Πλάκα κάνεις που δε θα ταιριάζουν; Ίδιο αυτοκίνητο (σχεδόν) είναι.
Printable View
Πλάκα κάνεις που δε θα ταιριάζουν; Ίδιο αυτοκίνητο (σχεδόν) είναι.
Γιατι οχι και μασιφ απο μ3 ε36? Και μενα το 36 τα κουφια ειχε απο τη μανα του και εβαλα του μ3, καμια σχεση!
Κι εγώ του M3 έχω βάλει, πιο πολύ κάστερ. Και μάλιστα συμπαγή από πλαστικό.
Ρε, δεν παμε καλα. Χιλια διακοσια τριαντα το σετ της powerflex για το Ζ3?
Ειπαμε λεφτα υπαρχουν, μαλακες να τα δωσουν δεν υπαρχουν.
Ειναι δυνατον;
Το χειμωνα και αν το αποφασισω. Μια χαρα ειναι και ετσι.
Ακου να δεις ρε που φτασανε οι τιμες.
Και αντε και πες το πηρα. (Που θα το παρω δηλαδη).
Οταν θα παω στον μηχανικο να το περασει που θα του φαει μια μερα αυτη η δουλεια, να εχω προετοιμαστει με 5/40 η να βαλω βαλβολινη κατευθειαν στον πισινο μου και να μπω με την οπισθεν;
Ασχετο, αλλα κατι καγκουρια που βλεπω στην παραλιακη με Σιβικ που απο κατω ειναι τιγκα στο powerflex και τα ανοδιωμενα αλουμινια, ντραγκντηλερς η εμποροι σαρκας ειναι και εχουν τοσα φραγκα να χωσουν στα ρημαδια τους;
Δεν υπάρχουν μόνο Powerflex χρωματιστά, υπάρχουν και πιο φτηνά ανταλλακτικά.
Συνημμένο Αρχείο 46262
Συνημμένο Αρχείο 46263
Δωσε ντε την επαφη σου, ποιος που κτλ.
Το εχω βαλει στο προγραμμα για τον Σεπτεμβριο με τις δροσιες.
Εγώ είχα πάρει απο streetware στο skroutz τα της γέφυρας.
Μετά βρήκα το kb-store.gr που τα έχει σε καλύτερες τιμές.
Αλλά ακόμη δεν έχω κάνει τοποθέτηση, περιμένω κι εγώ να μπούν όλα μαζί μη πληρώνω πολλές φορές εργατικά.
Περιμενουμε εντυπωσεις.
Εμένα μου τα ψώνισε ο μάστορας που κατέβασε τη γέφυρα, δεν ξέρω από που. Προφανώς από Ελλάδα, γιατί τα είχε άμεσα. Η πρώτη εντύπωση ήταν η εξάλειψη του τζόγου από τη γέφυρα στην εκκίνηση, λόγω τον φθαρμένων σινεμπλόκ.
Θα δουμε. Εμενα δεν εχουν φθορες, ειναι ελαχιστα τα χιλιομετρα, αλλα ετσι για την αλητεια θα τα αλλαξω τον Σεπτεμβριο.
Ελπιζω να μην χαλασει η αισθηση του αυτοκινητου και γινει πετρα.
Εμένα έχει βάλει τα κίτρινα strongflex στη γέφυρα μαζί με ενίσχυση γιατί είχε κοπεί εντελώς και στεκόταν στον αέρα η μια βάση.
Γενικότερα η αίσθηση είναι ότι πλέον το αμάξι έχει κώλο :D πριν δεν καταλάβαινα που πατούσε.
Τα σινεμπλόκ ήταν καλά απλά μιας και έλυσε γέφυρα είπα να τα αλλάξει και αυτά.
Φέρνουν λίγες δονήσεις όταν πατάω απότομα γκάζι αλλά υποφερτές πλέον το συνήθισα και ούτε που το καταλαβαίνω.
(Τα κόκκινα είναι πιο μαλακά 70%, τα κίτρινα 90%)
Αρα τα κοκκινα θα μου ταιριαζουν καλυτερα. Ευχαριστω Γιαννη.
By the way, τα μπεκ κελαηδανε! Τα καθαρισα, τα μετρησα και ειναι μια χαρα.
Τα καθάρισες μόνος ή τα πήγες;
Τα πηγα και εμεινα εκει για να τα δω, στην αρχη ψεκαζανε λιγο ευθεια, μετα τους υπερηχους και το πρεσαρισμα αναποδα, ριχνουνε ωραια ομπρελα και γεμιζουν τους σωληνες κανονικα ολα.
τα πηγες εκει που εχει αυτο το νεο μηχανημα που μου προτεινες? εχεις παρει φωτος απο διαδικασια? κοστος?
Τα πηγα σε εναν που κανει καθαρισμο με αυτο το μηχανημα. Δεν εβγαλα φωτογραφιες γιατι ειχα απορροφηθει απο τη διαδικασια.
Μετρησε παλμο, ανοιγμα και κλεισιμο σε συγκριση μεταξυ τους, τα πρεσαρισε, μετα τα μετρησε στις σωληνες, τα καθαρισε, αλλαξε φιλτρα και oring και τα ξαναμετρησε.
Του πηρε περιπου μια ωρα και χρεωσε 80 ευρω με αποδειξη.
Ακριβος η φτηνος δεν ξερω να συγκρινω, αλλα στην κουβεντα μας ελεγε πραγματα που ισχυουν και ηταν ξεκαθαρος στο τι μπορει να κανει και τι οχι.
Σε σχέση με τα σινεμπλοκ Σταμάτη νομίζω ότι όλο το σετ είναι υπερβολή. Δεν το δικαιλογεί το ύφος και η χρήση που προορίζεται
κατά την ταπεινή μου γνώμη. Κι εσύ δεν νομίζω ότι μόλις το καβαλάς παίρνεις σβάρνα τις πλατείες και το καις. Θεωρώ ότι θα χαλάσει
την ηρεμία του cruising. Λίγο χτύπημα εδώ λίγο τρίξιμο εκεί. Δεν ξέρω, λέω...
Σωστο αυτο που λες. Το προβλημα ειναι πως δεν εχω ιδεα του ποσο διαφορετικο θα γινει με τα σκληροτερα και μονο με δοκιμη θα ξερω (και ισως το μετανοιωσω).
Και στην πραγματικοτητα δεν ειμαι σιγουρος αν για μια δυο βολτες που βγαινει το μηνα εχει και νοημα.
Αλλα σκοπευω το φθινοπωρο να κανω μια διαδρομη μεχρι τιε Πρεσπες και ισως εκει παρω την τελικη αποφαση.
Την Αλφα Ρομεο που την ειχα κανει πετρα, δεν το μετανοιωσα, αλλα εκεινη ειχε 200 αλογα στους μπροστινους και ηταν δραματικη απο τη μανα της.
Φυσικα με τις αναρτησεις και ολο το σεταπ, οταν εφευγε, απλα αφηνες το τιμονι και διαλεγες αγιο να κανεις ταμα για να ζησεις, αλλα το κακομοιρο το Ζ δεν προκειται να με φερει σε τετοια αναγκη υποθετω.
Τί μηχάνημα είναι αυτό; Πείτε και σε εμάς. Άντε μη μου τη δώσει και τα βγάλω και τα καθαρίσω μόνος μου.
Ενα απο το χωριο, δεν το ξερεις…
Πλακα κανω. Στην Ηρακλειτου ειναι στο Χαλανδρι.