Μετά από αποτυχημένες απόπειρες με όλες τις παραπάνω τράπεζες + την Πειραιώς, συνεχίζω το χεράτο. Δε το χω με την τεχνολογία.
Printable View
Κωστα δεν εχω ασχοληθει ακομα με αυτο, ουτε και οι δικοι μου. Μου λενε "αστο και αν γινει καποιο λαθος που να τρεχεις μετα να βγαλεις ακρη, με την παρουσια σου τα λυνεις ολα κατευθειαν". Λογω συνηθειας το λενε υποθετω.. τοσα χρονια το καναν ετσι, δεν μπορουν να αλλαξουν συνηθεια. Σου εχει συμβει κατι παρομοιο ή ολα πανε παντα ρολοι? Καποιο λαθος με χρεωσεις ή ο,τι αλλο ?
Ο χρονος που γλυτωνεις σε αναμονη (εφαγα 25 λεπτα στην Εθνικη, 40 στα ΕΛΤΑ) , ευρεση parking (2 κυκλους για ΕΛΤΑ και 4 για Εθνικη και παλι ηταν τοσο μακρια που περπατησα 5 λεπτα..αρα μαζι με τους κυκλους και το πηγαινε-ελα πρεπει να εχασα κανα 20λεπτο) και εξυπηρετηση υπαλληλου (η κυρια στην Εθνικη ειναι γρηγορη, στα Ελτα ασχολιαστο) αξιζει σιγουρα..
Κοιτα, τις πληρωμες-μεταφορες-κινησεις κλπ μεσω ιντερνετ, τις κανεις εσυ ΜΟΝΟΣ σου, πότε η ευθυνη ειναι ολη δικη σου αν γινει καποιο λαθος.
Παντως και αυτο διορθωνεται αν σου συμβει, αλλα χρεωνεται με καποιο κοστος (διαφερει αναλογα την πραξη). Το δυσκολο ειναι αν κανεις λαθος σε πληρωμη στο Δημοσιο (πχ ΦΠΑ, φορο, κλπ) αλλα και παλι πιστευω θα υπαρχει διαδικασια διορθωσης.
Αν με ρωτας για περιπτωση να τα εχω κανει εγω σωστα και μετα να εχει γινει λαθος απο το συστημα- οχι δεν τοχω παθει ποτε.
Κατι αλλο που με προβληματισε, χθες το βραδυ πηγαμε βολτα με τη παρεα μου και γυρισαμε να φαμε στο Ζαχο. Ενα τραπεζι παραδιπλα ηταν μια κυρια με ενα κοριτσακι αρκετα μικρο. Ωραια ντυμενη (για καθιστη) και μαχιμη για την ηλικια της, οταν σηκωθηκε απο το τραπεζι και ειδα τη φουστα της αναρωτηθηκα αν ειναι η μανα της ή οχι.. τοσο κοντη φουστα δεν βλεπεις ουτε σε 20χρονη ντυμενη για μπουζουκια. Φυσικα και γυρισε ολο το μαγαζι μεχρι να μπουν στο αμαξι και φυσικα τους πηραν χαμπαρι και γελουσαν. Ασχημο..
Και πριν πει καποιος "ελα ρε αφου ηταν τουμπανο το milf", βαλτε εσας στη θεση του κοριτσιου, θα βγαινατε με τη μαμα σας ντυμενη ετσι? :shok:
το thank γιατι το εβαλες παναγιωτη, για την ιστορια του φανη ή για το μινι????:whistle::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τα γέλια δεν τα κατανοώ, αλλά με την περιγραφή που έκανες σπεύδω
https://3.bp.blogspot.com/-JcN84xlri...omasies+wc.jpg
edit: [/QUOTE]το thank γιατι το εβαλες παναγιωτη, για την ιστορια του φανη ή για το μινι????[/QUOTE]
Με πρόλαβες Στάθη και με πήρες κ χαμπάρι:hystericalbs1:
Το θρεντ αυτό ανακτά το ενδιαφέρον μου.
Δια θρεντ ιζ ρελεβαντ του Μάη ιντερεστς.
:hystericalbs1:
Τα γελια ηταν τυπου "πω πω μανα κοιτα πως σε καυλαντιζει ολο το μαγαζι, ειδες κοριτσακι μου ποσο θεα μανα εχεις?" Δεν ηταν το κλασσικο γελακι αμηχανιας, ειχε αυτο της πονηριας.
Πρεπει να ηταν 40φευγα απο το προσωπο και την ηλικια του κοριτσιου. Οχι δεν εβγαλα φωτογραφια. Λιγο παραπανω βαψιμο, μποτες μεχρι το γονατο, μαυρο καλσον, φουστα ανυπαρκτη και αρκετες ορμονες στο στηθος :hystericalbs1:. Αν την εβλεπες μονη της θα ελεγες μπραβο της, αλλα με τη κορη (αν ειναι τελικα, αλλα ολοι αυτο υποθεσαμε) τη λυπηθηκα, τι παραδειγμα δινει σε τοσο μικρη ηλικια? Το παιδι σου βγαζεις εξω, δεν κανεις κοντρα με τις φιλες σου στο ντυσιμο..