1.62 πειραιως και χαμοστερνας.
4 βενζιναδικα ειναι εκει με 0.01 διαφορα.
avin, silk και 2 ΑΠ.
1.62 πειραιως και χαμοστερνας.
4 βενζιναδικα ειναι εκει με 0.01 διαφορα.
avin, silk και 2 ΑΠ.
0,875¤ shell στην Μακρυγιάννη, γουσταρω LPG λεμε!!! :D:D:D
Sent from my OT-997D using Tapatalk 2
Ηλία , Γιώργο , εύχομαι απροβληματιστα χιλιόμετρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μηπως να το κανονιζες για το διαστημα που θα πας κατω??
Το θεμα με τον βαλβοτρονικ το εχεις ψαξει αναλυτικα??
Ο εγκαταστατης μας εχει βαλει οταν ηταν στην Αθηνα νομιζω απο οτι ειπε σε κινητηρα σαν τον δικο σου..
Καθυστερεις παντως ,κανεις χλμ και εσυ οπως εγω οποτε πιστευω θα σε συμφερει Τασσο...
Καλαματα παιζουν απο 1.68-1.74 απλη..
Υγραεριο 0.90-0.95..
Η λιστα με τα πρατηρια που βρεθηκαν να νοθευουν τα καυσιμα ποσοτητα και προστιμο που επιβληθηκε.
Για να μην ξαναπατησει κανεις αν πηγαινε σε καποιο απο αυτα!!
https://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?...language=el-GR
Γιαννη νομιζω οτι αυτη ειναι του 2010.
Χθες βράδυ,Θηβών στο ύψος Λακιώτη 1,73 100άρα Aegean.
στο καναλι πρεβεζας εβαλα χθες lpg με 0.77, επισης ειχε και με 0.79 coral gas...
0.84 κοντα στο αιγινιο πιεριας...
0.89 στην πατρα...
Shell Αγιου Δημητριου, μετα τη στροφη του μετρο δεξια.
Παρκαρω χωρις να βγω απο το αμαξι. 20¤ απλη. Κλειστε το κινητο και καντε λιγο μπροστα. Κλεινω το κινητο, μια χαρα ειναι εδω. Μα καντε μπροστα. Ρε μια χαρα ειναι φτανει η μανικα.VPower ειπατε? Οχι ΑΠΛΗ. Να μη βαλουμε τη "μεσαια"? Απλη ρε. Τραβαει ο τυπος την απλη, βλεπω ποια τραβηξε, ολα καλα. Μετα βλεπω την απλη μανικα στη θεση της :shok: ενω ο δεικτης ανεβαινει. Βγαινω εξω και με μαγικα εχει βαλει τη vpower. Ρε ****** αυτη ειναι η απλη? Σας παρακαλω κυριε.. ναι.. εεεε ωχ μπερδευτηκα. Ενταξει μπορει στα αλβανικα να το καταλαβαινες καλυτερα, τα πουστριλικια της Shell γινονται χρονια δεν τα ξεκινησατε τωρα. Μα αληθεια μπερδευτηκα!! Η υπευθυνη μας ακουει στη πορτα και απλα τη κλεινει!
Βιαζομουν ΠΑΡΑ πολυ για να περιμενω να τη τραβηξει με καλαμακι, σωληνακι, με το στομα. Θα ξαναπαω και θα περιμενω μεχρι να ερθει η αστυνομια, η πυροσβεστικη, ο στρατος η προστασια του καταναλωτη και το σδοε μαζι.
:ranting2::ranting2::ranting2:
Σε αναλογη περιπτωση πριν 4 χρονια στη Μυτιληνη, τους αφησα να το γεμισουν με vpower (ενω τους ειχα πει τρεις φορες πως θελω απλη) και οταν γεμισε του ειπα να παρει κομπιουτερακι και να υπολογισει τα λιτρα που εβαλε με την τιμη της απλης για να τον πληρωσω. Οπως και εγινε.
Δεν υπάρχει σελ (και εκο αλλά σε μικρότερο βαθμό) που να μη σου σπάει τα @@.
Εγώ ΦάΝ κάθομαι εκεί και περιμένω να βάλει την αντλία στο τεπόζιτο (όποτε βάζω σελ ή Εκο) και μετά πάω μέσα.
Ptboul καταστάρα ν.ρόδα, Ιερισσο ποιό να προτιμήσω ?
Δεν τα έχω ψάξει bill καθόλου, τελευταία φορά που είχα πάει, είχα το τουρμπιστό και έβαΝα αποκλειστικά 100 άρα.
Είχα βάλει λοιπόν στα Νέα Ρόδα και έκανα το ταξίδι χωρις πρόβλημα. Για λόγους στατιστικής/κίνησης/κατανάλωσης πρατηρίου θα έβαζα Ιερισσό που θεωρώ εκει τα πρατήρια κινούνται περισσότερο.
Και εγώ Ιερισσό έλεγα...
Πλύσιμο της προκοπής κάνει κανείς η να το ξεχάσω?
Μη ρωτάς εμένα γιατί είμαι απόλυτος:
Πλύσιμο της προκοπής δεν κάνει κανείς και πουθενά δεδομένου ότι ένα σωστό πλύσιμο θέλει 2 ώρες.
Αυτο επρεπε να γινει Πανο αλλα ειχα ηδη αργησει αρκετα και δεν γινοταν να χασω χρονο με το "κομπιουτερακι" γιατι σιγα μη βγαζαμε ακρη στο 5λεπτο.
Ηξερα για το κολπο της Shell αλλα ειχε χρονια να μου συμβει, συνηθως λεω απλη και βαζουν απλη. Ο αλβανος νομιζε ειναι πιο εξυπνος, με ενοχλει παρα πολυ η καταμουτρη κοροιδια. Για να δουμε. :thefinger:
Παράθεση:
Καλησπερα
Ονομαζομαι xx και ειμαι αρμοδιος επιθεωρητης πωλησεων στο λεκανοπεδιο Αττικης στα ιδιολειτουργουμενα πρατηρια της εταιρειας.
Ελαβα γνωση σχετικα με το συμβαν που εγινε στο πρατηριο επι της οδου Ολγας 125
Δεν εχω τηλεφωνο επικοινωνιας ώστε να σας καλεσω να μιλησουμε
Παρακαλω ειτε στειλτε μου το κινητο σας τηλεφωνο στο e mail μου ειτε καλεστε με στο xx.
Ευχαριστω εκ των προτερων
xx.
Avin στη νεαπολη θεσσαλονικης λιγο πριν το φαναρι για Επταπυργιου ο μαγκας κλεβει οχι λιγο....αλλα σε σημειο τρελλας.Δεν μπορει να ειμαι φουλαριστος,να πηγαινω στη δικια μ να ξαναφουλαρω να παιρνει 3¤ να ξαναγυρναω (ιδια χμ,ιδια διαδρομη,ιδια ταχυτητα) να ξαναφουλαρω επιτηδες και να μου λεει.....10.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου
Μιλησα με τον επιθεωρητη πωλησεων στο τηλ. (και μαλλον ακυρη για αυτον ωρα γιατι ακουγα παιδακια απο πισω, μαλλον ειναι σπιτι του ο ανθρωπος) ειπε θα με ξανακαλεσει μεσα στη βδομαδα αν χρειαστει. Μου ειπε πως η γραμμη τους ειναι να προωθουν τη V power αφου αποφερει περισσοτερο κερδος, μεσα στα πλαισια της επιτρεπτης πιεσης προς το πελατη. Αρα του λεω η δικη μου πιεση σταματησε οταν αρνηθηκα την "μεσαια" σωστα? Σωστα λεει. Σκοπος μας δεν ειναι η εξαπατηση για αυτο θελουμε να απομακρυνουμε τετοια ατομα απο το προφιλ της εταιριας μας. Τη Παρασκευη ειχαμε αλλη μια καταγγελια για το ιδιο πρατηριο λεει.. θα χειριστω το θεμα σας και πολυ πιθανον να απολυθει ο υπαλληλος. Θα σας ξανακαλεσω.
Για να δουμε αν θα τον απολυσουν, γιατι θα ξαναπαω και την επομενη φορα θα εχω τη gopro και το μικροφωνο να γραφουν. Οχι θα πηγαινω σε εταιρικο πρατηριο να με κοροιδευει ο γαμιολας ο υπαλληλος μεσα στη μουρη μου.
Παρομοιο περιστατικο γινοταν στο shell του φοινικα απεναντι απο το αμαξοστασιο.Ελεγες απλη,σου επριζε τα ουμπαλα ο Λακης.Μια φορα που μ εβαλε v power βγαινω ν πληρωσω κ μ λεει το ποσο.
-Δεν σ ειπα να βαλεις απλη?
-Ε....δεν ακουσα!
-Τωρα θα την ακουσεις στερεο.
Πληρωθηκε απλης βενζινης.Δεν ξαναπατησα.....
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...
https://https://www.ypeka.gr/LinkCli...language=el-GR
Ας γνωριζουμε ποιος νοθευει τα καυσιμα,και ας παρει τα @@@@δια μας στο μελλον.
https://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?...language=el-GR
μην ξαχναμε και το κλεψιμο που κανουν στις αντλιες :thumbsdown:
αλλοι μπορει να εχουν καλη βενιζνη μεν
αλλα ποτε δεν μπαινει στο ρεζερβουαρ η ποσοτητα που εχεις πληρωσει
με την επαρχια τι γινεται ?ολα τζαμ΄γυαλι?
Αυτη η λιστα ειναι του '10 και εκτοτε δεν εχει ανανεωθει....αυτο βεβαια δεν σημαινει τιποτα,σιγα μην εγιναν καλα παιδια τωρα.
χειροτερη βενζινη απο αυτη που εχουμε στην ανδρο δεν νομιζω να υπαρχει...ειδικα στο EKO της περιοχης μου που δυστυχως ειναι κ το μοναδικο γιαυτο την εχει 1.87 κ 1.99 με τα 100.
πα πα πα και αυτε οι τιμες στα νησια ρε παιδι μου!!!!!φωτια!
Πετρέλαιο: Ο «χάρτης» της πτώσης από τα 107 στα 59 δολάρια...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...4/pinax1-1.jpg
Αναλυτές εκτιμούν ότι, εφόσον έχασε την τιμή των 60 δολαρίων, τότε η επόμενη στάση είναι τα 55, τα 50 και μπορεί και τα 40 δολάρια το βαρέλιΟι προβλέψεις για χαμηλή πετρελαϊκή ζήτηση «έριξαν» τις τιμές του πετρελαίου κάτω από τα 59 δολάρια το βαρέλι, συνεχίζοντας την ορμητική καθοδική του πορεία, η οποία φαίνεται να είναι δύσκολο να ανατραπεί σύντομα. Η τιμή του αργού έχει υποχωρήσει 9% αυτή την εβδομάδα και 45% από τον Ιούνιο του 2014, όπου ήταν στα 107 δολάρια το βαρέλι. Τον Αύγουστο η τιμή του πετρελαίου ήταν πάνω από το 93 δολάρια, αλλά τον Οκτώβριο ξεκίνησε να υποχωρεί κάτω από τα 90 δολάρια το βαρέλι. Το Νοέμβριο έφτασε σε χαμηλά διετίας, γύρω στα 80 δολάρια το βαρέλι και σήμερα κατρακύλησε στα 58,90 δολάρια το βαρέλι, που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων περίπου 5,5 ετών. Κάποιοι αναλυτές εκτιμούν ότι, εφόσον έχασε την τιμή των 60 δολαρίων το βαρέλι, τότε η επόμενη στάση είναι τα 55, τα 50 και μπορεί και τα 40 δολάρια το βαρέλι. Ωστόσο, κάποιοι αναλυτές υπογραμμίζουν ότι από τα τέλη του μήνα θα υπάρξει σταδιακή ανάκαμψη. Οι καταναλωτές και οι βιομηχανίες παγκοσμίως έχουν ωφεληθεί από την εν λόγω εξέλιξη, ενώ η εξοικονόμηση του ενεργειακού κόστους παγκοσμίως ξεπερνά το ένα τρισ. δολάρια, σύμφωνα με τη Citigroup. Από την άλλη, οι εξαγωγείς ενέργειας αντιμετωπίζουν σημαντικές επιπτώσεις. Η Ρωσία έχει χάσει στη διάρκεια του έτους 90 δισ. δολάρια από τα συναλλαγματικά της διαθέσιμα. Η Fitch Ratings υπολογίζει ότι μία πτώση 20% στις τιμές του πετρελαίου θα ωθήσει την παγκόσμια ανάπτυξη κατά 0,3% τα επόμενα δύο χρόνια. Οι μετοχές του ενεργειακού κλάδου παγκοσμίως έχουν χάσει πάνω από 500 δισεκατομμύρια δολάρια. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τη MoodyΆs, για μία μείωση των τιμών του αργού της τάξης των 25 δολαρίων στο βαρέλι, ένα νοικοκυριό μπορεί να εξοικονομήσει 500 δολάρια κατά το επόμενο έτος. Η Διεθνής Ενωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) εκτίμησε ότι η μέση αξία των αεροπορικών εισιτηρίων θα είναι κατά 5,1% φθηνότερη το 2015 σε σύγκριση με φέτος. Η βιομηχανία αερομεταφορών παγκοσμίως θα σημειώσει κέρδη ρεκόρ κοντά στα 25 δισ. δολαρίων. Η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας αναθεώρησε προς τα κάτω τις εκτιμήσεις της για την πετρελαϊκή ζήτηση, υπογραμμίζοντας ότι θα αυξηθεί κατά 900.000 βαρέλια ημερησίως το 2015, μείωση 230.000 βαρελιών σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις. Ο OPEC μείωσε τις εκτιμήσεις κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως, στα 28,9 εκατ. βαρέλια. Η BNP εκτιμά ότι το πετρέλαιο θα διαμορφωθεί στα 70 δολάρια το 2015 (από 88 δολάρια) και η Barclays στα 66 δολάρια (από 85 δολάρια). ...
Διεύθυνση: Πλ. Κάνιγγος, 101 81 ΑθήναΠαράθεση:
Για το ευνόητο ερώτημα γιατί δεν πέφτει και η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα, ρωτήστε το Υπουργειο Ανάπτυξης:
Τηλ. Κέντρο: 210 3893000 Fax: 210 3842642 E-mail: gge@gge.gr
https://www.fuelprices.gr/
protothema.gr ...
Τιμες.... σημερα στα Χανια ...!!!
Πηραν τη κατηφόρα....... thumb
για την 95αρα μιλαω