Ωραιες οι ζαντες σου , προσωπικα θα προτιμουσα τις ιδιες ή κατι σε οεμ αν ηθελα αλλαγη.
Οπως και να χει , καλομπαχτες και να τις ευχαριστηθεις!
Printable View
Ωραιες οι ζαντες σου , προσωπικα θα προτιμουσα τις ιδιες ή κατι σε οεμ αν ηθελα αλλαγη.
Οπως και να χει , καλομπαχτες και να τις ευχαριστηθεις!
Ρίξαμε και ένα χεράκι πρόχειρο βαψιματάκι με χρώμα για θερμοκρασίες για να μην φαίνεται άσχημα το καζάνι... Δεν ξέρω βέβαια πόσο θα αντέξει...
https://s14.postimg.org/llmsd8qzl/DSC_2018.jpg
upload pics
Με'γειες Ηλια!!! thumb
Μιχάλη #Bitz σου είναι εύκολο να μας πεις εντυπώσεις και τυχόν διαφορές με τα λεπτοκάλαμα Β8 VN7-4383/84 ???
:thanks:
Συνημμένο Αρχείο 30651
Σκληρα....κουραστικα μεσα στην πολη οταν εχει σαμαρια και λακουβες πολυ καλα σε στριφτερα καμματια με ελαχιστες κλισεις και με ελαφρια τιμονια στην εισοδο της στροφης καλο κλειδωμα της αναρτησης μεχρι το απεξ.Υποψια περιεργων αναπηδησεων της ουρας σε ανοιχτη στροφη με πολλα χλμ.
Ευθυγράμιση τσέκαρε.
Σημερα μπηκαν αντιστρεπτικες H&R , αμορτισερ Bilstein B4 M-Technic και ολα τα παρελκομενα της αναρτησης .... Το αποτελεσμα ακριβως αυτο που ηθελα , μαλακοτερο στις κακοτεχνιες χωρις ομως να χασει σε κρατημα !! :thumbsup:
Top Mounts Lemforder βλέπω...
Πιατέλα ενίσχυσης βλέπω...
Έρχεται και η σειρά μου...η συνταγή λίγο πολύ η ίδια είναι για όλους μας ΠΛΕΟΝ...
Καλοδούλευτο και καλοπάτητο εύχομαι...
Νέο τεντωτηρα καδένας χρονισμού, παράλληλα με το γενικό σέρβις 4ετιας (λάδια, φίλτρα, υγρά φρενων)......επόμενη συντήρηση, το 2019 τώρα... :)
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3G
οι αντιστρεπτικές κάνουν πολύ δουλειά!
καλα εκανες και τις εβαλες! θα δεις (αν δεν το εχεις δει ηδη) πολυ μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά του αυτοκινητου!
Πόσο στοίχησαν οι αντιστρεπτικές ;
πολυ καλες κριτικες εχουν και τα kayaba ultra sr
α δεν το ηξερα αυτο,
τα b4 ειναι ******?ψαχνομαι για μαλακη αναρτηση για ελατηρια χαμηλωματος 60/40
γιατι βγαζει αστερακια?
ο ρελλας προτινει για 60/40 χαμηλωμα
b8
koni street t
koni sport ρυθμιζομενη
Η καλυτερη επιλογη απο αυτα κατα την γνωμη μου αν θες και καποια ανεση ειναι το κονι το κιτρινο το οποιο ειναι ρυθμιζομενο ! Το πορτοκαλι street t απο οτι μου ειπε ο Φωκας μακρια ... Εχει πολλους δυσαρεστημενους πελατες οσων αφορα την αξιοπιστιας τους και μακροζωιας τους , ειδικα σε βαρια αυτοκινητα !
τα κιτρινα ρυθμιζονται και τα 4 η' μονο τα εμπρος?
στροφες?
https://images.tapatalk-cdn.com/15/0...d5b9de814f.jpg
Ενα αισθητικο μπαξιματακι :)
ειναι η ημερα της πεταλιερας σημερα...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: