Μηπως ασχολειται κανεις η γνωριζει πραγματα για τζακια αεριου.
Printable View
Μηπως ασχολειται κανεις η γνωριζει πραγματα για τζακια αεριου.
Να κανω μια προταση?
Για να οργανωθει και να αποδοσει αυτο το θρεντ,μηπως θα επρεπε να κανουμε μια λιστα,σε ενα ποστ που θα γινεται copy οπως γινεται στις συμμετοχες για τις συναντησεις μας, με τα επαγγελματα (αλφαβητικα)οπου διπλα θα αναφερονται και τα nicknames η τελος παντων καποια στοιχεια που μπορει να αποδωσουν ελαχιστες λεπτομερειες,οπως ειδη,προσφορες,εκπτωσεις,π ριοχες κλπ.???
:whistle:καποιος γρηγορος χειριστης εθελοντης παρακαλω:original:
Ενταξει.......θα το εκανα εγω , μου αρεσει πολυ η ταξη και η οργανωση,αλλα ειμαι πολυ αργοοοοοοος με τα πληκτρα και φοβαμαι οτι θα κανω και καποιο λαθος......:original:
Πχ.
Αφροδισιολογος,ονομα......... Θεσσαλονικη
Αρχιτεκτονας,ονομα......... Αθηνα
Εκπαιδευτης σκυλων,Stamatis Αθηνα,
εκπτωσεις next year....
κλπ.
Αφροδισιολογος,ονομα......... Θεσσαλονικη
Αρχιτεκτονας,ονομα......... Αθηνα
Γενικος Διευθυντης,ονομα..... Πατρα
Εκπαιδευτης σκυλων,Stamatis Αθηνα,
εκπτωσεις next year....
ας πουμε οτι καποιος προσθετει αλφαβητικα το ονομα του....και παει λεγοντας...
ΥΣ. τα ποστ αυτα ας διαγραφουν αφου μονο σκοπο εχουν την δοκιμη για την προταση μου!:original:
σωστα μιλας, αλλα ειναι 20Χ10=200 ποστς. Κουραστικο μου κανει....
μπορούμε να το κάνουμε εδώ όπως το λέει ο άρης και μετά από κάνα 2μηνο, να το πάρει
όπως είναι το τελευταίο ποστ κάποιος μοντ και να το βάλει σε ένα κλειστό θρεντ σαν
πινακίδα...είναι πολύ καλή ιδέα του άρη και πολύ χρήσιμο το συγκεκριμένο θρεντ για
πάρα πολούς απο εμάς...
φυσικά τους κλάδους εμείς οι ίδιοι θα τους συμπληρώνουμε...
αν είδη υπάρχει ο κλάδος στον οποίο ανήκουμε, απλά θα προσθέτουμε το όνομα μας!!!
ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ
thomelef. www.curva.gr
kok...
ενα μεγάλο μπραβο για το μαζεμα που εκανες Νικο.
:thumbsup:δεν παιζεσαι Νικολα!!!!
ευχαριστουμε!!!!!:thanks::thanks::than ks:
Ξερω οτι σαν πρωτη προσπαθεια ειναι αρκετα κοπιαστικο αλλα βελτιωσεις στη σειρα που εμφανιζονται νομιζω οτι μπορουν να γινουν.
Πχ.πιο πολυ ευχρηστο θα ηταν να εμφανιζονται αλφαβητικα και επιγραμματικα τα επαγγελματα των συμφορουμιτων μας παρα το nickname.
Δηλ.καποιος που ψαχνει Οτετζη θα πρεπει να τα διαβασει ολα!!!εκτος εαν.....μου ηρθε ιδεα τωρα,να χρωματιστουν τα επαγγελματα/ιδιοτητεςωστε να ξεχωριζουν πιο ευκολα!!!!
.....τον εαυτο σου γιατι τον αφησες απ'εξω?...η δεν τελειωσες ακομη....οσο για μενα χεχεχεχεχε, δεν με πειραζει θα με προσθεσω μετα!!!!:thumbsup:
δεν τελείωσα ακόμα Άρη. Αν είναι έτσι μαζεμένα γίνεται εύκολα αυτό που λες..
edit: τελειωσε thumb
Μπραβο ρε Νικολα!!!!
Πλεον τωρα, οτι επαγγελμα ψαχνουμε, με ενα ctrl+F το εντοπιζουμε αμεσως στη σελιδα.
Παιδιά καλησπέρα,
Τώρα το είδα και σας στέλνω τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθεια.
Είναι σπάνιο οι Έλληνες να συγκροτούν εθελοντικές ομάδες άρα και απλά η σκέψη είναι αξιέπαινη.
Είμαι δικηγόρος με ειδίκευση στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο.
Θα είναι μεγάλη χαρα και τιμή να συνεισφέρω
Μετρησα :shok:79!!!! επαγγελματιες/συμφουρομιτες που δηλωνουν εκπτωσεις στα μελη μας αλλα μεχρι και δωρεαν παροχες υπηρεσιων/εξυπηρετησεων!!!!!:thumbsup:
Εχω συγκινηθει με την διαθεση αλληλοβοηθειας που υπαρχει στο φορουμ.
Επισης ξανα και ξανα ευγε στο Νικολα για την προσπαθεια και τον κοπο του(δεν περιμενα να ειναι τοσα πολλα....)και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησει πολυ αυτη η λιστα θα ηθελα να δηλωσω οτι:
το BMWfans.gr αξιζει να παει πολυ ψηλα!!!!!:original:
υπαρχει καποιος για επισκευη λαπτοπ??
συγκεκριμενα για ελεγχο σκληρου δισκου αν θα δουλεψει το λαπτοπ με νεο δισκο...
ευχαριστω
περιοχη Αττικη θα βολευε
το προβλημα ειναι οτι ο μπιλ
κανει την θητεια του στα ελληνικα στρατα
κ ειναι κ λιγο κ μακρια (βλεπε Εβρος)!
εγω αστυνομικος ειμαι στο επαγγελμα αλλα στην υπηρεσια που ειμαι,σας ειμαι τελειως αχρειαστος!
παρολα αυτα οποιαδηποτε συμβουλη χρειαστειτε,εδω ειμαι....
επεισης κανω κατασκευες και συντηρησεις ενυδρειων(γλυκου αλλα κυριως θαλασσινου νερου) και για τους φιλους του φορουμ θα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ φιλικες οι τιμες...
(και εννοειται οτιδηποτε συμβουλες χρειαζεστε μου λετε γιατι στα πετ σοπ,μονο καλες πληροφοριες δεν θα λαβετε!)
γενικος γιατρος ειμαι, οποτε αν μπορω σε θεματα υγειας μπορω να βοηθησω
Κηφισιά μένω φίλε! απο την πάνω πλευρά :original:
Όποτε χρειαστείς.... εδώ είμαι! thumb
Επίσης είμαι τεχνικός PC/Δικτύων, ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, σπιτιών και πάσης φύσεως ηχητικό σύστημα, κατέχω απο ηλεκτρολογεία πάρα πολλά πράγματα επίσης και απο πολυεστερικά! Αν μπορώ να φανώ χρήσιμος σε κάποιον είμαι στην διάθεσή του
σε ΙΚΑ δουλευει κανεις???
Πατρίδα
Στείλε πμ ή τηλ τι ακριβώς θες...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδιά παίρνω το θάρος να ρωτήσω μήπως έχει κανένας καμιά άκρη στη Eurobank να με βοηθήση με το αμάξι για την μεταβίβαση; :thanks:
Φιλαρακια,χρειαζομαι καπιον που εργαζετε σε ΚΤΕΟ και γνοριζει απο διαδικασια ελεγχο σε οχιματα με περαζμενα συστιματα υγραεριου.Εχο μερικεσ εροτησουλεσ και προτιμο να τισ κανο απο κοντα.Αν θελεισει να περασει και απο το σινεργιου μου κερναο οτι γουσταρει :).Αν οχι,θα παω να των βρω εγω.Βρισκομαι στο Μενιδι(Αχαρνεσ) και το τηλ.μου ειναι 6971708600-Καλιν.Ευχαριστο προκαταβολικα.
Βασικά χρειάζομαι ΑΜΕΣΑ έναν ασφαλιστή και έναν να γνωρίζει ΚΤΕΟ.....
Υ.γ.
E46POWER δεν σε ξέχασα φίλε έσβησα το ΠΜ σου καταλάθος!
Ελα ρε Τζιμακο,θα τα βρεις ολα εδω:https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=209:thumbsup:
Φιλαρακια την βοηθεια σας!
ψαχνω για αλουμινια-κουφωματα κ ρολλα !
υπαρχει καποιος γνωστος για καλη δουλεια κ φυσικα καλη τιμη?
περιοχη Μοσχατο Αττικης!
ευχαριστω!
ωχ ωχ ωχ ....θα ματωσεις Μπιλακο!
Γιατι θα ματωσει Δημητρο?
για πες ρε Μητσο κ ...χεστηκα ετσι οπως το πες?
Φανοποιός???? μπάς και φτιάξουμε τον τράκο πίσω στον θόλο?
έχω μια απορία περί δηλώσεις κινητήρα
μπορεί να δηλωθεί κινητήρας σε άλλο νομό?
πχ το αμάξι να ναι από αθήνα κ να γίνει η δήλωση του μοτέρ στ θεσσαλονίκη
Βασιλη οτι απορια εχεις παντως πες την μπας και μπορω να σε βοηθησω.Για να σε εξυπηρετησω βεβαια μου πεφτει καπως μακρια