:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Εχω κανει αρκετες "αναβασεις" στη ζωη μου.
Οταν οδηγανε αυτοι που γραφουν παραπανω - αδειαζει το κεφαλι μου.
Ρολερκοστερ χωρις τις ραγες.
Δεν μιλαμε για χαος, μιλαμε για ερεβος, απυθμενο σκοτεινο ερεβος.
Οποτε tust me, αν λενε δεν εχουν μεγαλες διαφορες, δεν εχουν.
- κεινος δε ο σιχαμενος ο Σιταθης, μπορει να με τρομαξει και στην ευθεια.
- στου Λευτερη εχω υποσχεθει στη μανα μου οτι δεν θα μπω. (ακομα και αν οδηγαει η δικη του μητερα)!!
χαοτική διαφορά στις επιδόσεις πράγματι δεν υπάρχει...είναι τόσο χαοτική η διαφορά στο πόσο διαφορετικά αυτοκίνητα είναι
τα συγκεκριμένα, όπου τα νούμερα τους κλείνουν πολύ κοντά το ένα με το άλλο. είναι δύο τελείως διαφορετικά οχήματα, με
αρκετά κοντυνά νούμερα. αυτό φυσικά είναι υπέρ της bmw, μιάς και η ζυγαριά απο άποψη όγκου και αριθμών αλόγων - κιλών,
είναι υπέρ της πορσε.
Οι γαματοι αυτης της πολης, οι γκουρου και παντογνωστες της ταχυτητας και των βελτιωσεων δεν ασχολουνται με αστειες διαδρομες οπως αυτη της Αγιας Αννας η της Επιδαυρου η της ορεινης Αρκαδιας κυριοι....οι στροφες ειναι μονο για τις φαρμακευτικες εταιρειες που δοκιμαζουν χαπακια για τη ζαλαδα....αν δε μπορεις να ριξεις στον Φρυγανιά στην Τυρομαυροκαταμαυρη δε μετρας....το Πορκυ σου φτιαχτηκε για να μπορει να βελτιωνεται αισθητα σε ολα τα σημεια για να πηγαινει ευθεια....αλλωστε μη ξεχνατε οτι ο Θεος Ρερλ το εξελιξε στη Ναρντό και οχι στο Ρινγκ που μας παραμυθιαζουν....ευθεια και μονο ευθεια.....και μολις κανεις πει "παμε και καμια στροφη ρε παιδια" ξαφνικα ολοι θυμουνται οτι εχουν ραντεβου με το γυναικολογο τους .......
Likewise φιλε Λ......... και εγω θα ηθελα να τα πουμε συντομα .
Ο Φρυγανιας (το νεο πουλεν της ταχυτητας) ειναι πολυ μπροστα ...δε τον περναει κανεις ακομα....
(αναρωτιεμαι αν στις βραδυνες καταδρομικες που κανεις στα μερη σου εχεις πετυχει ενα μπλε RS4 που παει πολυ γρηγορα ...)
Νικο το εχει πετυζει το RS4...Αλλα ο Λευτερης ηταν με λινα...οποτε αρκεστηκε απλα να τον ακολουθει χωρις να τον περασει...Επισης τον ειχα πετυχει και εγω ενα απογευμα προς σουνιο περισυ και τον αφησα να περασει (γενικα δεν κυνηγιεμαι ευκολα) και τον ακολουθησα...Εξαιρετικος οδηγος...Βεβαια σε μια ευθεια που μας κοψανε και πατησαμε απο 2ες ειδε τι εστι βερικοκο...αλλα θαυμασα τις οδηγικες ικανοτητες του...μπορουσα με δυσκολια να ακολουθησω (με το 996) και οχι να περασω στο στριψιμο...
Υ.Γ. Χτες το βραδυ πηγαμε μια λυσσαχτερη βολτα με το Λευτερη (εγω συνοδηγος) μεχρι Λαυριο για μασαμπουκα και επιστροφη...Ειχα καιρο να μπω σε τοσο γρηγορη βολτα με το φιλο μου και εχω να πω οτι...
1)Εχει ενα τεραστιο ζευγαρι χερια που παει ετσι...
2)Εχει 2 τεραστια αρχ...α που το παει ετσι...
3)Ο συνοδηγος επισης εχει 2 τεραστια αρχ...α που τον αφηνει και παει ετσι...χωρις να ουρλιαζει,ναι κλαιει,να προσευχεται,να βριζει...κοκ...
Μοναδικη εμπειρια...
χαχαχαχα..το εχω πετυχει το παλικαρι με το μπλε ρς4! 1 φορα κ ημουνα με λινα κ εβριζα!..αρκεστικα στο να μεινω μεινω πισω του κ να πουμε ενα πολυ χαμογελαστο καλημερα στα φαναρια της βουλιαγμενης..εχω βαλει λαστιχα εδω κ 2 βδομαδες κ δεν τον εχω πετυχει!!..μηπως τον ξερεις????
Βασικα εμαθα οτι ειναι κολλητος του λαστιχα σου...οποτε ενημερωθηκε οτι εβαλες λαστιχα και παει με το σμαρτ δουλεια...:hystericalbs1:
μην γινεσαι κακος!! παει εξαιρετικα γρηγορα ο ανθρωπος..απλα δεν ειχαμε την ευκαιρια να τα πουμε... τοσο αναλυτικα! ουτε κ φυσικα αρχισα τις δικαιολογιες, δεν εχω λαστιχα, δεν μπηκε η ταχυτητα, στραβοκοιμηθηκα κλπ κλπ ... θα ηταν ομως ενδιαφερων να τον ξαναεβρισκα τωρα..
Είναι κολλητός μου φίλος και εξαιρετικό κυρίως παιδί. Είναι και shipανθρωπος Λευτερη.....στα tankers....σε ρώτησα διότι δε φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να σε περάσει με το τανκς αλλά σίγουρα στις στροφές θα κατάλαβες ότι πρόκειται για πολύ καλό τιμόνι. Είχαμε παει πριν αρκετά χρόνια 2 φορές στο Palmer Motorsport στο Bedford και έκανε χρόνους παραπλησιους με τους instructors....αλλά κυρίως είναι φοβερό παιδί. Το μεγάλο του παράπονο είναι ότι με το τανκς θέλει λάστιχα κάθε τρεις μήνες για τη διαδρομή Σαρωνιδα - Γλυφαδα. Δε τον πετυχαινεις γιατί τον είχε βάλει στο μάτι ο διοικητής της Γλυφαδας και του πήραν το δίπλωμα 2-3 φορές σε ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά.
:bye:
.. και μετα ψαχνουμε αν με το ESS θα βγαλουμε 300hp ή 305 αν εχει κρυο..
996T, 997T, M6, RS4 :salias:
Μεχρι να φτασει αυτη η μερα που θα τα σηκωσουμε απο τη τραπεζα και θα βαλουμε το κωλο μας σε τετοια οπλα, δεν θα εχουμε αντανακλαστικα να τα οδηγησουμε (βλ. 70φευγα) !!
1. Να του πεις να τα πουμε οπωσδηποτε! (θα σου στειλω το τηλεφωνο μου με πμ να του το δωσεις)..ακομα κ το σημερα το βραδακι!
2. Μενουμε στην ιδια περιοχη κ δεν τον εχω ξαναπετυχει ποτε!
3. Ολοι εμεις οι ασχολουμενοι με την ναυτηλια ειμαστε τελικα σοβαρα τιμονια! (Τανκερς? σε ποια?)
4. Τον συμποναω για το διπλωμα γιατι κ εμενα μου το πηραν 3 φορες σε 1 χρονια ο δοικας του ελληνικου! τωρα δεν εχει διπλωμα δηλαδη?
5. Επιβαλλεται να ερθει σαββατο πρωι βορεια ευβοια
6. Δε με περασε...τον ειδα μπροστα κ εμεινε μπροστα γιατι ημουν με λινα
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟΨΕ!!!!! :rally::thnx:
Καποιος απ εδω, οδηγουσε το δικό μου και φοβοταν να ξεπερασει τα 50 χιλιομετρα.
Σαν την γιαγια μου οδηγουσε οταν πηγαιναμε για φαγητο. Ακομη πεντε λεπτα να οδηγουσε και σιγουρα θα με επερνε ο υπνος...
Μας το παιζει και χεράς τωρα.....
:fountwtis:
-------------
:notworthy: