Χαχαχαχα έτοιμος ήμουν αλλα πολλα τα έξοδα αυτόν το καιρό :th_Laie_67-1::thumbsup:
Printable View
Έτοιμα και τα υπόλοιπα κομμάτια..ώρα να ξεκινάμε το ''δέσιμο'' σιγά σιγά..σκοπός είναι να προλάβουμε το track day τον Φλεβάρη! :warriorsmiley::drive:
Συνημμένο Αρχείο 39628
Συνημμένο Αρχείο 39629
Συνημμένο Αρχείο 39630
Συνημμένο Αρχείο 39631
Συνημμένο Αρχείο 39632
και δοκιμή στις ζάντες..Japan racing 8χ15..Το θέμα είναι οτι δεν έχει αποφασίσει 100% ο Κώστας γιατί θέλει μαύρες ματ και αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν και πρέπει να περιμένουμε 2 μήνες..οπότε μάλλον θα πάρει αυτές σε αυτό το χρώμα..
Συνημμένο Αρχείο 39635
Συνημμένο Αρχείο 39636
Συνημμένο Αρχείο 39637
Συνημμένο Αρχείο 39638
Συνημμένο Αρχείο 39639
Συνημμένο Αρχείο 39640
Συνημμένο Αρχείο 39641
:thumbsup: :thumbsup: :warriorsmiley:
Και ενα μικρό update, μοτέρ σασμάν μπικαν στη θέση τους, short shift κενουργιο 10cm ψηλότερο και 30% πιο κοντές σχέσεις και ταμπλό φτιάξιμο κ ντύσιμο με μαύρο δέρμα κ γρι ραφές :thumbsup:
Συνημμένο Αρχείο 39701Συνημμένο Αρχείο 39702Συνημμένο Αρχείο 39703Συνημμένο Αρχείο 39704Συνημμένο Αρχείο 39705Συνημμένο Αρχείο 39706Συνημμένο Αρχείο 39707
Χαχαχαχα αντε τρελοκομεια τον φάγατε τον γαϊδαρο! Μπράβο σιγά-σιγα τελειώνει το αμάξι και σε εποχές δύσκολες και με λίγο χρόνο
και με γέννες.Το πιο πιθανό θα ήταν να τα παρατήσετε στην μέση! Το πείσμα σας τελικά νίκησε, μπράβο και πάλι με το καλό να τρέξει κιόλας.
Πολύ όμορφο πρότζεκτ!
Άντε με το καλό ραντεβού στις Σέρρες!
By the way το ταμπλό που το ντύσατε?
Κόστος?
σπέρμα άσπρο και παχύ...
Καλησπέρα φιλε μου, ναι μάχιμο θα ειναι το εργαλεία στης Σέρρες, ελπίζω να προλάβω να το βάλω κ roll cage. Το ταμπλό μου το έφτιαξε κ το έντυσε ένας ταπετσερις στη Θεσσαλονικη στη Ξηροκρήνη, μου έφτιαξε ολα τα ράγισματα κ σκασίματα που είχε κ το έντυσε με δερματίνη για 250€
Το δικό σου πρότζεκτ πος πάει; στείλε καμια φότο thumb
Ωραίος.....μου έντυσε όλο το σαλόνι 4 προσκεφαλα και την ενταζιερα πριν 5 χρόνια στο 30αρι μου.
Επόμενο βήμα μου (μετά από κάτι ψιλό μαζεματα στο μοτέρ) ένα πολύ καλό χέρι για βάψιμο.
Συγχαρητήρια και μπράβο σου που πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να δουλεύεις κάποια πράγματα μόνος σου γιατί εμείς κυνηγάμε να βρούμε μηχανικούς με το ντουφέκι....
Αν είσαι απο θεσσαλονίκη δεν χρειάζεται να κυνηγάς κανέναν! Υπάρχει ο καλύτερος!
:th_Laie_67-1::thumbsup:
Περι project ακουσα?Τι ειναι?
Αρχίζει κ μοιάζει με αμάξι σιγα σιγα :thumbsup:
Συνημμένο Αρχείο 39748Συνημμένο Αρχείο 39752Συνημμένο Αρχείο 39753Συνημμένο Αρχείο 39754Συνημμένο Αρχείο 39755Συνημμένο Αρχείο 39756Συνημμένο Αρχείο 39757Συνημμένο Αρχείο 39758
Εγώ θα ρωτήσω για καλό και για κακό για να μην λέω μετά …΄΄ …και είπα να το πω….΄΄….
Φαντάζομαι να έχει προβλεφτεί να τοποθετηθούν καινούριες φλάντζες σε όλα τα σημεία που μπορεί να περάσει νερό στη καμπίνα …. Όπως πίσω φανάρια μαζί με το λάστιχο περιμετρικά της πόρτας , ηλιοροφή , καθρέπτη με ότι περιλαμβάνει …την φλάντζα του καλοριφέρ της κολώνας πλεξούδες ντίζα καπό - γκαζιού κ.τ.λ. , λάστιχα τζαμιών και προσοχή στο μονωτικό νάιλον πίσω από τις ταπετσαρίες της πόρτας.
Πρόσφατα παθών από φλάντζα καλοριφέρ και ντίζας καπό….
Συνημμένο Αρχείο 39776
Συνημμένο Αρχείο 39777
Συνημμένο Αρχείο 39778
Συνημμένο Αρχείο 39779
Είχαμε και έλεγχο απο τον Αρχισμηνία! χαχαχαχ..
Θα γινει καλυτερα και απο οτι περιμενατε και εσεις παιδια!!!!
Ειναι σε πολυ καλο δρομο εεε???
Μου αρεσουνε παρα παρα πολυ τα κιτρινα φωτα εποχης μιας και ειναι so 70-80s και οχι για συγχρονα BMW.Γουστα αυτα βεβαια απλα εγω ειμαι λιγο αυστηρος και καργα ΟΕΜ.
Καλά, έχετε κάνει όλο το αμάξι καινούριο και βάλατε το σασμάν πάνω βρώμικο;;;;;;;;;;;
Συνημμένο Αρχείο 39791
Συνημμένο Αρχείο 39792
Συνημμένο Αρχείο 39793
Συνημμένο Αρχείο 39794
Συνημμένο Αρχείο 39795
Συνημμένο Αρχείο 39796
S14 Inside!! :warriorsmiley::drive:
Ανακαλω για το χρωμα,ειχατε δικαιο παιδια ειναι ωραιο του παει.Το ξαναειδα πριν λιγο σε μεγαλη αναλυση και ειναι σαν εργοστασιακο,κατα καποιο τροπο δενει με την καροτσα και την εποχη,ωραιο ειναι!Δεν δειχνει ξενο πανω στο αμαξωμα.
Όμορφες επισκέψεις απο την μέλλουσα οδηγώ της μπέμπας μας Χαχαχα :th_Laie_67-1:
Ζώνες κάθισματα μπήκανε βάση προδιαγραφών, καπό λαστιχακια κτλ ολα πάνω, εξάτμιση πάνω (αν κ θα το πάω σε εξατμησα για αλλαγή καζανάκι κ κενουργιους σολινες απο μπρος έως πίσω)
Περιμένω ζαντολάστιχα απο Δευτέρα για να μπουν τα φουσκώματα κ η πόρτες κ ενα παρμπρίζ που το περιμένω εδω κ μια ευδομαδα απο μέρα σε μέρα σήμερα αύριο αλλα που θα πάει, θα μου το φέρει.... μετά μένει λιγο να τακτοποίησο καντράν ταμπλό
Συνημμένο Αρχείο 39824Συνημμένο Αρχείο 39825Συνημμένο Αρχείο 39826Συνημμένο Αρχείο 39827Συνημμένο Αρχείο 39828Συνημμένο Αρχείο 39829Συνημμένο Αρχείο 39830Συνημμένο Αρχείο 39831Συνημμένο Αρχείο 39832Συνημμένο Αρχείο 39833Συνημμένο Αρχείο 39834Συνημμένο Αρχείο 39835Συνημμένο Αρχείο 39836Συνημμένο Αρχείο 39837
Η μπεμπα οοοοολα τα λεφτα,να την χαιρεσαι με υγεια πανεμορφη ειναι!
Ο γαμπρος να περαστει inspection 1 και 2 αλά BMW προτου απλωσει τα ξερα του στην μπέμπα και την τετρατροχη μπέμπα!
Καλά καλά..όλοι οι πατεράδες έτσι λέτε! Χαμπάρι δεν θα πάρετε! Χαχαχαχαχα
Μία ερώτηση Κώστα,
Διαβάζω στη σελίδα 17 ότι για πίσσα χρησιμοποίησες της Wurth.
Η Wurth έχει δύο κωδικούς προϊόντος, εσύ ποιό χρησιμοποίησες έχεις κωδικό;
Είναι με βαλβίδα σπρέι ή εφαρμόζεις πιστόλι;
Πάτησες σε ασταρι ή απευθείας έβαλες την πίσσα και πόσες στρώσεις;
Δεν χορταίνω να βλέπω το project....
Καλημέρα Τζορτζ,
Ολα τα χημικά που χρησιμοποίησα ειναι απο Wurth, στη καινούργιες λαμαρίνες που έβαλα χρησιμοποίησα μετατροπεας σκουριάς κ Zinga στης ραφές κ Μετά αντισκουριακο ασταρι
Πέρασα μια στρώση πίσσα σε σπρέι στα "γυμνά" κομμάτια κ μετά πισσαρισα όλο το αμάξι απο κατο με πιστόλι κ στο τέλος το έβαψα με μαύρο undercoating χρωμα. Δλδ ενα χρωμα προστασίας για αμαξώματα κ μετά σπρέι κερί σε όλους τους κλειστούς χώρους δλδ πόρτες, μαρσπιέ, γενικότερα όπου έχει της εργοστασιακές τριπες το πλαίσιο
Κάποιοι μπορεί να πούνε υπερβολή αλλα ας ήμαστε σίγουρη εμείς κ ας ζυγίζει λιγο παραπάνω απο τα χρώματα κ της πισσες Χαχαχα έχω μείωση βάρος απο άλλου :thumbsup:
https://wurth.gr/gr/products/?MG=2&C...ps&proid=12795
https://wurth.gr/gr/products/?MG=2&C...ps&proid=14849
https://wurth.gr/gr/products/?MG=2&C...ps&proid=14847
https://wurth.gr/gr/products/?MG=2&C...ps&proid=14953
https://www.zinga-uk.com/product-range/zinga