ooo yeap.
κουτατο
Printable View
ooo yeap.
κουτατο
ποσο αν επιτρεπεται ? και απο που ?
καλοριζικο
Είπα αρχικά να πάρω τ καπακια αλλα κατέληξα να βρω μια ευκαιρία για ολόκληρο μέσα από τη foxcom.
Το δικό μ έφυγε σε blink of an eye όπως καταλαβενετε σε πολυ Καλή τιμή κ Έτσι πήρα τ ασπρο.
Το κόστος του είναι περίπου όσο κ το μαύρο(οχι τιμη Ελλάδας) + κάποια "λαδακια" για να βγει από τ εργοστάσιο λίγο πιο νόμιμα κ να δηλωθεί .....
2 έφερα
το μονο που μπορει καποιος να προσαψει στα ios ειναι η απουσια δυνατοτητας να αποστελονται απο αυτα αρχεια μεσω bluetooth προς αλλες συσκευες.
Ηρθε η ωρα και για το ios4 να εμφανιστει λυση που ακουει στο ονομα celeste.
To Celeste , είναι ενα νέο tweak απο την CocoaNutApps το οποία θα ενσωματώσει τη λειτουργεία Bluetooth στις συσκευές μας, ανταλλάζοντας αρχεία μέσω Bluetooth μεταξύ των iDevice μας και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
https://lh3.ggpht.com/_E63ZXh24Wls/T...jE/s288/17.jpg
For the first time ever in the history of the iPhone, with the upcoming release of Gremlin, you will be able to sync downloaded songs and videos back to iTunes! And because Celeste comes with Gremlin for free, that means any songs and videos you receive over Bluetooth will act exactly as if youΆd bought them from the iTunes store. WeΆre really excited about this!
If you own YourTube or YourTube HD, this means you will also be able to sync back downloaded YouTube videos to watch them on your Mac or PC. The next YourTube update will feature an audio export feature if you want to keep the audio and throw away the video.
Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=MhD8...layer_embedded
Μετά από αρκετούς μήνες ανάπτυξης, το Celeste τελικά θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.Είναι ένα νέο tweak από την Cocoanuts η οποία θα ενσωματώσει τη λειτουργία Bluetooth στο iOS 4.xx.
https://www.callingallgeeks.org/wp-c...ing-iphone.png
Υ.Γ: Υπομονή λοιπόν τέσσερις μέρες έμειναν για να δούμε το bluetooth στης συσκευές μας
πηγή:cocoanuts & getceleste
Πάντως το τελευταίο ibluenova είναι γτπ. Ολο κολλήματα τρώει και δεν μπορεί να στείλει τίποτα. Οσο το αγάπησα στο 3G αλλο τόσο μάπα είναι στο 4άρι
Εγώ μόλις παρέλαβαν το iPad, αργησα λιγάκι αλλά το εμπαξα! Δεν έχω ιδέα πως μπορώ να μεταφέρω τα applications του iphone4 που έχω στο ipad αλλά ούτε και πως μπορώ να βάλω στο τηλ την 4,2... Help plz
Στο iTunes έχει μόνο σαν επιλογή τι 4.3....
Και γιατί δε βαζεις την 4.3
καινουργιες θηκες για 4αρι...
https://i465.photobucket.com/albums/.../bmw/monst.jpg
https://www.case-mate.com/iPhone-4-C...7-product-mon#
:whistle::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Strato, τι να κάνω ρε φίλε; Καμία ιδέα;
δυστυχως δεν υπαρχει πια ευκολη επιλογη στην εγκατασταση της παλιοτερης βερσιον.
νομιζω εχει αναφερθει αυτο σε προηγουμενα ποστς.
η λυση ειναι να σπασεις την εκδοση αυτη που εχεις τωρα, να κρατησεις μεσω cydia καποιους κωδικους που ειναι απαραιτητοι και ακολουθως να επιλεξεις (πατωντας το shift αν θυμαμαι καλα) την βερσιον που θες αφου την εχεις κατεβασει στο pc σου).
για να παρει αυτη η βερσιον την ψηφιακη υπογραφη που απαιτειται πλεον αλλαζεις τον προξυ ωστε το itunes να συνδεθει με το σερβερ του cydia (oπου εκανες την αρχικη διαδικασια και κρατηθηκαν οι κωδικοι σου), και οχι με αυτον της apple ωστε μπορεσει να προχωρησει η εγκατασταση της βερσιον που επελεξες.
ολη η διαδικασια περιγραφεται πολυ αναλυτικα στο www.iphonehellas.gr απο οπου μπορεις να διαβασεις.
εγω την ειχα κανει μια φορα (τοτε που η apple αλλαξε τη διαδικασια και εβαλε περιορισμο) τη δουλεια αυτη, αλλα τη βρηκα πολυπλοκη και απο κει μετα απλα περιμενω καθε φορα να σπασει η επομενη εκδοση χωρις να μπαινω στη λογικη να κανω πειραματα ωστε να χρειαστει να κανω downgrade.
καλοριζικο το ipad αγγελε.
Το να περασεις apps του iphone στο ipad γινεται μεν αλλα να ξερεις οτι οσες δεν ειναι φτιαγμενες για ipad θα παιζουν σε ενα μικρο κοματι της οθονης σαν να εχεις downscalling.θα εχεις τη δυνατοτητα του χ2 πανω στην οθονη αλλα αυτο πιξελιαζει το app(υπαρχει λυση να λυθει αυτο).
Απο κει και περα καταλαβα οτι τωρα το πηρες αλλα εχεις μεσα 4.2.1
Αν θες να εκμεταλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες του Μην αναβαθμισεις σε 4.3
Για να κρατισεις τους "κωδικους" που ειπε ο σταθης παραπανω δε μπορεις με τον απλο τροπο τωρα πια αλλα μονο με τον δυσκολο που δε προτεινω να ασχοληθεις.Η αποθηκευση των shsh καλυτερα να μη γινεται απο ατομα που δε γνωριζουν τι κανουν.
Εσυ απλα αυτο που εχεις να κανεις ειναι να ακολουθησεις την απλη διαδικασια στη σελιδα 10, ποστ 95 αυτου του θρεντ και να μετα ξαναελα εδω!
Στάθη, thanks αλλα είμαι σκράπας κ τα μισά μόνο καταλαβαίνω... Ελπίζω στην λουκανομαχια να έρθει κάποιος που να με βοηθήσει...
Aceman> το διάβασα αλλα... Τρίχες!! Είμαι άσχετος!
δε ξερω αν θα καταφερω να ερθω.
εχω ομως εκπαιδευσει αρκετους αγγελε. xaxaxa
σιγουρα καποιος θα ξερει να στο σπασει 5 λεπτακια επι τοπου σε ενα pc.απλα εχε μαζι σου το καλωδιο.
PC θα έχω εγώ και καλώδιο για το αυτοκίνητο. Φαντάζομαι θα βρούμε λίγο χρόνο να το σπάσουμε αν είναι 4.2.1. Για αλλες εκδόσεις δεν θα ήθελα να δοκιμάσω.
ημουν σιγουρος για σενα!!
by the way.Τη λιστα τη τελειωσες εσυ?
εγινε κομπλε?
Το iphone5 το περιμενουμε κατα τον ιουνιο Αμερικη?
Σχεδόν την τελείωσα αλλά έχει κάποια πραγματάκια ακόμα να περάσω. Το έριξα στα παιχνίδια λόγω στρατού και το έχω γεμίσει.
Ρε... κάτι γίνεται με το folder enhancer και τελείωσε το license του. Απο το λίγο που το έψαξα για να σπάσει θέλει απο WINSCP να αντικαταστήσουμε κάτι αρχεια αλλά βαριέμαι να το κάνω. Ασε που δεν θυμάμαι τους κωδικούς για το log in απο winscp.
Το folder enhancer είναι μια εφαρμογή που δεν σε περιορίζει να βάλεις μέχρι έναν αριθμό apps σε ένα φάκελο αλλά μπορείς να βάλεις όσες θες, αλλά να κάνεις και υποφάκελους εντώς ενός φάκελου
root-alpine ειναι στο winscp τα μαμα.
για μενα πετα το και περνα Infinifolders.(OXI KAI TA ΔΥΟ ΜΑΖΙ)
Λογικα τοτε πρεπει να βγει (αν λεγεται 5)
πιστευω το επομενο iphone - οπως και αν λεγεται - θα ειναι και το πιο σημαντικο
καθως μεχρι τωρα τα Iphone δεν ειχαν κατι παραπανω απο τα smartphones, αν συγκρινες μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους.
Με το 4 συμπληρωθηκαν τα "αναμενομενα" που μπορει να ειχε (3g Κλησεις- καλυτερη καμερα)
Πιστευω με το 5 θα ερθουν καινουργια κολπα :original:
πχ. κατι ειχε ακουστει οτι θα φορτιζει ασυρματα (πως γενειν αυτο) η θα φορτιζει απο τον ηλιο ... περιμενουμε steve...
περνας skype και εχεις βιντεοκλησεις με οσους φιλους εχεις :)
Ο συνιδρυτής του Geek Squad, Robert Stephens, χρησιμοποίησε το iPhone 4 και το iPad 2 του για να βιντεοσκοπήσει ζωντανά και να επεξεργαστεί αργότερα μια έκρηξη που συνέβη ενώ αυτός βρισκόταν στην περιοχή. Το πρωτότυπο βίντεο τραβήχτηκε με το iPhone 4 και αργότερα μεταφέρθηκε στο iPad 2 μέσω του USB Camera Connection Kit. Εκεί με τη βοήθεια του νέου iMovie προστέθηκαν κάποια transitions, ο χάρτης και το voice over για να ολοκληρωθεί το «ρεπορτάζ». Όλο αυτό έγινε εύκολα σε περίπου τέσσερα λεπτά.
Ο Stephens ανέβασε το βίντεο στο YouTube απ' όπου και έκανε το γύρω του κόσμου αφού μεταδόθηκε από το CNN, με την άδεια του ιδιοκτήτη φυσικά. Όλο αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βρισκόμαστε στην έναρξη μιας νέας "post-PC" εποχής όπου οι tablet συσκευές θα διαδραματίσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Μπορείτε να δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=BN8J_gpu8v0
https://www.iphonehellas.gr/26107/ip...ews-broadcast/
Ωραίο..... Αυτό είναι απο κάποιο άρθρο στο νετ ή δικά σου γραφόμενα Χρίστο?
Γιατί δεν το βλέπω post-pc εποχή απο την στιγμή που οποιοδήποτε tablet είναι σε μέγεθος και αξία όσο η κάρτα γραφικών ενός σταθερού υπολογιστή. Οπότε, μπορεί να μεγαλώνει η αγορά τους αλλά όχι οτι θα φτάσουν και σε σημείο να κάνουν video editing τόσο καλά όσο ένα pc. Τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα
ξεχασα τη πηγη.Thnks stathi.
Συμφωνω στρατο.Παρατηρησε ομως τη κινηση των τελευταιων 3 ετων που θελουν μειωση εξεληξης στα desktop και αυξηση στα smartphones/tablets.
προσωπικη αποψη και ισως το χω ξαναπει.δε πιστευω οτι αργει η ωρα που θα αλλαζουμε ram και gddr στα κινητα...Ηδη αλλαζουμε σκληρο(flash) και επιρεαζουμε cpu(root)...
η εφαρμογη βγηκε την ωρα που το ποσταρα.ημουν απο τους πρωτους που μπηκε.
Δωθηκε λοιπον στο cydia πριν λιγο και αναμενουμε εγκριση και διαθεση στο κοινο.
Για οτι νεο θα σας κραταω ενημερους
οπως ειπα χθες, το celeste ειναι ετοιμο και περιμενε να εγκριθει. Πριν λιγη ωρα λοιπον εγκριθηκε και κυκλοφορει κανονικα στο cydia στη τιμη γνωριμιας 7,99$ αντι για 9,99$ για τις πρωτες 3 μερες.(οσοι το θελουν πιο φτηνα ας περιμενουν λιγο....) Μεχρι το ios5 το καλυψαμε και αυτο!
υπαρχει και για 4.1....
Αλλα ακομα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ CR@CKED.
μολις εχω νεοτερα για κατι σταθερο θα ενοιμερωσω
t i p
οσοι θελετε πιο γρηγορο cydia.
περαστε το ακολουθο repo,
κλειστε το cydia,
ξανανοιχτε το και καντε την ενοιμερωση που θα σας βγαλει.
https://cydia.iphone-blog.gr/
Το εχω εδω και μερες και δουλευει σφαιρα πλεον.Πανω απο 50% ταχυτερο.