Σήμερα πλήρωσα και εγώ τα τέλη κυκλοφορίας το συνολικό ποσό ήταν αρκετά μεγάλο,έδωσα και τα 660 για την κούκλα μου και τουλάχιστον για φέτος θα την χαρώ....
Printable View
Σήμερα πλήρωσα και εγώ τα τέλη κυκλοφορίας το συνολικό ποσό ήταν αρκετά μεγάλο,έδωσα και τα 660 για την κούκλα μου και τουλάχιστον για φέτος θα την χαρώ....
Αναλυθηκε πολυ πισω αυτο φιλε dafi...καποιοι το χρειαζονται και καποιοι δεν μπορουν χωρις αυτο....ελπιζω επειδη παραδωσαμε αρκετοι,να δουν και οι υπολοιποι ασπρη μερα :P
Εχεις δικιο, αλλα θα πρεπει να το αναλυω ΠΑΛΙ και δε μπορω αλλο....απλα ειμαι ΕΝΑΝΤΙΩΝ του να σκυβω το κεφαλι και να μοιρολατρω οπως να λεω να τα φανε στους γιατρους και παπαριες
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
μαζι σου και εγω!!!:thumbsup:
θα μου πεις, για τα γεννοσημα τι το γραψα???....χαρην αστειοτητας,ετσι κι αλλιως ουτε μαϊστρα ειμαι, ουτε τους πιανει τιποτε αυτους....εχουν φαει καταρες ουκ ολιγες απο πολλους......και ακομα χοντραινουν .....και μεταφορικα και κυριολεκτικα.thumb
Tελικα καθ'ενας με τις αναγκες χρησης ειναι παιδια...φυσικα και δεν θα ελεγα σε οικογενειαρχη με 3 παιδια και 1 αμαξι να το κανει.....τες πα....να πουμε κι απο δω καλη χρονια....:)
Έχω ένα αυτοκίνητο (E90), παιδί και εντός ολίγων ημερών αυξάνονται τα μέλη, κάνω κάποια ταξίδια το χρόνο, να το σκοτώσω και να πάρω τι?Και άμα πάρω. ένα 1800 ή 1600 και θέλει αμορτισέρ, λάστιχα ή τα κλασει καμία τουρμπινα γιατί που ξέρω τι χρήση έχει φάει πριν θα δώσω παραπάνω από όσα θα έχω γλυτώσει, άδεια που αύριο τους έρχεται να πάνε πχ τα τέλη στα 1800 500 ευρώ, πως ξέρω ότι δεν θα το κάνουν?Γι' αυτό μην προτρεχετε ορισμένοι, ούτε μοιρολατρες, ούτε μαζοχες,ούτε μας τρέχουν από τα μπατζάκια όσοι πληρώνουμε ακόμα
https://www.youtube.com/watch?v=T6z_...?v=T6z_cPnux6g
Ας γελασουμε και λιγο, ετσι οπως μας καταντησαν....τι να πουμε