ναι το πρωτο θες αφου εχεις ενα κουμπι.οχι δεν εχει καμια σχεση που ειναι κομπακτ τα ιδια ειναι αυτα.πηγαινει ναι ολο μαζι αυτο με το καπακι τα μονα που θα παρεις απο το παλιο θα ειναι το τασακι και ο αναπτηρας
Printable View
ευχαριστω φιλε μου!! θα παω δευτερα στο σπ@... να το παρω! να υπαρχει!!
Γιατι ρε παιδια στην ηδη κονσολα που επι το πλειστον εχουμε δεν μπαινει ο κλιματισμος?
το χω δει οτι μπαινει και απο συμφουριτες καθεται και καλα...
για πειτε για πειτε ....
Αφήνει κάτω δεξια και αριστερά κενό...Γιατί κάνει κούρμπα ο κλιματισμός...
Θα μου ένα καλό παιδάκι πιο ταιριάζει για το δικό μου Ε46 318ci cabrio??
Μάλλον αυτό με το κενό γιατί έχει πολλούς διακόπτες (κασέτα..)
ναι αυτο που ειπες ειναι μπιλη ειναι το 12 https://www.realoem.com/bmw/showpart...33&hg=51&fg=35 με τον κωδικο 51167001410
λοιπον αν υπαρχει ενα κουμπακι μονο του αντισπιν αυτο το κουμπακι ξεκουμπωνει και μπαινει σε αυτο που εχω βαλει στην πρωτη φωτο.αν ειναι πολλα τα κουμπακια οπως το δικο σου φιλε bill θελεις αυτο στη δευτερη φωτο γιατι οταν υπαρχουν πολλα κουμπακια απο πισω υπαρχει ολοκληρη πλακετα η οποια βγαινει και κουμπωνει μετα οπως ειναι.
αμα παρω αυτο το πλαισιο... με την υποδοχη για το κλιμα.. και το βαλω
απο τωρα μεχρι να παρουμε την οθονη ξανα μπενει η θηκη που εχει τωρα εκει?
η π.χ θα ειναι κενο εκει μεχρι να κατευει το κλιμα? για να μπει η οθονη
Είδα κάτι που δεν μου άρεσε να πω την αλήθεια........
Στο e-autoshop άλλαξε την φωτογραφία που είχε (με μηχάνημα της dynavin ) με μία άλλη (της hualingan) αν ισχύει αυτό έχουμε θέμα!!!!!!
Λοιπόν το ένα είναι αυτό:
https://www.dvdplayer.com.cn/products_view.php?VID=375
Το άλλο είναι αυτό :
https://www.dynavin.com/products/product_dnv_e46.php
Δεν έχουν καμιά σχέση......
Απ΄ότι διάβασα στο forum της dynavin είναι τελείως διαφορετικά!
Της hu.... τώρα θα πρωτοβγει με ότι συνεπάγεται αυτό...
παιδια παρτε το μηχανημα να το χαρειτε εχει τοσα αλλα πανω του μην κολλατε σε ενα mpeg4.to mpeg 4 δεν θα υπαρξει αδικως περιμενετε και αφηστε το καθε εμπορο να λεει οτι θελει..το hualingan να ξερετε πως καταρχην εχει κοκκινο φωτισμο δηλαδη τελειος ασχετο με το μαμα και πως τωρα βγαινει στη αγορα και εχει χαμηλη τιμη απλα για να περπατησει στο εμποριο που σημαινει πως δεν ξερουμε ακομη το τι προβληματα εχει και ποια ειναι αυτα.
:shok: Παιδιά σήμερα το μεσημέρι (τα καλά του συνταξιούχου η ελευθερία) πήγα στον Αποστόλη, δηλαδή στο e-autoshop.
Αυτό που βλέπετε στη σελίδα του, μου είπε, ότι είναι το dynavin που περιμένει την άλλη εβδομάδα, όπως βλέπετε είναι διαφορετικά τα κουμπιά, είναι το νέο μηχάνημα και αυτό χωρίς MPEG4 και θα μας το δώση 450 euro. Επίσης έμαθα ότι η HUALINGAN θα βγάλη ένα μοντέλο τέλη Απριλιού.Ακούω γνώμες...:thanks:
thumb Αυτό το είδα και εγώ αλλά μου είπε οτι είναι το καινούργιο, τι να σου πω.Την άλλη εβδομάδα θα δούμε.
carputer έχετε σκεφτεί? Με τα μισά χρήματα και απο δυνατότητες απλά απεριόριστες!
Και όμως φίλε μου έχω στο Cinquecento μου pc... Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα (πχ. Centrafuse) έχω ότι μπορείς να φανταστείς απο μουσική, μπορώ να κάνω κλήσεις μέσω του προγράμματος αν συνδέσω τηλέφωνο, να στέλνω sms, να έχω GPS, πληροφορίες για τους δρόμους όπως κίνηση κλπ (αν το υποστηρίζει το GPS φυσικά), κάμερες οπισθοπορίας (αν τοποθετήσεις) και πολλά άλλα πολύ χρήσιμα!
Και το βασικότερο όπως είπα και πρίν με το ελάχιστο κόστος σε σχέση που θα πλήρωνα αντάπτορες τηλεφώνου, GPS συσκευές, άπειρα cd, σβήνε γράφε σε usb stick κλπ ενοχλητικά... Ακόμα και με μια σωστή φύσα συνδέω και το διαγνωστικό και βλέπω τι "σκέφτεται και κάνει" σε real time η ECU μου όταν πηγαίνω κάποιο ταξίδι ή πηγαίνω βόλτα :thumbsup:
Κατ' εμέ συμφέρει πάρα πολύ για αυτό και "έριξα" την ιδέα
Η ταμπακιέρα με τα συγκεκριμένα δεν είναι οι λειτουργίες τους, είναι ότι κουμπώνουν κατευθείαν στα Ε46 για αυτό και έχει γίνει ο χαμός απο ότι κατάλαβα.
Σαφώς και ενα car pc είναι απείρως πρακτικότερο, αλλά θέλει πατέντες στην κονσόλα καθώς και ένα χιλιόμετρο καλώδιο.
Για αυτό που λένε τα παιδιά, ξεβιδώνεις δυό βίδες το περνάς και τέρμα, έπαιξε.
Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται χαμός.
το car pc δεν χρειαζεται πατεντα εκτος απο το πλαισιο για την οθονη και φυσικα την καλωδιωση οπως πολυ σωστα ειπε ο Σταματης.
σαν ποιοτητα θα ειναι καλυτερο και πιο ευκολο να αντικαταστησεις κατι που θα χαλασει .
αλλα και σαν τιμη 8α εχεις ανεβει σε ψηλα επιπεδα....αυτο μην το ξεχναμε.
παιδια τι εγγυηση δινει?
Ποιόν λές;
Όντως έχετε δίκιο παιδιά... Είναι μεν πολύ μπροστά το θέμα λύνεις 2 βίδες ενώνεις μια φύσα και έπαιξε απο το να περνάς καλώδια και πατέντες για την οθόνη.... Αλλά περί ορέξεως.......
Απλώς απο Ε46 δεν έχω τόση "εμπειρία" για αυτό θα ρωτήσω αν υπάρχει κάτι σε 1DIN? ή μόνο μπορείς να βάζεις ότι υπάρχει σε 2DIN? Υπάρχει και μια οθόνη μάρκας "Vision" με κανα 400άρι που έχει GPS (το κακό είναι ότι θέλει αντάπτορα για GPS) και τα σχετικά.... Πρέπει να βγάζει με αντάπτορες για Ε46 με μικρό κόστος αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ...
Για του λόγου το αληθές: https://dista.gr/default.asp?pid=24&...=34&itmID=1763
Μόλις μίλησα με τον Αποστόλη, έχουμε και λέμε :
1. Τι μάρκα είναι το μηχάνημα?: ΑΓΝΩΣΤΟ (δεν είναι ούτε dynavin ούτε hualingan....)
2. Θα δουλεύουν τα χειριστήρια από το τιμόνι, bluetooth? : ΑΓΝΩΣΤΟ
3. Τι χρώμα φωτισμού θα έχει?: ΑΓΝΩΣΤΟ
Λοιπόν ο Αποστόλης, αν κατάλαβα καλά, έκανε μια παραγγελία με μια κινέζικη εταιρία που βγάζει ένα μηχάνημα για αυτοκινητάκια μας και περιμένει!
4. Εμείς τι κάνουμε?: ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!
αααααα καταααααααλαβα πιας΄τ αυγο και κουρευτο δλδ!!!!!απλα εκανε μια παραγγελια η οποια δεν ξερει ουτε ο ιδιος τι ειναι ακριβως!!!!!!μπραβο μπραβο!!!:thumbsdown:
ΥΓ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!:sm-angry05::ban: