Ρε Πάρη γιατί 5w40;
Printable View
Ρε Πάρη γιατί 5w40;
Μπορεί ο προηγούμενος ρε Πάρη αν το έχεις πάρει (δεν ξέρω) second hand και δεν θέλω να σε τρολάρω ρε φίλε :original:
Στο Ε46 π.χ αν ραγίσει το παγούρι και χάσει πολύ με τη μια θα δεις τα κόκκινα! Δυστυχώς το όργανο της θερμοκρασίας δεν είναι ευαίσθητο ούτε ανεβαίνει σταδιακά. Eίναι μπαμ και κάτω.
Αν συναίβει κάτι τέτοιο μπορεί να είσαι και φλάτζα κεφαλής.Το να καίς λάδι στα 500 χιλιόμετρα δεν είναι καθόλου νορμάλ και ειδικά αμα βλέπεις μεγάλη κατανάλωση.
Υ.Γ ccv, αλλά κυρίως τσιμουχάκια βαλβίδων θα δικαιολογουσαν μια τέτοια κατανάλωση στο μοτέρ σου
Χαχαχα πλακα κανω ρε Βασιλη ! Το ατιμο περιμενε το χωριο να τα βγαλει ολα! Παγουρι ακομα το μαμα δοξα το θεο! Και θερμοκρασια μεσω obd ειναι σωστη και σταθερη! Αυριο θα τσεκαρω το μοτερ εξωτερικα και απο κατω θα δω και τα νερα και την vaccuum και τα υπολοιπα με το καλο Αθηνα!
Πάρη εμένα έχανε λάδι από μια φλάντζα (λαστιχάκι ) που βρίσκετε όπως κοιτάς την μηχανή πίσω αριστερά και φαινόταν μόνο από κάτω όταν το σηκώσαμε...
Ερωτηση: Το λαδι μου ειναι καταξανθο αμα εκαιγε λαδι και μαλιστα τοσο πολυ δεν θα χε παρει χρωμα?
Βρεθηκε το προβλημα ! Μ@κ@κας ιδιοκτητης χαχαχα! Πηγα και το σηκωσα τιποτα θεοστεγνο! Οποτε οπως ηταν πανω λεω για κατσε να τα ξαναμετρησω! Τιγκα λαδι! Δεν μπορει λεω .......!Φευγω παω εκει που μετρουσα και διαπιστωσα οτι ο δρομος εχει κλιση που δεν του φαινεται! Αυτα τα λιγα τα ωραια ! Αντε καλο μας πασχα!
Ποιος σε ρώτησε πάσα μου πρώτος αν το μέτρησες σωστά ;;;:th_Laie_67-1::thumbsup:
Χαχαχα εχεις τα δικια σου και εσυ αλλα ρε φιλε δεν φαινοταν η κλιση! Θα αναιβασω φωτο αυριο να μου πεις!