Ελα ντε.
Printable View
Ελα ντε.
εγινε η δοκιμη που ελεγα..... ισχυει αυτο που ελεγ απιο πανω δεν εχει καλη καλυψη δλδ θελει πολλα χερια για να βαψεις ενα κομματι.θελει καλη προεργασια(τριψημο καθαρισμα κλπ) πριν την εφαρμογη του.για ζαντες??σιγουρα ενα μπουκαλι η καθε μια(βεβαια παιζει ρολο και το μεγεθος της ζαντας)για μεγαλες επιφανειες δεν θα το συνηστουσα μιας και εχει το αποτελεσμα που ειχε ποσταρει πιο πανω καποιος με τον ουρανο του αουντι.δλδ εχει αλλα σημεια πιο γυαλιστερα και αλλα πιο ματ.
ζαντες λοιπον μονο
ή κανας περιεργος καθρεπτης (εξωτερικος) που ειναι δυσκολο να μπει αυτοκολλητο!
εγω θα το χρησιμοποιουσα παντως κ σε ταμπλω εσωτερικα,εφοσον γινει καλη προεργασια!
θα κανει δουλεια αλλα αν ακουμπισει κατι επανω φοβαμαι μηπως το βγαλει.αλλα για τετοια πλαστικα αγοραζεις ενα bumper σπρευ απο μαγαζι με χρωματα αυτοκινητων και κανεις τελεια δουλεια και με τα μισα λεφτα.
Μου ειπε ενας επιγραφοποιος οτι το υλικο αυτο δουλευει καλυτερα με ρολο.
Το χρησιμοποιει για μασκαρισμα σε επιφανειες.
Δεν ηξερε καν οτι υπαρχει σε σπρεϋ.
Εικοσι ευρω το πεντοκιλο μου ειπε οτι το παιρνει αλλα σε ασπρο χρωμα.
ρε παιδια αλλο το υλικο του μασκαρισματος και αλλο αυτο το υλικο μην τα μπερδευουμε.το υλικο του μασκαρισματος βγαινει πολυ ευκολα πανω απ την επιφανεια που εχει εφαρμοστει γι αυτο το λογο λεγεται ''μασκα''.μασκαρεις οπου θες βαφεις το μερος που θες και ξεμασκαρεις.δεν ειναι για μονιμη εφαρμογη ουτε εχει ανθεκτικοτητα.ασε που αν μεινει και αρκετο καιρο ερχεται και γινεται ξερο σαν τσοφλι
αυτο βγαινει ευκολα???? πως??
σκεφτομαι το βραδυ να πεταξω δυο ντενεκεδακια στο αμαξι του αφεντικου μονο και μονο να το δει και να παθει το εγκεφαλικο τ πρωι!
χαχαχ ναι βγαινει ευκολα αυτη η μασκα απλα τραβας και βγαινει
Group buy κανεις????
Μαυριζω και τις ζαντες και ειμαι κομπλε....
-Θεοφιλος-