Χρόνια πολλά,stef!
Πολύχρονος με υγεία,φίλε.
Printable View
Χρόνια πολλά,stef!
Πολύχρονος με υγεία,φίλε.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7247342/. Βρίσκομαι στην Αθήνα για λίγες ημέρες και θα ήθελα να το δώ από κοντά οπότε αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε και θα ήθελε να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτη όποια πληροφορία θα μπορούσε να μου δώσει. Όπως και αν έχει κάποιος υπ'όψιν του κάποιο καλό Χ5 Ε53 τρίλιτρο μέχρι 12.000 ¤ να μου προτείνει θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπορέσουν να ασχοληθούν με την περίπτωση μου!
Φίλε εφόσον έχει πινακίδες το αυτοκίνητο, ρώτα την ασφαλιστική σου για
τύχον ιστορικό ατυχήματος και πήγαινε και στην αντ/εια να δεις εαν
υπάρχουν καταχωρημένες εργασίες σέρβις-φανοποιεία κ.τ.λ. Και τρίτον
ψάξε για τα Κ.Τ.Ε.Ο του για να διασταυρώσεις τα χλμ.
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες του τριημέρου ! Σκέφτηκα για να πέσουν οι τόνοι αλλά και να ευθυμήσουμε λιγάκι, σκέφτηκα να πρωτοτυπήσω και να σχολιάσω αμερόληπτα την αγγελία μου, που ανάρτησα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα αυτή τη αγγελία, https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7369254/. Κάποιος όταν την δεί, θα πεί
η τιμή είναι από άλλο πλανήτη, κάποιος άλλος θα πεί τι πράγματα φοράει , άλλος απλώς θα την προσπεράσει, άλλος θα πεί τι παλιατζούρα είναι αυτό.......
Εν ολίγης κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά μέτρα και σταθμά και κοινώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, όλοι την ίδια αγγελία βλέπουν, απλώς ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Κάθε αγγελία είναι διαφορετική ιστορία. Και τώρα η ώρα της αυτοκριτικής: Όπως έγραψα μέχρι στιγμής η Ζέτα μου κόστισε πάνω απο 21.000 ευρώ που σημαίνει ότι μπήκα μέσα με το κεφάλι (εις γνώσης μου) και δεν θα βγάλω ούτε ευρώ μεροκάματα,αλλά ένα μικρό μέρος από τα χρήματα που δαπάνησα έως και σήμερα. Απλώς κάποιοι το εκτιμούν κάποιοι δεν το εκτιμούν. Απλά τα πράγματα. Ουδέποτε υπολόγισα τα χρήματα της Ζέτας για αγορά άλλου αγαθού, γιατί πολύ απλά είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πουληθεί. Βαυαρικό δίτροχο θα αγοράσω είτε πουληθεί η Ζέτα είτε όχι, δεν θα είναι το 2016 θα είναι το 2017. Άλλωστε σε τηλεφώνημα που δέχτηκα εχθές η απάντηση μου ήταν αφοπλιστική ΄΄ Τα ανταλλακτικά πουλάω, το αυτοκίνητο το κάνω δώρο....΄΄ Τέλος κατάλαβα στα 35 που έχω φτάσει είναι ότι τα λεφτά πάνε και έρχονται το ίδιο και τα σίδερα εκεί όμως που θα πρέπει να επενδύσουμε είναι στις ανθρώπινες σχέσεις που το έχουμε όλοι μας ανάγκη πιο πολύ πέρα από κάθε άλλη φορά , σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς που ζούμε......Καλή Χρονιά σε όλους ! Σας ασπάζομαι έναν προς έναν και καθεμιά ! - KalpasM3 (33) .
χρονια πολλα φιλε με υγεια . εγω αυτο που θελω να σου πω τελειως φιλικα μιας και μπαινεις στην διαδικασια της αυτοκριτικης ειναι το παρακατω. το αμαξι σου και να αξιζει 15 χιλιαρικα δυστυχως δεν το δειχνει , εγω στην θεση σου θα πεταγα το αυτοκολλητο απο πανω , θα εδινα 1000-1300 ευρω για να κανω ενα εξωτερικο βαψιμο στο χρωμα του μηχανοστασιου μαζι με πατουρες και καπω απο μεσα . και μετα θα ζηταγα παλι τα 15000 και θα καθομουμα επανω μεχρι να τα παρω . το αμαξι σου (εστω και μετατροπη) απευθυνετε σε μερακληδες του ειδους και ο μερακλης δυστυχως δεν θα κοιταξει ενα αμαξι με 3 διαφορετικα χρωματα πανω του.
ολα αυτα στα λεως τελειως φιλικα σαν να ειχα εγω το αμαξι σου και να το πουλαγα .:original:
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να απαντήσετε στις απορίες μου. Τελικά ακολουθώντας και τις συμβουλές του nikos valvetronic αλλά και από έναν έλεγχο που έκανε φανοποιός συγγενής μου, καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει λόγως να ασχοληθούμε περισσότερο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά που απαντήσανε και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία κυρίως.