παιδια τη βαση θα την βαλετε και εγω οταν εβαλα το δικο μου δεν ηθελα να την αλλαξω.μην κανετε καγκουριστικα πραγματα.δεν μπαινει ο κλιματισμος στην υπαρχουσα βαση καθεται στραβα και αφηνει κενα.
Printable View
παιδια τη βαση θα την βαλετε και εγω οταν εβαλα το δικο μου δεν ηθελα να την αλλαξω.μην κανετε καγκουριστικα πραγματα.δεν μπαινει ο κλιματισμος στην υπαρχουσα βαση καθεται στραβα και αφηνει κενα.
και μην δινετε τζαμπα χρημα για τα περαστικα η εγκατασταση και του dynavin και της βασης ειναι παιχνιδι.εγω τα περασα ολα μονος ενα κατσαβιδι χρειαζεται τιποτε αλλο.
Εμένα βασικά με ενδιαφέρει γιατι η υπαρχουσα βαση εχει περασει τα πανδινα απο τον προηγουμενο ιδιωκτητη.
δεστε παρακατω ποια απο τις 2 χρειαζεσται.αν εχετε μονο κουμπακι αντισπιν θελετε την πρωτη.αν εχετε αντισπιν θερμαινομενα καθισματα κλπ πατε στη δευτερη.
Nα σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Κάμερα όπισθεν θα βάλουμε ή όχι; Τι λέτε αξίζει; Υπάρχει κάμερα για την πινακίδα και άλλη στο φωτάκι της πινακίδας ... thumb
φιλε την εχω παρει και εγω αλλα δεν την εβαλα μιας και εχω το εργοστασιακο μπιπ.θελει ξηλωμα το ντουλαπακι του συνοδηγου ολη η μοκετα τα πισω καθισματα η μοκετα του πορτμπαγκαζ ωστε να περασει το καλωδιο.για καποιον παντως που δεν εχει ουτε το εργοστασιακο μπιπ θα του ειναι χρησιμη.