ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Ειτε στην τιμή είτε στην κατασταση/χιλιομετρα/κτλ.
Ο PANOS-E60 εχει δικιο σε αυτο που λέει ,αλλα απο οτι βλέπω δεν ειναι 23χρονων με το αιμα του να βράζει.Αν βρεις ευκαιρια και εχεις κάποιες καλες πλάτες απο πίσω ,ψάξε για ενα 35αρι με κατω απο 20 χιλιαρικα σε αυτα τα χιλιομετρα.