:th_Laie_67-1:
ναι και καλύτερα να πληρώσεις σήμα, παρά να πάς να βγάλεις άδεια για ταξί!!!
θα τα δώσεις μια και έξω με την άδεια, για τα επόμενα 20 χρόνια?!
Printable View
Μα σήμερα απελευθερώθηκαν οι άδειες. Θα το κάνω και Diesel :th_Laie_67-1:
αντε ρε παιδια και παραδώσαμε πινακίδες αφενώς του χρονου θα πρέπει να τις πάρεις δηλαδή γλιτώνεις για 1 χρόνο τα γαμι........τικα η αφήνεις να καταστραφουν οι πινακίδες και τι το κάνουμε το αυτοκίνητο το βάζουμε σε φορμόλη η στη ναυθαλίνη γιατί αυτή η κατάσταση θα κρατήσει 10ετία και βάλε μην περιμένεται ασπρη μέρα μάγκες.Και το αυτοκίνητο όποιο και να είναι ο εχθρος του είναι η απραξία και η ακινησία.Για να πουληθουν απο 2λιτρα και πάνω πλέον δεν υπάρχουν αγοραστές οπότε τι κάνουμε το βάφουμε μπλε και το πετάμε στη θάλασσα??????????Δηλαδή καταλαβαίνω τους κινδύνους που αναφέρεται αλλα δεν είναι λύση και να παραδώσεις τις πινακίδες αχρηστεύεις το αυτοκίνητο και όπως είπα δεν είναι κάτι προσωρινό θα κρατήσει πολύ.:ranting2:
Βγάζουμε 2ο set πινακίδες και τις καταθέτουμε.
Όπως είπες να πουληθεί, δεν πουλιέται, το έχω στα 13000 (τόσα είναι τα λεφτά που του έριξα σε μπαξίματα :ranting2: :ranting2: :ranting2:).
Θα κάτσει στο γκαράζ να ωριμάσει σε m3 όπως το ουίσκι, το πολύ πολύ να μου βγει σπέσιαλ ουίσκι, 15άρι ας πούμε!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Τι άλλη λύση υπάρχει, αφού και 8000 να το βάλω πάλι στο γκαράζ θα είναι!!
Και πάμε για την φυλακή όλοι μαζί!!!!!
Πέρα από την πλάκα, κάποιος είπε ότι θα είχε επικοινωνία με άλλα forum αυτοκινήτων. Αν δεν μαζευτούμε δεν κάνουμε τίποτα.
Να οργανωθεί π.χ. μαζική κατάθεση πινακίδων συγκεκριμένη μέρα και να έρθουν και κανάλια.
Μαζικές αγωγές.
Κτλ.
:hystericalbs1:E 2ρες πινακίδες και να είναι στο υπουργείο δηλωμένες ότι τις έχεις καταθέσει?ε τότε είναι που θα πάμε φυλακή μάγκες.Γιατί αν φοβάσται να εμπλακείται σε ατύχημα με άλλο μοτέρ τότε με αποχαρακτηρισμένο αυτοκίνητο σε πάνε κατευθείαν μέσα.:hystericalbs1:Σκουρα τα πραγματα λύση και να αρέσει πάντως δεν υπάρχει προς το παρόν λοιπόν τον έχουμε πιει πετρέλαιο.Το μόνο ενθαρυτικό που άκουσα και ισχύει για μένα είναι ότι απο 10ετία και πάνω δεν πληρώνεις αυτή την έκτακτη ισφορά για τα 2λιτρα κοντά στο 300ρι αν δεν κάνω λάθος:warriorsmiley:
παιδια γι αυτο τι λετε.............???????????????
https://asfiktiko.blogspot.com/2011/....html?spref=fb
αν διαβάσεις προσεκτικά απο την αρχή, θα βρείς πολά στοιχεία στο παρόν θρεντ για το συγκεκριμένο
θέμα της βουλγαρίας...
διαπίστωση...με την παράδοση των πινακίδων, χώρια που μένω χωρίς αμάξι μιάς και το ίμπιζα
το είχα αγοράσει για την ελίνα, διαπιστώνω πως μετά απο 18 χρόνια (μιάς και κυκλοφορούσα
2 χρόνια πρίν βγάλω δίπλωμα κανονικά με αυτοκίνητο), θα είμαι με δανεικό και μάλιστα είναι και
το πιο αργό αυτοκίνητο που είχα ποτέ μου...
πωπωπωπωπω μιλάμε...τρελό πισωγύρισμα ρε γμτ.