Δεν έχουν ballast αυτά είναι led
Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Δεν έχουν ballast αυτά είναι led
Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτα τα μαυρα τα κουτακια που εχουν οριμενα κιτ led τι ειναι? Cancelers? Εγω πηρα angel led και ειχε τετοια.
Στο δικό μου πάντως Ε90 που άλλαξα τον φωτισμό των εμπρόσθιων στρογγυλών led από κίτρινο σε λευκό κατέβηκε προφυλακτήρας, κομμάτια των μπροστινών θόλων και τα φανάρια.
με'γειες τα νεα led Dr harrys. σιγουρα δειχνει πολυ καλυτερο.
billys για τα μπροστινα φωτα θελει ξηλωμα προφυλακτηρα οπως τα λες. 4 ωρες μου εφαγε οταν επρεπε να βαλω πανω φαναρια δεξιοτιμονου.
Φοράω εργοστασιακά xenon αλλά το διπλανό φανάρι είχε κίτρινο φως στους γνωστούς κύκλους.
Άλλαξα το ντουι ( αν το λέω καλά ) των φαναριών και έβαλα άλλο που δίνουν λευκό φωτισμό.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός......
https://www.facebook.com/73319958303...258304/?type=1
γι αυτό λέω...
Ένα δωράκι για τον junior.
Εχω ακριβως ιδιο....αν το πηρες τωρα, εχε το νου σου οταν βαλεις την ζωνη με το προστατευτικο μπροστα, να προσεξεις πολυ να ειναι χαλαρο και να μην ειναι σφιχτη πολυ η ζωνη.....γιατι πιεζει ακριβως στο στομαχακι του παιδιου και του προξενει εμετο..... παθων....thumb
Ειναι φοβερο καθισμα...το ειχε ο μικρος απο 3-4 ετων εως και τα 9 του που ειπε οτι δεν ειαι πλεον μωρο:shok:.
Πολυ καλη επιλογη:thumbsup::thumbsup:
Ηλια για να αφαιρεσεις το φαναρι σε Ε90 -αφου αυτο επρεπε να κανω εγω προκειμενου να τοποθετησω αλλα φαναρια- θελει βγαλσιμο ο προφυλακτηρας, δεν βγαινει το φαναρι αλλιως.
@ nuovo : το καθισματακι απλα τα σπαει! πολυ καλη επιλογη!
Σωστά, εγώ είπα μόνο για τα Angel
https://www.youtube.com/watch?v=DjRU...?v=DjRU4zj5B2A
Τα φανάρια στα 90αρια είναι αλλιώτικα από τα 92αρια , εγώ την λάμπα για τα angel eyes την άλλαξα σε 2 λεπτά από πάνω,στα προβολάκια όταν έβαλα λευκές λάμπες άνοιξα λίγο τον θόλο χωρίς να βγάλω τροχό.
Mpax time...thumb
Λαστιχένια πατάκια "σκαφη" 60ε με παζάρι από 70 αρχική για να υπάρχει ομοιομορφία με το πορτμπαγάζ. :)
Να ναι καλά ο Giannis Compact το ψαχτήρι που βρήκε την πηγή.
Πήγαμε παρέα και μετά ακολούθησε και πλύσιμο των μπεμπών με καφεδάκι στο βενζινάδικο, το γνωστό μας στέκι. :)
Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο.
Carner :original:
Συνέχεια του χθεσινού μπαξίματος (πατάκια), τυχαία σήμερα μπάχθηκαν φρένα.
Ήταν φυσικά στο πρόγραμμα, μετά από 99330 χλμ να αλλαχθούν οι δίσκοι για 1η φορά μετα την 12ετία που το χω , κυρίως οι μπροστινοί.
Νομίζω όμως, κατά καλή μου τύχη, βρέθηκαν σχεδόν καινούργιοι με 2000 χλμ από 330 μπροστά και 325 πίσω, με βάσεις και δαγκάνες κομπλέ στα 400ε περασμένοι.
Δεν εβαλα κατι καινουριο αλλα .....
Μαλλον στο Ψυχαναγκασμους επρεπε να ποσταρω αλλα δεν πειαραζει!
Πριν κανα 2 βδομαδο εμπαξα σαλονι ουρανους κλπ !
Ολα κατσαν ωραια και καλα αλλα απο τοτε ειχα ενα υψισυχνο τριγμο καπου απο το ουρανο εκει που ενωνει με το εμπρος κολωνακι το εντοπιζα! :ranting2:
Σημερα μου σπασε τα νευρα και λεω θα ξηλωσω τα παντα να δω τι ειναι! Αλλα πρωτα πηγα μια βολτα συνοδηγος μπας και το εντοπισω thumb
Και τι ηταν?
Ηταν το σποτακι της κεντρικης πλαφονιερας που ειχε ξεκολλησει απο την διπλης οψης ταινια και ετριζε πανω στο τζαμακι της πλαφονιερας το ατιμο! :ranting2:
Εβγαλα το κολλησα και ολα τζετ! Η απολυτη ησυχια παλι!
Ξερω ξερω ......Ψυχαναγκαστικος :hystericalbs1:
ωραιος Παρη, μαλλον θα σε βαλω συνοδηγο σε εμενα να δουμε τι τριζει μεσα απο το ταμπλο-πορτακι συνοδηγου γτ τα εβγαλα ολα (πορτακι ποτηροθηκες κλπ) κ παλι κατι ακουγα..οποτε ακρη δεν εβγαλα
Καλορίζικες και καλά χιλιόμετρα να κάνεις Γιώργο... :thumbsup:
Με γεια μου!!!!! :sad:
Σετ συμπλεκτη LUK
Βολαν LUK
7 λιτρα λαδι Castrol
Φιλτρο λαδιου
Κομιστρα
Κοστουμακι...840 ευρω!!! :wacko:
Υπολειπεται η αμοιβη του συνεργειου! :think: :sweatdrop:
Υ.Γ
:thanks: τον alexm για τις οδηγιες του!!!
Με γεια μου!!!!! :sad:
Σετ συμπλεκτη LUK
Βολαν LUK
7 λιτρα λαδι Castrol
Φιλτρο λαδιου
Κομιστρα
Κοστουμακι...840 ευρω!!! :wacko:
Aμοιβη συνεργειου 100 ευρω + ΦΠΑ & αλλαγη υγρων φρενων μεσα στην τιμη!
Παρεληφθησαν
[img=https://s8.postimg.org/qvf115r41/PIC_0429.jpg]
Υ.Γ
:thanks: τον alexm για τις οδηγιες του!!!
Βολάν γιατί άλλαξες Βασίλη?
Για να δουμε διαφορα στις τιμες.
Σετ συμπλεκτη sacs 150e
Βολαν μεταχειρισμενο 100e
Ρουλεμαν βολαν 14e
Πλαστικη βαση διχαλου 8e ((ελπιζω να την αλαξες))
Ελατηριο διχαλου 4e
Τσιμουχα σασμαν 6e
Τσιμουχα κινητηρα 12e
Εργασια δεν βαζω..
Καλα εκανες και αλαξες βολαν..Το δικο μου στon m50 εκανε 500e
Η τιμη που τα βρηκες ολα αυτα ειναι σουπερ..
Αν μπορεις πες μας απο που..
Θανο επρεπε να αλλαχτει αφου με το που εβαζες δευτερα ολο το αμαξι κουνουσε,το ιδιο και στην τριτη και μετα ανεβαζε στροφες χωρις να ανταποκρινεται.(πατιναριζε ).Ακομα και με τον Αλεξη που μιλησα με το που ακουσε οτι κουναει καταλαβε οτι θελει αλλαγη ΚΑΙ το βολαν.Εκανα πρωτα το σταυρο μου ελπιζοντας οτι οταν θα το ανοιξουμε θα βρουμε τιποτα λαδακια αλλα ματαια.Το βολαν ηθελε κι αυτο αλλαγη.
Τα ανταλλακτικα Βασιλη τα πηρα απο Αθηνα.Δεημεζης λεγεται,τον βρηκα στο car.gr.(Αν θεωρηθει διαφημηση παρακαλω να σβηστει)Εψαξα και αλλου αλλα αυτος ηταν ο πιο οικονομικος.