το πουλας????το αγοραζω.......εχχεχεεχεεχ
αυτο απο αμερικη θα εχει ελληνικο μενου????
Printable View
ξερει καποιος να μας πει ποιος ασχολειτε με σερβις iphone......????μετα απο ενα πεταγμα δεν δουλευει το ακουστικο....:whistle:
Απορια : το 4g θα δεχεται micro-Sim, πως θα γινει με τις κανονικες Sim που εχουμε εμεις να δουλεψει?
Γιατί αγχώνεσαι απο τώρα ;; Κάτσε νάρθει και θα βρεθεί λύση !!:original:
(Ορίστε σου απάντησε κιόλας πιο κάτω ο Στάθης)
Ενα site με καταπληκτικά wallpaper για το iphone .....: https://wall.alphacoders.com/iphone_...per.php?page=1
αν το φερουμε απο αμερικη τι παιζει???δε θα εχει ελληνικο μενου?????εχω ενα 3gs απο φλεβαρη τελη....απο πρωτη μερα σε θηκη..ποσο να πουλιεται αραγε????υπεραριστο ομως...
Ραδιο αρβυλα...αλλα εκ των εσω μεγαλης εταιρειας....
Μεχρι τις 15 Αυγουστου η κυκλοφορια του, μεγαλη διαμαχη για την τιμη(καπου στα 700 ευρω) και για την μη "γενναια" πτωση των τιμων του 3gs.
Παρτυ για ολους τους αηφονιτες στα τελη Ιουλιου!
άσχετο αλλά κράταγα σήμερα το 3g s μου στο χέρι. το χέρι τεντωμένο προς τα κάτω, πολύ κοντά στο έδαφος δηλαδή. Μου έπεσε το τηλέφωνο απο το χέρι και έγινε 100 κομμάτια το τζάμι της οθόνης. Που να έπεφτε και απο το 2ο όροφο δηλαδή...
αναλογα τι ειναι αυτο που εχει σπασει.Αν σ σπασε μονο η οθονη ή αν εσπασε και το digitizer κειμενεται και το κοστος.Ανταλακτικο για την οθονη μονο(τζαμι)να υπολογιζεις κανα 10ρικο.Αλλιως και τα δυο μαζι ξεκινανε απο 40.
το τζάμι έσπασε σίγουρα, για την ακρίβεια δεν έμεινε τίποτα απο τζάμι.
η οθόνη όμως ανταποκρινόταν στο άγγιγμα. για να δούμε τι θα μου πουν στο μαγαζί που το πήγα
Άουτς!!!
οι πιο καλες τιμες απο οσο μου εχουν πει δλδ ειναι σε εναν στη αθηνα(δε θυμαμαι που αλλα μπορω να κοιταξω), σε εναν στο πειραια "9volto" (ενα στενο απο μενα) και σε ενα δικτικο μαγαζι που το στελνεις και σε μια μερα το εχεις πισω φτιαγμενο(www.iphonerepair.gr).
Aν μπορω να βοηθησω πες μου.
Εχω ενα σπεαρ και γω σπιτι και το εχω για δοκιμες και χειρουργια!!!
δεν μπορεις να αλλαξεις μονο το τζαμακι.. ειναι φιξ..μονο αν ειναι καινουρια μπορεις να τα βαλεις απλα ξεχωριστα.. οποιος θελει παντως του το επισκευαζω αμεσα σε 2 ωρες. Αν ενδιαφερεται καποιος ειδικες τιμες για το φορουμ!
σας ευχαριστώ όλους, αν προλάβω το μαγαζί και δεν το έχουν φτιάξει ακόμα ...
Πέτρο την επόμενη φορά ( φτου φτου) να ξέρεις, πρώτα μιλάς με τον Doctor iphone κ. Χρήστο (Aceman) και μετά κοιτάς να δεις τι θα κάνεις!!!
δεν εχει τελος η γκαντεμιά.
Με πήρε τηλέφωνο ο ξαδέλφος μου ότι φτιάχτηκε το iphone με κόστος 100 Ευρώ(είχε περάσει απο το κατάστημα επισκευών). Κλείνω και μου πέφτει το HTC TITAN που είναι γουρούνι ολόκληρο, μετά αναπηδάει και μπαίνει μέσα σε ένα κουβά με πετρέλαιο θέρμανσης γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
που το θυμηθηκες το τιταν???
Μου θυμηζεις καιρους με qtek 9100-9000.
Οντος απιστευτο τουβλο.Περα απο μερικες γρατζουνιες που μπορει να του εκανες, δε παθαιναν τιποτα.
Κοιτα αυτα απο οσο θυμαμαι ειχα καλη σιτουλα στα ακουστικα οπως και πλακετα στα πληκτρα αντι για μεμονομενα.αυτο ειναι θετικο.Φυσικα θα πρεπει να το σβησεις και να αφησεις το slide ανοιχτο.Μετα πηγαινε σπρευ κυκλωματων(χωρις λαδι) και με ενα πανακι αρχισε να ψεκαζεις με το σπρει και να σκουπιζεις με το πανακι.Θα χρειαστει να το λυσεις και να κανεις το ιδιο και μεσα.
το κακό είναι ότι με το πετρέλαιο που έφαγε ΒΡΩΜΑΕΙ!!!
παρε το σπρευ και θα δεις.
Αν μετα σου μυριζει ακομα....ριχτο σε κανα κουβα χλωρινη με αρωμα λεβαντα!!!!!!
ρε bill δεν είχα ποτέ προβλήματα, όλα μαζί έκατσαν
Έχουμε ξεματιάστρα στο forum?
χαχαχαχα ξεματιαστρα δεν παιζει αλλα παιζει να στο κανω σαν καινουριο και να μην μυριζει...οπως επισης και να εξαλειψεις καθε πιθανοτητα για οποιαδηποτε επερχομενη βλαβη λογω υγρασιας... παντως η πρωτη κινηση που κανουμε μετα απο επαφη με υγρα ειναι να αφαιρεσουμε την μπαταρια και να μην δουμε αν αναβει η δεν αναβει γιατι και να μην ειχε παθει ζημια θα την παθει με το αναμα η την συνεχιση της λειτουργιας....
χμμμμ αυτό με τη μπαταρία δεν το ήξερα. ισχύει και για βρόμικο πετρέλαιο θέρμανσης? χαχααχχαχα
ευχαριστώ αλλά το έδωσα σε μαγαζί φίλου (αυτή τη φορά) γιατι είμαι Κέρκυρα
για τα παντα ολα ολα ισχυει.. μεχρι και απο τουαλετα μου εχουν φερει....γαντια χειρουργειου κτλ κτλ..χαχαχαχα
οτι χρειαστεις εδω ειμαι παντως!
νεα απο το μετωπο.
Κανονικα και επισημα εχουμε ξεκινησει προπαραγγελιες για το 4g.
Στις πρωτες χωρες Αμερική, Αγγλία και Γαλλία, ενώ και οι Γερμανία - Ιαπωνία αναμένουν να ξεκινησουν και εκει σε λιγο.
Απο το αγγλικο στορ που πηγα οι τιμες ερχονται για το 16ρι στις 499λιρες και το 32ρι 100 παραπανω.
Απο οτι διαβασα και απο τις διαφορες που ειχαμε στο παρελθον σε τιμες 2g-3g-3gs, οι εκτιμησεις για την ελληνικη αγορα ειναι οι εξης.
ελλαδα 629ευρω για 16gb και 739ευρω για 32gb.
οποτε τα iPhone 4 θα πουλιουνται 60 ευρω ποιο πανω απο τα 3gs.Φυσικα τα 3gs αποσυρονται φερνοντας πλεον νεο 3gs στα 8gb.
Αξιοσημειωτο ειναι να πω οτι παρα την λιγο πιο αλμυρη τιμη απο αυτη που περιμεναμε το site της Γαλλιας "apple.com/fr" επεσε απο τα preorders........
και προς το παρον υπαρχει μονο σε μαυρο..........
που να βγει και το ασπρο δλδ.............
αντε δασκαλε θα κανεις παιχνιδι?
Πάντως ξαναλέω οτι αν πρόκειται για καμιά ευκαιρία με καμιά 300αριά euro να με υπολογίσετε μέσα