Αρχικό μήνυμα απο
xxxvagos
εμπαθεια δεν εχεις για τις μαρκες αλλα εχεις με οσους δεν συμφωνουν μαζι σου...
μπραβο! εμαθες ολο το manual παπαγαλια!
εγω δεν τρεχω σε πιστα δεν ειμαι αξιος, δεν παρακολουθω gp ,δεν ξερω τα ονοματα των οδηγων, οτι κανω το κανω για παρτι μου με τα κατσαβιδια μου...αυτοι που παρακολουθουν περνουν τις γκομενες φορανε καπελακια με τις ομαδες που υποστηριζουν και βλεπουν θεωρωντας το sosial event
δε μαρεσουν τα ηλεκτρονικα συστηματα..τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις??? προτιμω να φρεναρω με το χερι μου κιας φαω τουμπα, για να πληρωσω και την μαλακια μου, που ετρεχα
εγω δεν τρεχω στο δρομο, την μηχανη μου δεν την εβαλα σε πιστα να κανω κυκλους χωρις λογο σαν αλλος βαλεντινο ροσσι, πιστευοντας οτι θα γινω καλυτερος οδηγος και για να πηγαινω να λεω στα γκομενακια "ημουνα πιστα πριν"...ξερω πολλους που τα κανουν αυτα για αυτο τα αναφερω!!
εγω που δεν εχω τα λεφτα να παρω gp δεν παρακολουθω , και παγερα αδιαφορο με αφηνει μια τεχνολογια απροσπελαστη απο μενα..
περα απο το gp υπαρχει και το motocross κτλ κτλ...δες εκει ποιος βγαινει πρωτος(και παλι δεν λεει τπτ αυτο)
γενικα ειναι πολυ λαθος για εναν γνωστη να χρησιμοποιει τα πρωταθληματα για επιχειρηματα...πολυ λαθος, μεγαλο fail
εκει που χρηματικα εχω προσβαση η yamaha με καλυπτει σε ολα τα μοντελα καλυτερα απο ολες τις αλλες!!
xt/fmx/dr -> xt πρωτο με διαφορα
crypton 135/innova/adress/kaze-r -> crypton
v-max-> αστο!!
fzx-> αστο!!
tenere ->αστο!!!
αντικειμενικα, η yamaha εχει βγαλει μηχανακια που οι αλλες δεν θα βγαλουν ποτε...ας χανει και σε καποια σημεια!!
δεν ειμαι εγω αυτος που υποστηριζει το μηχανακι του..
και δεν ειμαι εγω αυτος που εμμεσα λεει οτι μας κανει χαρη που γραφει...με κουβεντες τυπου "αρκετη φαια ουσια ξοδεψα"
εγω δεν απαξιωσα κανεναν
Υ.Γ γιωργαρα αν σου χαλασα το θρεντ σορυ φιλε μου, κανε αναφορα να σβησουν τα σχολια μου