τελικα υπαρχει κ αλλος scania124!
καλοριζικο κ καλοταξιδο!
ειναι κομπλε με ανακατασκευη κινητηρα,
ακαψια αμαξωματος, λαδια και φουλ τουμπανιασμενο!
Printable View
τελικα υπαρχει κ αλλος scania124!
καλοριζικο κ καλοταξιδο!
ειναι κομπλε με ανακατασκευη κινητηρα,
ακαψια αμαξωματος, λαδια και φουλ τουμπανιασμενο!
στην βέτα για το ρινγκ δοκίμασε.
3.5 μπροστά, 2.8 πίσω, σύγκλιση 0.15, 10 και κάτι απόκλιση μπροστά...
στο ρίνγκ τέρμα downforce, γιατί μαζεύεις πολλά χιλιόμετρα γενικά. βέβαια στην ευθεία θα χάσεις κάποια χιλιόμετρα τελική, αλλά οκ.
επίσεις παίξε και με τις σχέσεις. κάνε το αμάξι να έχει τρίτη και τετάρτη ανάλογα την στροφή, αρκετά φορτωμένη στις κορυφές των στροφών.
εγω ειμαι εδω Στρατουλη μην ανησυχεις!
Θέλω να συνδέσω ps2 σε οθόνη pc θέλω δηλαδή καλώδιο dvi σε θηλυκά dtv η scart, στο πλαίσιο στη Λάρισα μου είπε ότι δεν γίνεται το θέμα είναι ότι υπάρχει στο εξωτερικό αλλα δεν θέλω να περιμένω 2 βδομάδες τα φώτα σας ευκαριστω πολλάκις !
Γινεται αλλα μαλλον θα σου παιζει ασπρομαυρα
Λεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοο
χαχαχααχαα!
https://www.amazon.co.uk/Tune-Win-Ca...6264674&sr=1-1
Το παίρνεις (γιατί είναι βίβλος), το διαβάζεις (γιατί είναι χρήσιμο), το εφαρμόζεις (γιατί το corvette πρέπει να στρίψει) και τους πετσώνεις όλους (γιατί είσαι και πολύ μάγκας).
:D
εδω μιλαει ο ειδικος
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...71&postcount=5
κατα τη δικη μου αποψη/προτιμηση για λιιιγο υπερστροφικη συμπεριφορα, εγω ρυθμιζω την συγκλιση πισω προς το μηδεν ή ενα κλικ προς συγκλιση (+) ωστε ενα απειροελαχιστο μονο να κρατει τον κωλο κατω (λιγο).
για να μπαινει και να μην ξεμουριζει το αμαξι.
προεδρε θεωρητικα με 0.40 συγκλιση πισω ειναι πολυ υποστροφικο/συντηρητικο/ασφαλες το κρατημα, σωστα ??
το αλλο τωρα.
γιατι προεδρε τερμα κατω το αμαξακι? τι σου φταιει και το μπιστας να σου βγαλει τα σφραγισματα?
το ρινγκ θελει διαδρομη αναρτησης.
:D
βεβαιως......του Θωμα ειναι δοκιμασμενα στην πραξη....
:1:
king 'o the ring.
ντισκλεημερ (pou lene...):
τα παραπανω σχολια ΝΑ ΜΗΝ ληφθουν υπ'οψιν πουθενα αλλου στο φορουμ
περαν της ενοτητας "PS3".:hystericalbs1: