Ειμαστε λιγοι ρε γμτ.....
Printable View
Ειμαστε λιγοι ρε γμτ.....
Πανο, όταν οι άνθρωποι θεσπίζουν τεκμήρια αυτοκίνητων τα οποία είναι μεγαλύτερα απο την εμπορικη αξία τους, η μόνη προσεκτική αναπροσαρμογή που μπορείς να αναμενεις όσον αφορά στις αντικειμενικές είναι στα πρότυπα εκείνης που έγινε στο Ψυχικό. Αυτή τη στιγμη οι τιμές πωλήσεις είναι πολύ κοντά και σε ορισμένες περιπτώσεις χαμηλότερα απο τις ισχύουσες αντικειμενικές.
Για τα τέλη υπάρχει και αλλη λύση: Βουλγαρικες πινακίδες. Μπορεί νά μην είναι ηθικό αλλά τουλαχιστον είναι νόμιμο. Σάμπως τα εξοντωτικα αυτα μέτρα έχουν ίχνος ηθικης πάνω τους;
Δεν καταλάβαινω γιατι δε 'χτυπαμε' το κακο στη ριζα του...?
Τι θρασσος εχουνε οι προδοτες ?
Δε φοβουνται μη μαζευτει κανα μπουλουκι καλο και οι αστυνομικοι που ειναι
απ'εξω μαζι και μπουνε στη βουλη και τους διαλυσουνε ολους ???
Πάντως ο πατέρας μου που έχει δύο δίλιτρα αυτοκίνητα στην κατοχή του θα παραδώσει πινακίδες και για τα δύο!Στο ένα μόνιμα και στο άλλο για ένα μικρό χρονικό διάστημα επίτηδες για να δείξει ότι αυτό που γίνεται είναι μια ανοησία!Έως ότου πάρει πίσω τις πινακίδες από το Χ3 θα κυκλοφορεί με το Ναβάρα που έχουμε πιο πολύ για τα χωράφια...thumb
Όλο τον εφαρμοστικό νόμο θα τον βρείτε εδω
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=8798
Έτσιιιι!!! Γιατί μαγκέψαμε όλοι και θέλαμε Μ3....!!
Πάμε να τα κάψουμε...μέσα στην βουλή χαχαχαχα
Τυχερη η Βορεια Ελλαδαρα.....thumb
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=335667&cid=12
Διαβάστε τι λέει σχετική αγγελία που μπορεί ο καθένας να βρει στο Διαδίκτυο
«Εάν τα έξοδα του αυτοκινήτου σας (τέλη κυκλοφορίας, κ.τ.λ.) σας έχουν εξαναγκάσει να θέσετε το αυτοκίνητο προς πώληση ή να παραδώσετε τις πινακίδες του, έχουμε την πλέον οικονομικότερη λύση για να μην το αποχωριστείτε! Σας προτείνουμε να σας μετατρέψουμε το αυτοκίνητό σας με βουλγαρικές πινακίδες είναι άκρως νομιμότατο, δοκιμασμένο, δεν υπάρχει κίνδυνος κατάσχεσης από τις ελληνικές αρχές, διότι σας εξασφαλίζουμε βουλγαρική άδεια παραμονής, όπου σας δίνει επιπλέον δικαίωμα να αγοράσετε αυτοκίνητα από την Ε.Ε. Τα έξοδα είναι τα εξής:
1ος χρόνος
1001-2500 κ.εκ. = 1.000 ¤
2501-3150 κ.εκ. = 1.100 ¤
3151 κ άνω κ.εκ. = 1.200 ¤
2,3,4ος... χρόνος
1001-2500 κ.εκ.= 400 ¤
2501-3150 κ.εκ. = 500 ¤
3151 κ άνω κ.εκ. = 550 ¤
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα έξοδα-χρεώσεις: (άδεια παραμονής, άδεια κυκλοφορίας, τέλη ταξινόμησης, τραπεζικά έξοδα, ασφάλεια τύπου αστική ευθύνη + πράσινη κάρτα, τακτικός μηχανικός έλεγχος ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας, οικολογικός φόρος, συμβολαιογραφικά).
Δεν υπάρχει κίνδυνος απατεωνιάς, είναι δοκιμασμένο από Έλληνες πολίτες πελάτες μας ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων, δεν πληρώνετε προκαταβολικά, πληρώνετε πάντα στην ώρα διαδικασίας, όλα γίνονται με την παρουσία σας!».
Γιαννη τα νομοσχεδια ''express'' δεν θα αργησουν να ερθουν για τετοια προχειρα κολπακια
Μόλις τώρα, αυτό διάβαζα κι εγώ !!
Ειναι τρομερος ο τροπος και η προχειροτητα που εφαρμοζουν προγραμματα που δεν καταφερνουν τιποτα.....
Το αμαξι μου θα το κλεισω στο γκαραζ...οχι για το υπερβαρο σημα κυκλοφοριας , αλλα για την εντελως τρελη πλεον φορολογιση ενος μεσου που πηρα για να κανω το κεφι μου....θα παραδωσω λοιπον πινακιδες και εγω και μαλιστα αν δω οτι τα τεκμηρια εχουν αναδρομικη ισχυ απο φετος, τοτε θα τις παραδωσω ΑΜΕΣΑ, ειναι απιστευτο να κανεις τοσο μεγαλη αυξηση τεκμηριων ταυτοχρονα σε οχηματα και ακινητα....σε πεταει ετσι με την μια εκτος τεκμηριων και σε φορολογει με αλλο 10% επι του υπερβαλοντος ποσου...μιλαμε για τρελα κολπα οι ανθρωποι.....
Δε θα σας κανω την χαρη ΜΟΥΛΟΙ να δωσω τιποτα απο αυτα που ελλιωσα να αγορασω, απλα θα παψω και εγω με οτι νομιμο τροπο εχω (καταθεση πινακιδων....) να σας δινω φορους, τελη, διοδια, τεκμηρια......
Απλα θα το ξεβαψω απο το detailing.....
Κωστα ετοιμασου για επισκεψη κατ οικον για να το κερωσεις...:whistle:
Επειδη προσφατα κατεθεσα πινακιδες απο ενα q7 εχουμε τα εξης...
-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
-ΑΔΕΙΑ
-Ε9 (για να αποδειξουμε την υπαρξη παρκιν)
-Δηλωση καταθεσης πινακιδων (μας την δινουν στην εφορεια τις περιοχης μας που θα τις καταθεσουμε)
Η πινακιδα μενει στην εφορεια για εναν χρονο και μετα καταστρεφεται....
Αν δεν εχει πληρωσει καποιος για οποιονδηποτε λογο καποιο σημα κυκλοφοριας στην εφορεια θα το δουν αμεσα και θα ζητησουν εξοφληση....
Tο δεκεμβριο που παρεδωσα δεν μου ζητησαν Ε9 παρα μονο εγραψα σε μια υπευθυνη δηλωση οτι το αμαξι βρισκεται σε καποιο χωρο.Ουτε με ρωτησαν αν ειναι δικος μου ο χωρος η καποιου αλλου..
Και μια ερωτηση.Εχω παραδωσει πινακιδες στο παλιο αμαξι μου.Σε περιπτωση που θελω να το πουλησω θα πρεπει να ξαναπαρω τις πινακιδες,να πληρωσω τα εκαστοτε τελη και μετα να το κανω μεταβιβαση?Υπαρχει αλλη αναιμακτη λυση?
Παιδιά και εγώ θα τις καταθέσω μέσα στον Ιούλιο να ξεμπερδεύω. Περιμένω απλά λίγο ακόμα να δω αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές με την ψήφηση του εφαρμοστικού. Από εδώ και πέρα η μηχανή μου και το swift μου!
κοίτα να δείς τρέλα που τρώει ο κόσμος ρε...
με 560 σήμα, τώρα θέλουν 1200 + 1000. χαχαχαχαχα!!!
έγινε τζακ!!!ξέρω τουλάχιστο 15 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, που ενώ κατάπιαν
το 1000άρι για το σήμα, πλέον δεν τρώνε άλλο παραμύθι...έχουμε και λέμε λοιπόν.
15Χ560=8400
υπολογίζουν λοιπόν να πάρουν με το νέο καθεστώς,
15Χ2500=37500
οπότε χοντρά χοντρά τι κάνουν, αποδηκνύουν για μια ακόμα φορά το πόσο σοφές είναι
οι παροιμίες. στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για αυτήν που λέει... όποιος θέλει τα
πολά, χάνει και τα λίγα...
τες πα...εγώ το έχω πεί και παλαιότερα. να χρεωκοπήσουμε να υσηχάσουμε. μπορεί να περάσουμε
δύσκολα στην αρχή, αλλά και έτσι δουλειά δεν γίνεται...
ξεκινήσαμε να βγούμε απο την λούμπα με 300+ δις χρέη, και με την τελευταία δόση, θα φτάσουμε\στα 500+ δις χρέη...
βούλιαξε το καράβι κύριοι...
Πας στο παραρτημα του Υπουργειου συγκυνωνιων της περιοχης σου και κανεις την διαδικασια (εχεις το χαρτι της παραδωσης πινακιδων, καλο ειναι να εχεις και μια φωτοτυπια τις αδειας πριν την παραδωσεις και υπαρχει μια διαδικασια) δεν την ξερω καλα, θα ρωτησω ακριβω....., η πας σε μια σχολη οδηγων και ξεμπερδευεις..thumb
Ρε Θωμα εννοητε αυτο, εδω και καιρο, απλα χρονο μας δινουν για να ξεφορτωθουν τα ομολογα οι τραπεζες τους.....και ο Τζεφρυ κανει πλατες:ranting2:
Οταν τα ξεφορτωθουν θα εχουν φτιαξει και το αναλογο προγραμμα και θα μας πεταξουν εξω μια και καλη......αλλα μεχρι τοτε θα μας εχουν ξεζουμισει...γιατι κανενας εγκαθετος πολιτικος δεν εχει τα κακαλα να τα ακουμπησει πανω στο τραπεζι!!!
για να ακουμπήσεις κάκαλο στο τραπέζι γιάνκο, πρέπει πρώτα και να το διαθέτεις...
ποιός απο αυτούς τους χαρτογιακάδες νομίζεις πως έχει???
χαχαχα ΛΟΟΟΟΛ!!! Μακάρι να ταν 500. Έχει ήδη ξεπεράσει το 1 τρις...:whistle:
Εν τω μεταξύ η νεολαία που πίνει φραπεδιά......εεεεεε.......σόρρ ....φρεντιά πλέον.......στη παραλία και θα είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές στο STAR απόψε.....και τα κλαμπάκια στη Μύκονο και στη Πάρο ασφυχτικά γεμάτα........λεφτά υπάρχουν....:original:
καλά...αυτό με την ελληνική νεολαία, είναι μιλάμε για γέλια...
στο εργοστάσιο έρχεται κόσμος για δουλειά, και ακόμα έλληνα 25χρονο, δεν έχουμε δεί να
έρχεται να ζητάει δουλειά...
Ηθελα 2 ατομα να μου μεταφερουν για 20 λεπτα δουλεια 3 ψυγεια απο μια αποθηκη σε ενα αλλο χωρο (25 μετρα διπλα)......εδινα 30!!! ευρω στο ατομο, καενας ελληνας δεν εροταν απο ενα καφενειο που μαζευονται εργατες!!!!!!!!
Ηρθαν 2 χιλιανοι και ηταν και γαμω τα παιδια!!!!!
30ευρω για 20 λεπτα το πολυ (τελειωσαν σε 15!!)!!!!!!......ρε δε παμε να μαμηθουμε λεω εγω.....πολυ εχουν καλομαθει η νεα γενια...οχι ολοι αλλα παρα πολλοι απο αυτους....
Με ενα προχειρο ψαξιμο στο αρθρο 93 του ΚΟΚ λεει :
Παραβίαση υποχρέωσης παράδοσης της άδειας και των πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας σε περίπτωση ακινησίας, διάλυσης, καταστροφής ή οριστικής εξαγωγής μηχανοκίνητου οχήματος στην αλλοδαπή . Προστιμο 100 Ευρω.
Και λεω τωρα
1) Παραδοση πινακιδων
2) Φτιαχνεις αλλες που μοιαζουν κατα πολύ με τις γνησιες προς αποφυγη μεγαλου ποσοστου να σε σταματησουν.
3) Ζητας ενα αντιγραφο αδειας του αμαξιου απο ενα ΚΕΠ και εχεις και 2η αδεια.
4) Αμα σε πιασουν πληρώνεις 50 Ευρωπουλα και ουτε γατα ουτε ζημια.
5) Το αμαξι συνεχιζει να ειναι ασφαλισμενο μιας και δεν ενημερωνεις την ασφαλιστική.
Ειναι ετσι η ποιο πολυπλοκο? Απλα μια σκεψη μου περασε απο το μυαλο.
θα προτιμούσα τις βουλγάρικες λεό...
αν είναι να μπείς σε τέτοια διαδικασία και να είσαι και ΚΑΡΑΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ, χίλιες φορές βουλγάρικα νούμερα...
σιγά μην τους κάνουμε και την χάρη να είμαστε τόσο παράνομοι, επειδή αυτοί είναι ΜΑΛΑΚΕΣ.
Ρε παιδια...μεσα...γκαραζακι, καθαρισμα ακομα και με μπατονετες......καλοριφερ στο φουλ......και τσουπ εφυγε ο χειμωνας και μαζι και αυτοι οι μαλακες με ολα τα συνακολουθαthumbthumb
έτσι...στο κάτω κάτω μέχρι τον μάρτιο, δεν θα υπάρχει τπτ...
6η δόση δεν θα υπάρξει...
Αμάν βρε Γιάννη / Θωμά. Αφού είναι εδώ τα παιδιά και ξεκουράζονται λιγάκι.
https://www.youtube.com/watch?v=oTgc...embedded#at=36
Σας τα λέω, δε μ ακούτε. ;)
Ας ξαναρωτησω...
αυτα τα "σαινια" που σχεδιαζουν τα νεα τελη κυκλοφοριας και τις εκτακτες εισφορες, πιστευει κανεις οτι ειναι αδαεις?
Οτι δεν ξερουν οτι θα υπαρξει μαζικη αποσυρση αυτοκινητων απο τη κυκλοφορια αρα και λιγοτερα εσοδα απο τελη ,ασφαλειες(φπα εφορια),καυσιμα( φπα -φοροι-εφορια μεταπωλητη),συντηρηση ανταλλακτικα( φπα -εφορια) κοκ που ειναι δεκαδες οι ειδικοτητες που εχουν να κανουν με το αυτοκινητο και ως συνεπεια θα αποδωσουν μειωμενες εισφορες.
Παιδιά ας το δούμε οσο πιό ρεαλιστικά γίνεται.
Η τρόικα θέλει μέτρα με συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε επίπεδο προυπολογισμού. Οι δικοί μας οι χαμένοι, προτείνουν κάποια πράγματα τα οποία είναι δεδομένο ότι δεν θα αποδώσουν, απλά ανταποκρίνονται στις ποσοτικές απαιτήσεις της τρόικας. Προυπολογικστικά λοιπόν το θέμα τακτοποιείται. Απολογιστικά δεν πρόκειται να αποδώσουν τίποτα. Και οι μεν και οι δε το γνωρίζουν εκ των προτέρων αυτό, ακλλά δεν τους κάνει τη διαφορά ... Η χώρα είναι καμμένο χαρτί, όλα τα μέτρα παίρνονται γιά τις εντυπώσεις απέναντι στις αγορές που χτυπάνε το ευρω. Ντε και καλά, ότι οι ισχυροί της ευρώπης ειναι αποφασιμενοι να βοηθήσουν την Ελλάδα και να στηρίξουν το ευρώ. Επί της ουσίας τρίχες ... απλά μας συντηρούν στην εντατική γιά να μην πέσει η ευρωζώνη. Τα μέτρα ατά, όταν έρθει η ώρα του απολογισμού, θα αποδειχτούν αναποτελεσματικά και φτού κι απ την αρχή ... Τώρα, αν βρεθούν μέσα στο χαμό 5 -10.000 κορόιδα και τα "σκάσουν" ... δικό τους πρόβλημα. Το ίδιο γιά τις περαιώσεις, το ίδιο γιά το ΦΜΑΠ. ΕΤΑΚ, ημιυπαίθριους λοιπές ειδικές εισφορές κλπ. :original:
Aυτο που θελω να τσεκαρω, και αν ξερει καποιος καλα , ας μας πει,
Τα τεκμηρια συντηρισης
Η εκτακτη εισφορα
Ειναι με αναδρομικη ισχυ απο φετος??, οκ μπορω να καταλαβω οτι η εκτακτη εισφορα ειναι, αλλα ειναι και το τεκμηριο?
Αν ναι τοτε θα περιμενω μεχρι την τεταρτη που θα ψηφιστει, και αν ναι , αμεση καταθεση
θα καταθεσουμε εμεις πινακιδες και θα τους κουνηθει μια τριχα στα νομενκλατουρικα π@π@ρια τους...
Τη μπαζα τους αυτοι την εχουν κανει και την εχουν διασφαλισει, οπως και να ερθουν τα πραγματα ουτε θα στερηθουν ,ουτε θα πεινασουν ,ουτε το μελλον των παιδιων τους ειναι υπο αμφισβητηση.
Εμεις θα μεινουμε χωρις αμαξι και θα "αδειασουμε" τους δρομους για να πηγαινουν και πιο γρηγορα αυτοι.
Αν καταθεσω πινακιδες και δεν πληρωσω τελη, το κινητο του αντιπροεδρου https://trupokarudos.com/?p=3778 θα βρουν απο αλλου(νεοι φοροι-περικοπες) να το πληρωσουν.
Αλλο τροπο αντιδρασης πρεπει να σκεφτουμε...
και εχουμε ενα ισχυρο οπλο στα χερια μας... το δυαδικτυο!!!
Δεν μ'αφήνει να στα κάνω κόπια Γιάννη .
Διάβασε εδώ από σελ. 37 και μετά. https://news.in.gr/files/1/2011/06/24/efarmostikos.pdf
Οσο αφορά την ισχύ, όλα είναι απο 1/1/2011.