Στη 1η φωτο Γιωργο ειναι ο κεντρικος μου.. κομπλε..
Στη 2η φωτο ειναι το πισω κομματι του κεντρικου του Μ3 του Θαναση..
Printable View
Για να μην γινει μπερδεμα το προστινο κομματι ειναι αυτο του αξονα απο τα δυο κομματια το πισω μερος στην φωτο..
Η μεταβολή στα μήκη γίνεται απο τη μεσαία τριβή και πίσω (εως συνδεσμο διαφορικού)
Η απόσταση συνδεσμου διαφορικού-μεσαίας τριβής πρέπει να αλλάξει,
ενώ η απόσταση ελαστικού συνδέσμου-μεσαίας τριβής αλλάζει μονο αν αλλάξουμε σασμάν.
Τι σχέση έχει το μπροστά κομμάτι?
Κοιταζα φωτο απο αξονες στο car.gr και ειδα οτι καποιοι αξονες εχουν τον σταυρο πριν τον ενδιαμεσο συνδεσμο και καποιοι αλλοι μετα... τωρα ποιος ειναι ο λογος δεν ξερω...
Και για να γινω ποιο σαφης θες το πισω κομματι του αξονα απο m3 με μπιλιοφορο και το κολλας στον δικο σου αξονα η βαζεις ολο τον αξονα απο m3 και κολλας το μπροστονο κομματι απο τον δικο σου που ειναι το τριχαλο.. ουσιαστικα τον μακραινεις για το m ειναι ποιο κοντος στο μπροστινο κομματι λογο οτι φοραει εξαρι...!!
Λογικα (επειδη αποτι φαινεται δεν ειναι ολοι οι κεντρικοι αξονες ετσι, με βιδα στη μεση-μεσαια τριβη) αμα ο κεντρικος εχει βιδα στη μεση, θα αλλαζει το μηκος του..
Εγω δεν αλλαζω σασμαν.. 5αρι ειχα και παραμενω με 5αρι.. αυτο που αλλαζω ειναι διαφορικο-πισω αξονα απο Μ3 και εκει ειναι και η διαφορα.. στο πλακακι που βιδωνει ο κεντρικος με το διαφορικο.. αλλο σχημα εχει του 330 και αλλο του Μ3..
Γιαυτο εχω παρει το πισω κομματι ενος αξονα Μ3 για να το ταιριαξω στον αξονα του 330 μου..
παιδια μου!!!!!!!!!!!!
αγαπες μου γλυκιες!!!!!
δεν ειναι αναγκη να αγοραζεται κεντρικο Μ3!!!!!!!!!!!!!!!
λοιπον τι θα ταξει ο καθενας για να του πω!!!
βεββαια παλι εχει κοψε ραψε αλλα οχι κεντρικο Μ3!!!!!!!!
δλδ τζαμπα λεφτα....