-
Οι αποζημιωσεις πρεπει να κοπουν μαχαιρι.
Οτι πιο παραλογο υπαρχει στα εργασιακα δικαιωματα ειναι αυτο. Ποιος ο λογος να παιρνει αποζημιωση καποιος ο οποιος μπορει να απολυεται λογο του οτι εκανε πχ καποια πολυ μεγαλη ζημια στην εταιρεια που δουλευει, ζημιωνοντας την.
Να πληρωθει και απο πανω? Και την εταιρεια ποιος την αποζημιωνει???
Η γιατι εφοσων δεν υπαρχει δουλεια για να τον απασχολεις, να πρεπει να του δωσεις και ενα καρο λεφτα, περνωντας τον και στο ταμειο για να παιρνει το μηνιατικο του ανεργου...
Δλδ ρε παιδια, οκ...να ρωτησω κατι. Αν ειχατε υπαλληλους θα τα βλεπατε λογικα ολα αυτα? Πραγματικα δλδ...
-
Και όταν ο "μάγκας" ο εργοδότης τον απολύει χωρίς κάποιο εργασιακό πρόβλημα, αλλά απλά για να γλυτώσει τις όποιες αυξήσεις δικαιούται, τι γίνεται?
-
Τι γινεται?
Προικα ειναι δλδ οι υπαλληλοι? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω?
Αν υπαρχουν 50 εργαζομενοι και η δουλεια ειναι πεσμενη και δεν μπορει να δωσει αυξησεις καποιος, τι γινεται?
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.
-
θωμακο μου τα βλεπεις απο την μερια του εργοδοτη
για μπες ομως στην θεση του εργαζομενου?
το μηνιατικο του ανεργου εννοεις τα 360ευρω?
μπορεις καποιος να συντηρησει την οικογενεια του με 360ευρω?
-
αν οντως υπαρχει προβλημα να τους κανει μια μειωση στο μισθο
και να πει οτι επειδη υπαρχει κριση δεν θα υπαρξουν αυξησεις!
ολοι θα δεχτουν και μειωση στο μισθο κ κοψιμο των αυξησεων προκειμενου να μην χασουν την δουλεια τους!
-
Ρε παιδια, συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω.
Εξηγηστε μου την λογικη της αποζημιωσης. Αν καποιοι κανουν καταχρηση καποιων νομων, και τρωνε λεφτα απο τους εργαζομενους, τους καταδικαζω και εγω.
Ποιος ο λογος και εφοσων δεν υπαρχει δουλεια, να πληρωσω καποιον με 5-6-7 χιλιαρικα, επειδη δεν μπορω να τον απασχολω.
Σε αυτο απαντηστε μου παρακαλω. Αν δλδ εσεις εισασταν εργοδοτες πως θα το βλεπατε?
Προσωπικα για μενα, οσο πεταμενα ειναι τα λεφτα που μου παιρνει το κρατος, αλλο τοσο ειναι και αυτα. Μου φευγουν απο την τσεπη για κανεναν λογο.
-
γιατι εχεις συναψει μαζι του μια συμβαση αοριστου χρονου!
κ αμα την σπασεις πρεπει να τον αποζημιωσεις για ενα μερος απο τα δεδουλευμενα που θα χασει!
απλα δες το απο αλλη σκοπια για να το καταλαβεις!
ο καθενας απο την μερια του εχει δικιο!
φυσικα αν καποιος εχει ζημιωσει μια εταιρια συμφωνω να μην παρει φραγκο!
-
Νομίζω σου απάντησε ο mormon, απλά το βλέπεις σαν εργοδότης.
Εγώ σαν πρώην εργαζόμενος και με γιό εργαζόμενο το βλέπω διαμετρικά αντίθετα.
-
Τι λες ρε χρηστο...
Αντε τωρα που ειναι ετσι η κατασταση και οποιος φευγει δεν βρισκει αλλου δουλεια, γιατι δεν υπαρχει κιολα.
Μεχρι και πριν τρια χρονια, ομως? Που η αγορα εργασιας ηταν στα καλα της, ποιος ο λογος να παρει χιλιαρικα καποιος που την επομενη εβδομαδα θα ειχε αλλη δουλεια.
Την ιδια ερωτηση κανω και εγω. Εσεις στην θεση του εργοδοτη θα τα δινατε ολοψυχα?
Γιατι μιλαμε για λεφτα τα οποια τα πετας. Το ιδιο με το να βγαινεις στο μπαλκονι και να τα κανεις γιαγμα.
-
ρε θωμακο μου θα μπουμε τωρα σ'ενα κυκεωνα αντιπαραθεσεων,
που κ ακρη δεν θα βγαλουμε κ μπορει εκνευριστουμε κιολας!
απλα ας το αφησουμε εδω!
απλα το θεμα μπορεις να το δεις απο δυο οπτικες γωνιες!
η μια ειναι του εργοδοτη κ η αλλη του εργαζομενου!