Χρόνια πολλά...... :facepalm: :facepalm:
Printable View
Χρόνια πολλά...... :facepalm: :facepalm:
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις, εδώ δε το γάμησες , εδώ γάμησες με την εύστοχα σου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μιά ματιά για το τι έγινε....
https://www.protothema.gr/economy/ar...-se-ena-hrono/
Αντε και του χρόνου (και του παραχρόνου και του παρα-παρα χρόνου κλπ κλπ )
Και όλα αυτά γιατί ;;;;
Γιατί ο Τσίπρας ειπε ψέμματα στο λαό για να βγεί....
Γιατι υποτίθεται διαπραγματευόταν....
Γιατί ΔΕΝ ήθελε την Τρόικα
Γιατί ΔΕΝ ήθελε ΝΕΑ δανεικά
Γιατι ΔΕΝ ήθελε αξιολόγηση...
Γιατί έπρεπε κάπως τα παραπάνω να τα καλύψει.....
Οπότε έκανε .... δημοψήφισμα.... ... και προκάλεσε ΌΛΑ όσα λέει το άρθρο....
Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με τις ζημιές...
Το μόνο που πετύχαμε.... είναι απλά να κρατήσει ο Τσιπρας την καρέκλα του.
Για το προσωπικό όφελος ενός πολιτικού ( και των δικών του) έγιναν όλα τα παραπάνω. Εννοείτε πως για το αντίστοιχο προσωπικό όφελος κάποιων άλλων πολιτικών, τα προηγούμενα χρονια, έφτασε η χώρα στο 2009, και στο 2011, και στο 2014 κλπ κλπ κλπ
Μπράβο μας.
Και το θέμα είναι ότι ξαναβγήκε αφού ήδη έγιναν ΟΛΑ αυτά!
Πολύ σωστα τα λες Βαγγέλη..Εδω το Φλεβάρη του '15 ηταν να παρει 7 δις απο υπολοιπο δοσης,και ειπε ο Μπαρούφας οτι δεν τα χρειαζομαστε..
Τον Μαιο ζηταγε δανεικα κ αγυριστα απο δημους Νοσοκομεία,Πανεπιστήμια κτλ..
ΗΡΩΕΣ !!!!!
Για να καταλάβετε το σάπιο του συστήματος....
Για το ΜΟΝΟ που θα έπρεπε να έχουν ευθύνη οι υπουργοί, βουλευτές, Πρωθυπουργοί και λοιποί οποιοιδήποτε υποψήφιοι.... είναι οι εξαγγελίες τους, οι υποσχέσεις του κλπ.....
Σήμερα ΜΠΟΡΟΥΝ να ξεστομίσουν οτιδήποτε και οποιοδήποτε ψέμα με σκοπό την ψήφο..... Αλλά ΔΕ φερουν ΚΑΜΜΙΑ ευθύνη για την εξαπάτηση, ή για τις λάθος αποφάσεις τους.... (ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ... και ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ... ΚΕΡΔΙΖΕΙ ) .
Οι εξαπατημένοι πολίτες..... ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.
Ίσως έτσι μετρούσαν τα λόγια τους, ίσως έτσι έκαναν δεύτερες σκέψεις , ίσως έτσι ήταν πιο συνετοί, ίσως έτσι τα λαμόγια δεν είχαν τόσες ευκαιρίες.
Ξέρω.. πάλι ψιλά γράμματα.
Ας μου επιτράπει μία άποψη.
Έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα ο κόσμος ψηφίζει όπως πάει να παίξει τζόκερ. Θυμάστε τη διαφήμιση που έλεγε "και αν σου κάτσει??? ".
Έτσι όποιος πολιτικός βγαίνει και του χαίδευεί τα αυτιά τάζοντας λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα και δε ξέρω τι άλλο, σκέφτεται " και αν τα κάνει???" και έτσι ψηφίζει σα να παίζει τζόγο, χωρίς καν να δει ότι μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει το τζόκερ, πάρα ο πολιτικός να κάνει αυτά που υπόσχεται...
Αν φύγουμε από αυτή τη νοοτροπία του τζόγου και σταματήσουμε να περιμένουμε συνέχεια από κάποιον άλλο (πολιτικό) να μας σώσει, τότε και όλοι αυτοί θα σταματήσουν να λένε ψέμματα, γιατί απλά θα δουν ότι δεν τους παίρνει πια.
Ή με άλλα λόγια η σωτηρία μπορεί να έρθει και από τα κάτω από εμάς τους ίδιους δηλαδή, χωρίς να περιμένουμε σωτήρες, αρκεί να το πιστεύουμε και να παλεύουμε μέσα σε αυτή την αθλιότητα.
Απ΄ότι έχω ακούσει, αυτό είναι δύσκολο. Πρέπει πρώτα να ανεξαρτητοποιηθεί η Σκωτία απο το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά να κανει αίτηση για παραμονή στην ΕΕ. Ομως 2ο δημοψήφισμα για ανεξαρτητοποίηση δεν θα γίνει (είπε ο Καμερον), διότι όπως ο ίδιος υποστήριξε "The UK is the country of referendums and not neverendums..." (σικ εδώ με το ωραιο λογοπαίγνιο)
Οπως καταλαβαίνετε, όλοι αλλιώς θα θέλουν 2ο και 3ο και ούτω καθεξής δημοψήφισμα....