Επισης να αναφερω, ηταν το καλυτερο παιχνιδι ποδοσφαιρικα που εχω δει ολη τη χρονια
Printable View
Επισης να αναφερω, ηταν το καλυτερο παιχνιδι ποδοσφαιρικα που εχω δει ολη τη χρονια
:hyper::hyper::hyper::clap::clap::clap::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1::facepalm::facepalm:
Αν και δεν είμαι ούτε παοκ ούτε ολυμπιακός και μου είναι αδιάφορο το τι έγινε. Ένα ενδιαφέρον που άκουσα στο ραδιόφωνο είναι το εξής. ..
Στο ελληνικό στοίχημα παίχτηκαν για το χθεσινό αγώνα 25000 ευρώ σαν σύνολο. Αλλά στην Μαλαισία υπέρ του ολυμπιακού στο να φέρει διπλό παίχτηκαν 13 εκατομμύρια ευρώ. Εάν ειχε διακοπεί ο αγώνας εχθές με όλα αυτά που έγιναν κάποιος ή κάποιοι που στοιχηματησαν στην Μαλαισία δεν θα έπαιρναν τίποτα από το διπλό που είχαν ποντάρει. .. τώρα το τι έγινε ας το σκεφτεί ο καθένας. ..τα υπόλοιπα εάν ήταν χέρι ή φυσούσε ο Βαρδαρης και έπεσε πιο εύκολα ο επιθετικός ή όχι είναι τα χόρτα που ταΐζουν στον λαό. Άλλοι τα οικονομανε και άλλοι ασχολούνται με όλα τα υπολοιπα.
Αυτά.
Και ποιός είπε ότι θα ληγε 2-2, αποβολή του Καπίνο ήταν και καρέ -καρέ εικόνες από μόνο μια λήψη είναι παπαριές.
Το καλόπαιδο ο Μιλιβόγεβιτς γιατί δεν αποβλήθηκε πάλι;
Καταλάθος ήταν η αγκωνιά του και πάλι;
Καληνύχτα γαυροελλάδα...