Από οτι θυμαμαι το μπουκαλάκι της BMW μαζί με το FM Booster υπάρχει ακόμα σαν ανταλλακτικό. Γιατί δεν την αλλάζεις εκει;
Printable View
Από οτι θυμαμαι το μπουκαλάκι της BMW μαζί με το FM Booster υπάρχει ακόμα σαν ανταλλακτικό. Γιατί δεν την αλλάζεις εκει;
Υπάρχουν μπουκαλάκια του 1/2 λίτρου:
OEM BMW Rear Axle Fluid (SAF-XJ + FM Booster) part no.83222282583
Mπορείς να πάρεις τρια μπουκαλάκια από εδώ, το διαφορικό παίρνει 1,1Lt:
https://www.trademotion.com/partloca...catalogid=4462
για τέτοια ποσά λογικά δεν θα έχεις τελωνείο.
Εάν επείγεσαι έχω δύο μπουκάλια SAF-XJ αγορασμένα από εδώ.
https://www.opieoils.co.uk/p-736-cas...j-75w-140.aspx
Νομίζω ότι μου είχαν κοστίσει καμιά εξηνταριά αλλά πρέπει να το ψάξω.
Πριν 2 χρόνια το καλοκαίρι άλλαξα κομπλερ ανεμιστηρα Γιατί σε ταξίδι με καύσωνα η θερμοκρασία νερού ξεφεύγε λίγο απο τη μέση κ πήγαινε δεξιά κανά πόντο με δυο.
Με την αλλαγή ξαναεπανηλθε στη μέση.
Φέτος ξαναεκανε το ίδιο αλλα στις ανηφορες Βέροια προς Κοζάνη μου πήγε στη δεξιά τέλεια κ έκατσε εκει μέχρι να ξαναφτασω στις ευθείες.
Άλλαξα ξανά κομπλερ γιΑτι είχε μαλακωσει λίγο κ Ψυγειο.
Όλα οκ μετα απο αυτο .
Εδώ κ κανά δυο βδομάδες που κάνει κάτω απο 20 βαθμούς ηθερμοκρασια στέκεται ένα πόντο αριστερά απο τη μέση κ σήμερα π έχει 15 παίζει κ δυο πόντους αριστερά.
Ξανααλλαξα θερμοστατη που είχα αλλάξει πριν ένα χρόνο μήπως έμενε ανοικτός αλλα πάλι κάνει το ίδιο.
Καταλληξαμε ότι με καινούργιο Ψυγειο κομπλερ θερμοστατη κ τρόμπα νερού ενός χρόνου είναι φυσιολογικό να δουλεύει πιο κρύο στο όργανο.
Nα σε καλά..Η αντλία περίπου στο κατοστάρικο βγήκε..Μόνο την αντλία φυσικά
όλο μαζί το συστημα μαζί με φλοτέρ κλπ βγαίνει περίπου στα 300 ευρώ το οποίο φυσικά και δεν χρειάζεται να αλλάξεις..δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις φλοτέρ αμα δεν έχει πρόβλημα..
Το φίλτρο κάνει κανα 40άρι εδώ..
Σκατά! σήμερα πάλι μου άναψε το check engine
δεν δουλεύει σαν 3κύλινδρο όπως την προηγούμενη φορά.. Ρολάρει καλά και μόλις πατάς γκάζι καλά, λες και είναι μπουκωμένο δεν φεύγει καθόλου! τι γίνεται ρε πο@στη μου..
Έχω αλλαγμένα
πολλαπλασιαστές
αντλία βενζίνης + το ρελέ + το φίλτρο
Μαφ έβαλα τον παλιό που είχα
τι γίνεται γιατί ρε γμτ?
Ενώ μετά απο όλα αυτά που άλλαξα δουλεύει κανονικά ξυράφι και στα πολλά και στα λίγα μετά απο 1 μέρα πάλι τα ίδια..
πάλι αύριο διαγνωστικό να δούμε τι βγάζει..