2000 υπεραριθμοι στην ερτ μονο.
Σκεφτειτε πόσα ραντζα λιγοτερα θα ειχαμε στα νοσοκομεια. Σκεφτειτε το οταν κουφια η ωρα θα θελετε να νοσηλευτει ενα αγαπημενο σας ατομο.
2000 υπεραριθμοι στην ερτ μονο.
Σκεφτειτε πόσα ραντζα λιγοτερα θα ειχαμε στα νοσοκομεια. Σκεφτειτε το οταν κουφια η ωρα θα θελετε να νοσηλευτει ενα αγαπημενο σας ατομο.
Το ζησαμε το εργο πριν 3 χρονια οταν νοσηλευτηκε η πεθερα μου στο ιπποκρατειο για μια γυναικολογικη επεμβαση.
Σε εναν ολοκληρο οροφο υπηρχε μια νοσοκομα και ενας γιατρος. Να εισαι μεσα στα νευρα, να θελεις να ξεσπασεις και να μην μπορεις...τι να πεις στη νοσοκομα που καποια @@ θεωρησαν οτι τα βγαζει περα μονη της με εναν ολοκληρο οροφο, ενω καποιοι σφραγιδοκολλητες θελουν 3 ατομα απο κατω τους σε καποια ευγενη ταμεια που εχουν αμεση σχεση με την περιθαλψη.
Σκουπιδια λεχριτες. Αχρηστα κορμια, καταστρεψατε τη χωρα και τωρα πατε να την αποτελειωσετε εντελως.
Ντροπη και αισχος.
Ρεσυ ειναι τρελα ολος αυτος ο ντορος για εναν οργανισμο που καθημερινα μας βαζει με τα μπουνια μεσα...
Ειναι τρελες αυτες οι καταστασεις ρε...ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...τι δεν καταλαβαινεις ρε ανθρωπα του θεου. Τι δεν καταλαβαινεις επιτελους???η μηπως κανεις οτι δεν καταλαβαινεις???ατσα!!!σε τσακωσα.
Σταθη θα σε ευχαριστήσω μια ακομα φορα για τα λογια σου. με τιμανε ιδιαιτερα.
Θα διαφωνήσω ομως.
Χωρις να θελω να βγει ενα στυλ "Βασιλακη Καϊλα" λεω τα παρακατω.
Η κατσαριδα ειμαι εγω και οσοι ειναι στο ιδιο στρατοπεδο με εμενα,σχεδον ολη η Ελλαδα δηλαδη.
Εμεις πρεπει να βρουμε τους τροπους να επιβιωσουμε,εμεις πρεπει να αντεξουμε τα "εντομοκτονα" και να αλλαξουμε το DNA μας,μεταβιβαζοντας το στα παιδια μας.
Εμεις πρεπει να προσαρμοστουμε με καθε κοστος στην νεα ταξη πραγματων της εργασιακης παλης.
Εμεις πρεπει να θυσιασουμε αξιες οπως η οικογενεια,η κοινωνικη ζωη στον βωμο της επιβιωσης.
Εμεις ειμαστε οι κατσαριδες φιλε μου.
Οι αλλοι δεν ειναι κατσαριδες,ειναι τα παρασιτικα ζωα που προσκολονται σε αλλα για να τραφουν,για να αναπαραχθουν και οτι αλλο πρωτογενως χρειαζονται.
Και το κανουν χωρις ιδιεταιρο κοπο.
Αν χασω εγω την δουλεια μου σημερα,ειναι απιθανο να ξαναβρω κατι στον κλαδο μου για τα επομενα δεν ξερω και γω ποσα χρονια.
Αυτο τι σημανει πρακτικα?
Οτι θα μεινω εξω απο τον "χορο" τοσο χρονο οσο χρειαζεται για να ξεχασω να χορευω.
Σημαινει οτι,οτι εχτισα απο μονος μου οσα χρονια δουλευω θα παει στραφι ανεπιστρεπτι.
Ειναι προφανης λοιπον η αντιθεση με καποιον που διοριστηκε απο καποιον σε ενα βραδυ.
Ο αγωνας των εργαζομενων διαφερει λοιπον...και ως προς τον τροπο που φτανεις εκει που εισαι αλλα και ως προς τον τροπο θα γινει η επανοδος μετα απο μια πιθανη απολυση!
Καποιος θα τον ξαναδιορισει καπου!!!
Ποιος ειναι η κατσαριδα λοιπον?:)
Νικο ολο το ποστ σου ειναι μια φωτοφραφια της σαπιας κοινωνικης δομης μας.
Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις?
Σε εκεινο το χαμενο κουταβι που ανεφερες και που τωρα ειναι μεγαλος και τρανος ,ειχες ποτε ξανα την ευκαιρια να τα πειτε εξω απ τα δοντια?
Θα μου πεις..."τι σημασια εχει ρε Μητσο?" και θα σου πω οτι εχεις δικιο για μια ακομα φορα.
Χρειαζεται να βγουν αυτα τα κοπροσκυλα στο περιθοριο.
Και αμα ειναι και ευκολο να τα πουν λιγακι και με τον νομο!!!!
Ξες...για κεινη την διαφανεια που λεγαμε!χαχαχα...
Τι να πεις ρε Νικ....τι να πεις....
Προσπαθώ να το δω από τη πλευρά των ξένων και πράγματι απορώ με την υπομονή τους. Πως είναι δυνατόν να παραμένουν ψύχραιμοι όταν για παράδειγμα τους λένε πως το Σόβιετ κάνει κουμάντο και δεν μπορούμε να διώξουμε ούτε τους επίορκους ;; :th_Laie_67-1:
Αυτο που σίγουρα μπορώ να φανταστώ είναι τις φάτσες τους γεμάτες απορία να κοιτάει ο ένας τον άλλον like WTF και βέβαια τα facepalm να πέφτουν βροχή είτε από απογοήτευση, είτε προσπαθώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους.
Τράβα τη πρίζα Μέρκελ. Δεν υπάρχει σωτηρία από το τέρας.
Εκτος απο τα τρωκτικα τωρα αποκτησαμε και κατσαριδες;
Πρεπει να μειωθει το νοικι.
Δεν ειναι κατασταση αυτη. Γεμματο ζωυφια ειναι εδω μεσα.
Corruption Perceptions Index-CPI
https://en.wikipedia.org/wiki/Corrup...ceptions_Index
2012 CPI results
https://www.transparency.org/cpi2012/results
Η Ελλαδα ειναι στην θεση 94 ακριβως κατω απο την Κολομβια και το Τζιμπουτι και πιο κατω απο Ελ Σαλβαδορ και Περου.
Η αναπτυξη ερχεται. Φυσικα και οι ξενοι επενδυτες που εχουν σκοπο να διαθεσουν τα πολυτιμα χρηματα τους σε καποια χωρα του εξωτερικου, ειμαι σιγουρος οτι θεωρουν την Ελλαδα απιθανη ευκαιρια :hystericalbs1:
και σε εξαγωγές δε μας βλέπω καλά
https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2013/06/543.jpg
και εδώ όλο το άρθρο
τι εγινε ο αλλος δεν εβγαλε λογο τελικα?