κανενας ιδιωτης δεν θα αφηνε σε μαντρα να πουληθει το αυτοκινητο του ΕΑΝ θα μπορουσε να το δωσει ο ιδιος,,,,
ειπαμε βρε παιδια ο Ελληνας πουλαει ακριβα και θελει να αγοραζει φτηνα !!!!!!!!!!!
Printable View
κανενας ιδιωτης δεν θα αφηνε σε μαντρα να πουληθει το αυτοκινητο του ΕΑΝ θα μπορουσε να το δωσει ο ιδιος,,,,
ειπαμε βρε παιδια ο Ελληνας πουλαει ακριβα και θελει να αγοραζει φτηνα !!!!!!!!!!!
προσωπικά θεωρώ πως ένα ποσοστό της τάξεως του 35%, είναι πολύ νορμάλ για να δουλεύει ένα μαγαζί.
απο εκεί και πέρα, όταν υπάρχει μια ευκαιρεία την αρπάζεις, και κοιτάς πως να βγάλεις περισόττερο κέρδος.
έτσι το βλέπω εγώ. το γεγονός πουλάω όσο όσο για να συνεχίσω να πουλάω, το βρίσκω ξεπούλημα, και
όχι σοβαρή δουλειά απο σοβαρό επαγγελματία που σέβεται την δουλειά του και το μαγαζί του.
στο κάτω κάτω της γραφής, έτσι χάλασε η αγορά...απο άτομα που δεν ήταν επαγγελματίες, και βγήκαν
και άρχισαν να πουλάνε ότι να'ναι, όσο να'ναι...βλέπε αγορά αυτοκινήτου. εγώ όταν έψαχνα για να
πάρω το αμάξι μου, θυμάμαι πως οι πιο ακριβές επιλογές που είχα, ήταν απο ιδιώτες, με το πρόσχημα ότι είναι ιδιώτες. άκου να δείς...τώρα ξαφνικά τι έγινε???και υπόψιν, ότι τότε οι μαντράδες, ούτε καν ασχολιόντουσαν με τους έλληνες που
πουλούσαν τα αυτοκίνητα. νταλίκες ολόκληρες απο γερμανία γεμάτες. εγώ πάντως θεωρώ πως το θέμα
με τους εμπόρους είναι λίγο παρεξηγημένο, ειδικά των αυτοκινήτων. είναι ένας
κλάδος που είναι μες'το ψέμα και την πονηριά, χωρίς να είναι όμως ο κανόνας...τέλος, να έχετε πάντα κατά νου όταν πάτε να κάνετε μια δουλειά, είτε προσωπική
είτε επαγγελματική, κανένας δεν θα κάνει δουλειά μαζί σας επειδή είστε καλά παιδιά, ή επειδή έχετε
συμπαθητική φάτσα. όλοι κοιτάν να βγάλουν, και αυτός είναι ο νόμος του εμπορίου...τέλος.
Συμφωνουμε απλως εχουμε λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια...
Αλλο το τζαμπα και αλλο να προσαρμοστει ο καθε επιχειρηματιας στην τωρινη κατασταση...
Οσο για το αν ειναι παρεξηγημενος κλαδος, προσωπικα εχω τη χειροτερη γνωμη και μετα τα οσα ειδα οταν εψαχνα αυτοκινητο το θεωρω πολυ δυσκολο να ξαναπλησιασω.
ρε στράτο...πουλάει 15κ ένα αμάξι, που στο νετ είναι απο τις χαμηλότερες τιμές
στην κατηγορία του...πιο κάτω θα ήταν βλακεία να το δώσει. δεν υπάρχει λόγος.
άσε που έτσι έχει και την αβάντα του να κόψει και 2 χιλιάρικα σε κάποιον που
πραγματικά ενδιαφέρεται...πές να βγάλει 4 χιλιάρικα και να το δώσει 13...που
είναι το παράλογο???εσύ πχ πως θα χειριζόσουν σαν έμπορος αυτοκινήτου την
συγκεκριμένη περίπτωση???εγώ όσο το σκέφτομαι, μάλον το ίδιο ακριβώς με τον
τύπο...με τόσους παζαρτζήδες που υπάρχουν???μπορεί να το είχα και κάνα χιλιάρι
παραπάνω όσο περνά η ώρα και το σκέφτομαι πιο καλά...ειδικά αν είναι καλό το
αμάξι και δεν είναι κάνα τελείως χρέπι...
Με παρεξηγεις...
1ον. Πατησε στο λαιμο τον πωλητη που πηρε/θα παρει 9χιλιαρικα για ενα M3
2ον. Το κερδος του με τη δηλωμενη τιμη ειναι 67%(λιγο πιο πανω μιλουσαμε για 35%). Ακομα και να κοψει κανα χιλιαρικο παλι θα βγαλει το ταλιρακι.
3ον. Ο ιδιωτης-πωλητης με τον εμπορο εχουν αποκλιση περι τα 40.000χλμ
4ον. Δεν ξερουμε αν μιλαμε για καλο αυτοκινητο η για χρεπι. Σιγουρα ομως θα θελει μαζεματα.
Δεν ειμαι μαντρας και δεν μπορω να σου πω τι θα εκανα εγω αν και φανταζομαι οτι δεν θα απειχα πολυ απο τον συγκεκριμενο.
κάθε άλλο. σε ξέρω και με ξέρεις.
ο αρχικός πωλητής, αν διαβάσεις, απο την αρχή τόσο το έδινε, και τελικά έφτασε στα χέρια του μαντρά.
το 35% το έγραψα για την περίπτωση που έγραψε ο γιάννης ρε...για το ταλιράκι, εγώ θα σου πώ πως
θα βγάλει ένα τεσσαράκι σε κάποιον σοβαρό αγοραστή που ενδιαφέρεται και δεν του πρίζει τα @@.
εεεεεεεεεμμμμμ κλασική περίπτωση με τα χιλιόμετρα...όσο υπάρχουν μπαγλαμάδες που
πρώτα κοιτάνε χιλιόμετρα, τόσο το ψέμα θα παίρνει και θα δίνει...είπαμε έμποροι είναι.
αυτό θα το μάθει αυτός που θα το πάρει...τα υπόλοιπα θεωρίες είναι ρε...μπορεί και να
μην θέλει τπτ. άλωστε για να δίνει κάποος 9κ ένα τέτοιο αμάξι έστω και μετατροπή,
σημαίνει πως υπάρχει κάποια ανάγκη. νομίζω δλδ, γιατί και αυτό θεωρία είναι.
thumb...είδες???άρα δεν μπορούμε να τον κατακρίνουμε για τπτ, παρά μόνο για
την βλακεία που έκανε με τα χιλιόμετρα...