230 συγγνωμη
https://fastestlaps.com/cars/vw_golf_gti_mkvii.html
Printable View
230 συγγνωμη
https://fastestlaps.com/cars/vw_golf_gti_mkvii.html
Απολαυστε το αυτοκινητο,τα απολυτα νουμερα δεν ειναι παντα το ζητουμενο σε καθημερινης χρησης οχημα.Καλα και απροβληματιστα ταξιδια.-
Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ουτε ειμαι ειδικος.Ακριβως το αντιθετο! Δευτερη μερα remaped και με διαδρομες πολης και λιγο εξω μια πρωτη εντυπωση ειναι οτι παλι μεχρι τις 1500 ειναι λιγο νωθρο απλα μετα δινει αρκετα σε διαρκεια μεχρι πιο ψηλες απο πριν. Το 116i εχει exo pro κτλ? Το πετρελαιο που εχει στο εκο εχει λιγο δυναμη παραπανω και δεν κολωνει οπως πριν.Στο σπορ εννοειται οτι τα δινει ολα αλλα και παλι δεν μπορω να πω οτι κολλησα πισω. Απλα 1η 2α σε ευθεια γραφει λιγο. Το αναπαντεχο ειναι οτι πλεον η οδηγηση σπορ πακετο στην πολη ειναι πιο προσιτη απο πριν ενω στο εκο κατεβηκε κιαλλο η καταναλωσ που δειχνει.Θα δουμε.Παντως χωρις να λεω παλι να ειμαι ειδικος περιμενα τα 150 που λεει πιο δυνατα. Αλλα πριν ειχα κορολλα του 90 οποτε τι να πω!
μεσω τραπεζας.500. Για κανε πιο λιανα αυτο με τα κολαρα!!
να πας στο Service να σου σφιξουν τους σφικτηρες στα κολλαρα του τουρμπο. Αν δεν ειναι καλα σφιγμενα δεν μπορει να αποδοσει. Σε ολα τα καινουργια τουρμπο που πήρα ηταν ασφικτα. Νομιζω και στην F30 που αγορασα προσφατα
Ευχαριστα νεα.H BRP meta to remap δινει τωρα 290 ΗΡ για την Χ1 2,0 184 ΗP οσα και για την Χ1 28i 245 HP,μονο ομως για την Χ1.
Πάντα θα υπάρχει λίγο lag στις πολύ χαμηλές στροφές, αυτό ισχύει για όλα τα turbo ανεξαρτήτως καυσίμου.
150 άλογα και μάλιστα diesel δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Ίσως είχες πολύ υψηλές προσδοκίες. Αλλά πέραν της αίσθησης που όπως λες δεν έχει σημαντική διαφορά, στην πράξη δεν θα είναι αρκετά πιο σβέλτη από την stock? Λογικά τώρα πρέπει να πηγαίνει πολύ καλά μεταξύ 1500-4500 στροφών. Η κατανάλωση με κανονικούς ρυθμούς είναι βέβαιο ότι θα μειωθεί. Όταν λες ότι με το sport πρόγραμμα η οδήγηση στην πόλη είναι πιο προσιτή?
Φυσικα και εχει διαφορα γιαυτο ειπα οτι τα λαστιχα μου ισως κ κατι παραπανω θελουν αλλαζει γιατι αρπαζει πιο πολυ κι αντε σταματα μετα! Ισως επειδη γεμισε σε μεγαλυτερο ευρος στροφων ή επειδη ειναι πιο δυνατο δεν καιει τοσο στις χαμηλες και γραφει λιγοτερα στις ψηλες οποτε μεσα στην πολη σε ολοκληρη μερα με σπορ εβγαλε 5.8
Πριν δεν επαιζε αυτο
Το σκ θαχω καλυτερη εικονα εκτος πολης.Αν με ρωτατε παντως αν αξιζει,σιγουρα αξιζει
Το 5.8 με το sport το είδες στην Αθήνα ή σε επαρχιακή πόλη? Είναι εξαιρετικό νούμερο όντως. Γενικά τα diesel δεν μπορούν να συναγωνιστούν την ευστροφία και το εύρος λειτουργίας των καλών turbo βενζινοκινητήρων. Αν μιλάμε για μεγάλου κυβισμού diesel, εκεί η τεράστια ροπή κάνει όλη την δουλειά. Αλλά diesel στα 1600 κυβικά είναι αδύνατο να σκάβει την άσφαλτο. Ίσως επειδή σε γενικές γραμμές το μοτέρ είναι γραμμικό για diesel χωρίς ξεσπάσματα να δίνει την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο δυνατό. Αν το βγάλεις εθνική, γράψε εντυπώσεις από το τράβηγμα σε υψηλότερες ταχύτητες.
απο τα λιγα που εχω καταλαβει ειναι οτι καποια απο τα καινουργια τουρμπισια μοτερ της bmw ειναι αρκετα φιμωμενα και σηκωνουν αρκετα επιπλεον μουλαρια χωρις επιπτωσεις
στο συνολο του αυτοκινητου.για πχ η 320ι που φαινεται ιδια με την 328 αντεχει τα 245 της schnitzer η εστω τα 260 της br αφου stock η 28 βγαζει 260.μηπως ομως τα 245 η schnitzer τα βγαζει πανω απο τα 80 για προφυλαξη μοτερ(,δηλ-χαζη σκεψη- να μην πιεζεται απο χαμηλες στροφες και στην εκκινηση) και μηπως οχι γιατι δεν μπορει να το ξεκλειδωσει
στην 320 δινει +40% που ειπαμε οτι βγαζει stock η 28(εκτος χ1)
στο 328 δινει +18% και στο 335ι +20%
στο 316 ομως δινει +65% σε ενα κινητηρα που η μαμα ανεβαζει 25%(170)
δινει δηλ επιπλεον απο αναβαθμιση bmw 30% δεν ξερω αυτο κατα ποσο επηρεαζει
το ολο συστημα και αν χρειαζεται καποια extra για να σηκωσει. θα προβληματιζομουνα
Δεν είναι δύσκολο να βγάλεις από ένα turbo μοτέρ διαφορετικές αποδόσεις ώστε αντίστοιχα να το λανσάρεις στην αγορά. Τις περισσότερες φορές δεν αλλάζει τίποτα μέσα στον κινητήρα παρά μόνο η χαρτογράφηση. Αυτό ισχύει και για την bmw, οπότε ο ίδιος 1.6 turbo πχ βγάζει από 102 μέχρι 170 άλογα. Είναι καθαρά θέμα marketing και μεγιστοποίησης του κέρδους. Δεν βλέπω λόγο ανησυχίας από την στιγμή που το remap είναι σωστά μελετημένο.
τότε γιατί ''σταματάει'' στα 170hp της 118i και δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα και στην 120i με 200-210 hp ?
Μήπως τα 170hp είναι το ταβάνι ασφαλειας/καταναλωσης/μεγιστης διαρκειας ζωης και αντοχής του κινητήρα?
Η bmw έχει και τον δίλιτρο turbo, οπότε προτιμάει να βάλει αυτόν στην 125 βγάζοντας εξαιρετικά χαλαρά 218 άλογα. Αν έβγαζε τον 1600αρι με 190 άλογα πχ δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει την πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή (περίπου 7 χιλιάρικα!) Άλλωστε στις περισσότερες χώρες δεν φορολογούνται τα αυτοκίνητα με τα κυβικά. Το βέβαιο είναι ότι τα 170 άλογα δεν είναι επ' ουδενί το ταβάνι όσον αφορά την αξιοπιστία και αντοχή του μοτέρ.
Ν14 φορανε και τα μαμα :
Μini cooper s 185hp
Citroen ds3 192hp
Peugeot 208 gti 200hp
Ειναι ενας κινητηρας οπως βλεπετε με πολλα "μαμα" περιθωρια...
Αλοιμονο να μην μπορουσαν να τον φτασουν 220-230 αλογα.
Απλα ειναι θεμα τιμολογιακης πολιτικης , φορολογιας ιπποδυναμης σε καποιες χωρες , εκπομπων καυσαεριων , θορυβου db , καταναλωσης , αλλα σαφεστατα και μακροβιοτητας ...
Νομίζω είναι ο Ν13.
Κατά τα αλλα συμφωνώ και ελπίζω με μια σωστη συντήρηση να μπορεί να βγάλει γύρω στα 200.000 χλμ. Για μετά δεν με νοιάζει....:whistle:
Ακομη και η ΚΙΑ εχει μαμα 1,6 200+ και συζηταμε αν αντεχει 200 το 1,6 της BMW?
Ναι για αυτο με 95 roz φτανει βομιζω 210. Με 100αρα και καποιες νικρες αλλαγες 240!!
Παιδια θα το ψαξω αυτο με τα κολαρα.Μονος μου μπορω να το κανω?Παντως ειναι αλλο αυτοκινητο πραγματικα!
Για πες καμιά άλλη λεπτομέρεια. Και στα 3 προγράμματα έχει διαφορά μετά το remap? Με αυτά που είχες γράψει στην αρχή είχα πιστέψει ότι τελικά δεν αξίζει.
Καινουριο αμαξι δεν νομιζω να εχεις θεμα με τα κολαρα ... δεν μιλαμε και για τρελες πιεσεις... τα κολαρα ξεχιλωνουν οταν ανεβαζεις πιεση στο τουρμπο οπου εκει χρειαζονται οντως μετα σιλικονης samco etc ...
ΚΟιτα μιλησα με τοσο πολυ κοσμο και τοψαξα τοσο πολυ αν κανει κακο η οχι αν ειναι καλυτερα παραλληλος η remap, ακουσα τοσες αποψεις πο στο τελος περιμενα κατι τρελο μαλλον. Το αμαξι φυσαει το comfort δεν το χρησιμοποιω οπως και πριν. Κυκλοφορω με εκο και οποτε εχεις λιγο ορεξη σπορ.χθες το πιεσα λιγο και οντως τα δινει καλα ειδικα στις ψηλες.Βενζινη δεν ειναι αλλα αξιζει.Θελω να ξαναοδηγησω ενα μαμα ομως...
Η επισημη θεση της εταιρειας για να μην κουραζω αλλο, για οσους ενδιαφερονται ειναι οτι το σωστο και μαξιμουμ remap γινεται με το αμαξι εκει. Aπο αποσταση γινεται το safest possible tuning file οπως μου ειπαν γιατι απο τετοια αποσταση δεν ειναι ευκολα τα adjustments. Τεσπα μου ειπαν να ανεβασω κι ενα βιντεο στο bimmerpost!
λοιπον εβαλα αυτο το elm327 obd και πεταχτηκα για καποιες προχειρες μετρησεις απλα για να παρουμε μια ιδεα απο το πετρελαιο. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβεις αυτες οι ενδειξεις παραλαυτα τις μοιραζομαι. Με θερμοκρασια 0 βαθμους λαστιχα 2 ετων με 30000χλμ και προφανως κακη προσφυση εδειξε 135hp στις 3850-31 ροπη περιπου και 0-100 8,5sec με πολυ σπινιαρισμα 1η-2α και με το dtc on ολα αυτα.
Διορθωση:130hp at the wheels οποτε περιπου 150 στο στροφαλο αν ειναι αξιοπιοπιστος ο μετατροπεας!
https://www.skroutz.gr/c/1263/engine...yphrase=elm327
Αυτο εδω ειναι?
Αυτο το obd τι κανει δηλαδη?
Απο που το πήρες και στελνει τα δεδομενα στο κινητο? Εχω κινητο adroid sony z3.
Ή μηπως στην κεντρικη οθονη?
Μετρα και 0 100 ή μονο αλογα ροπή?
Ναι αυτό είναι.εμφανίζει οποίο σενσορα δίνει τιμή η ecu. Εγραψα πιο πανω 0-100 σε 8.5 άλλα με βροχή κ χάλια λαστιχα
Με την εφαρμογη torque που ειναι για android ειναι σαν να εχεις ολα τα δεδομενα του κινητηρα στο πιατο σου ... αξιζει !
Η πλακα ειναι Βαγγελη πως εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη απο Αγγλια ...
Ε έμενα ήρθε γιατί τασκασα σε Έλληνα!!!! Ήμουνα ανυπόμονος δυστυχώς.πολύ καλα νούμερά το εργαλείο παντως
5-10 στο αο εξωτερικο και 25 εδω !
Αντε περιμενουμε και νουμερα απο blacktan !
απο το εξωτερικο απο που το πήρατε;
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_o...droid&_sacat=0
αυτα εδω τι λενε; Το cd που θα μπει; στο λαπτοπ; μα εγω εχω android στο τηλεφωνο και στο ταμπλετ
Elm327 v2 (η 1.5) mini επελεξε.
Συνδεετε απ ευθειας με το android κινητο μεσω εφαρμογης torque.
Το cd ειναι εαν θες να χρησιμοποιησεις laptop in car φυσικα εαν διαθετει bluetooth.