+ότι του αδερφού μου σε μερικές φωτό είναι με τα φώτα ημέρας(πολύ πιο δυνατό φως από 1τη σκάλα στις λάμπες...)thumb
Printable View
+ότι του αδερφού μου σε μερικές φωτό είναι με τα φώτα ημέρας(πολύ πιο δυνατό φως από 1τη σκάλα στις λάμπες...)thumb
Αρη,περασα χτες το πρωι απο το μαγαζι σου αλλα ελειπες σε δουλεια (τοποθετηση).Θα σε παρω καποια στιγμη οταν θα εισαι ελευθερος να μου πεις τη γνωμη σου και μαλλον προς σουρουπο να τις δεις.
Γυρισα απο θαλασσα Αρη και καταλαβαινεις πως ειμαι.Ειμαι πλασμενος για βουνο εγω,κατω απο τιποτα πλατανια με μεζεδες και μπυρες :bbq::cheers: :thumbsup:
Τη θαλασσα και την καρακαμπιλα ομως τη γουσταρουν οι υπολοιποι οποτε νικαει η πλειοψηφια :thumbsdown: Με την πρωτη ευκαιρια θα σε παρω τηλ κι αν εισαι ευκαιρος θα περασω απο κει. thumb
Ναι ρε,θα μας βαζει ο Αρης να του προσεχουμε το μαγαζι :th_Laie_67-1:
Τι εγινε?ρωτησες για τα ledakia που λεγαμε χτες?
Δεν πήγα σήμερα Βασίλη γτ βγήκα και πήγα για μπανάκι-το 1το μου φέτος ! κατευθείαν...
Το πσκ που θα έχω πολύ χρόνο(θέλω να πιστεύω θα πάω) thumb
Τι τύπου λάμπα ακριβώς φοράει το δικό σου ξέρεις? για να δω αν έχει
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1: αχαχαχα ρωτησες τωρα τον ειδικο!!Καλα ρε,τι λεγαμε προχτες στον καφε,δεν εχω ιδεα.Τα μαθηματα που μου παρεδιδε ο αρης και Geo δεν τα προσεξες?
Any way,πες του οτι ειναι για E60 του 2003 μηπως και βγαλει καμια ακρη ο ανθρωπος.Οσο να 'ναι,περισσοτερα απο μενα θα ξερει :whistle:
Άστο θα μας πει ο Ηλίας, τα ίδια φοράτε thumb
Ηλία? για δώσε τα φώτα :whistle: Πως λέγονται τα λαμπιόνια που φοράτε? :thanks: