Βρε όλα αν γινόταν να τα δοκιμάσουμε.... Gt2, gt3, rs, turbo, και όλα τα άλλα που έχουμε κατά καιρούς ονειρευτεί....
Printable View
Βρε όλα αν γινόταν να τα δοκιμάσουμε.... Gt2, gt3, rs, turbo, και όλα τα άλλα που έχουμε κατά καιρούς ονειρευτεί....
Καλό το GT2.
Σουπερκαρ δεν είναι όμως.
Επίσης, βάλε στο μπάτζετ ότι ο κινητήρας στοιχίζει 90-100χιλ. ευρώ.
Γενικά άσπαστος πάντως στο 997 thumb
προς τι η ειρωνια Σταθη?
συμπερασμα:
Μ3Ε46 για (Ελληνικου επιπεδου) σουπερκαρ για αξιοπιστο και οικονομικο σκισιμο all day every day.
thumb
Συμφωνώ και βάζω και εμένα πρώτο μέσα !
Άλλωστε ελάχιστοι μπορούνε να πάνε τέτοια αυτοκίνητα 100%.
Παίδες, νομίζω ότι ο Στάθης θέλει να πει ότι είναι καλό να χαιρόμαστε αυτά που έχουμε, άλλωστε είναι υπεραρκετά.
Δεν νομίζω ότι είναι κακό κάποιος να ονειρεύεται και να θέλει οτιδήποτε στη ζωή του.
Από την άλλη βρίσκω λάθος π.χ. κάποιος να έχει ένα GT3 ή GΤ2 και να είναι δεύτερο αυτοκίνητο.
Αυτά τα αυτοκίνητα είναι τουλάχιστον 4ο ή και 5ο αυτοκίνητο.
η φιλοσοφια μου ειναι πως χωρις ονειρα δεν υπαρχει μελλον! μεχρι στιγμης εχω κανει πραγματικοτητα παρα πολλα απο αυτα..και προσπαθω να κανω και τα υπολοιπα..και θα τα κανω!
Τωρα για το Πορσε...ε ας το εχω να το βλεπω δεν πειραζει..ουτος η αλλος ολοι κουλαδια ειμαστε ρε παιδες..για να πας τετοιο αυτοκινητο πρεπει να εχεις πολυ μεγαλο επιπεδο..
Με συγχωρεις Σταθη, δεν καταλαβα το νοημα του ποστ σου..
Εγω παντως το επομενο πρεπει ναχει και αυτο πισω καθισματα.
τωρα τι θαναι αυτο δεν ξερω.
θα επαιρνα για 3ο αμαξι ενα διθεσιο(ΖR1) κ αν ειχα φυσικα ,πολυ καλο ΠΙΑ υποβαθρο οικονομικο
χεράδες δεν είμαστε....και πρώτος εγώ....
από την άλλη όσα αυτοκίνητα είχα τα χάρηκα όσο μπορούσα, δεν τα πήγα στο 100% των δυνατοτήτων τους....αλλά τόσο ώστε να τα χαρώ. Αυτό μου ήταν αρκετό ώστε να θελήσω να οδηγήσω και κάτι πιο καλό, ή έστω διαφορετικό.
Φαντάζομαι εσείς πρώτα ξεζουμίσατε τα προηγούμενα αυτοκίνητα σας, τα πηγαίνατε στις 3 ρόδες και μετά πήρατε το επόμενο όχημα σας....
ποιες 3? εγω εχω οχημα που παει και στη μια! :th_Laie_67-1:
Πουλα το αν δεν εισαι χερας.
Εγω τωρα εκλεισα ανταλλαγη με 500 0.9twinair.
Θα ηθελα να δω κανα βιντεο με κανα χερα δικος μας να πηγαινει ταπα 500 αλογα.
Εγω αποχωρω γιατι τα αλογα γινανε πολλα, γιατι χρειαζομαι χρονο να χτισω γκαραζ για 4 η 5 αυτοκινητα και γιατι σημερα το πρωι που ξυπνησα φορεσα στενο παντελονιthumb
εγώ και γκε τε τρία να'χα, για καθημερινό θα το είχα πάλι.
δε μαμιούνται. για να τα χαίρομαι τα παίρνω, ΟΤΑΝ τα παίρνω. το αμάξι πρέπει να το φοράς σαν καθημερινό ρούχο.
τουλάχιστον εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.
τώρα για το αν μπορέσω να του πιώ το αίμα δεν γνωρίζω, σίγουρα όμως θα βάλω τα δυνατά μου...χιχιχιχιχι!!!
Πωπω...πολύ δουλειά....όλη μέρα εδώ μέσα είμαστε:hystericalbs1::hystericalbs1:
Ποια δουλεια;
80 τοις εκατό πτώση τζίρου εχω
Χτες πάντως που κυτταγα λίγο το car τα Μ3 γενικώς ανάμεσα σε αλλα κορυφαία μοντέλα σε άλλες μάρκες έχουν τρομεροτατη απαξίωση.Αυτη την αίσθηση έχω.
Μου έχει κάνει πολυ εντύπωση.
Αμάξι 100000 ελληνικές τιμές του 2002,2003
Να πουλιέται τώρα 15000
καλά να πάθετε...τόσα χρόνια που πλουτίζατε, άσχημα ήταν?
Ενώ εσυ Θωμά;......
:hystericalbs1::hystericalbs1:
καλά ήταν δε λέω.... μάλλον φταίει που μοιράσαμε τα κέρδη μας στην αγορά, σε πελάτες, σε ακάλυπτες επιταγές, σε εφορίες αφού υποτίθεται ότι κερδίσαμε... Δε λες καλά που έγινε καλό κουμάντο τότε, γιατί σήμερα δε θα μας έκλαιγαν ούτε οι ρέγγες....
ego pantos osa lefta kai na eixa panta the eixa ena amaxi , gia kathe mera apo to to na telikiazo sta autobahn mexri na pigaino sto pazari na agoraso zarzavatika . isos einai periergi i nootropia mou alla mou kathetai kalytera etsi .tora i diafora tha itan an tha itan ruf , techart ,9ff i hartge kai manhard .pithanotata tha itan kai mesa sti broma apo exo kai fysika me mikres gratzounies adiorthotes .
akoma sto diko mou den exo ftaxei gratzounies pou tis exo 4 xronia (kostos gia ola fyro sta 500 e ) kai mallon tha ta ftiaxo prin to doso giati o thelo o epomenos na to parei xoris oules
Ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει στο τέλος.
Δεν ήθελα να υποτιμήσω κανέναν (Στράτο δεν ξέρω προς τι η ειρωνεία).
Εγώ μιλάω από δική μου εμπειρία από ό,τι έχω δει από τους τυπικούς ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων.
Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα είμαστε ειδική περίπτωση, μερικές φορές λείπει η κοινή λογική και δεν θα απορήσω να δω GT2 RS να παρκάρει στο Καρφούρ για ψώνια και να φορτώνονται οι ντομάτες, τα καρπούζια και χαρτί υγείας :original:
αν όλα μας έρθουν δεξιά φιλαράκι, κράτα το ποστ αυτό. θα σου στείλω μια φώτο, για να το συμπληρώσεις απο πάνω του.
ντομάτες???τι ντομάτες ρε φίλε...οι ντομάτες δεν είναι τπτ. μέχρι και ψάρια τυλιγμένα στην εφημερίδα θα του βάζω. σαρδελίτσα σε εφημεριδίσιο χωνί.
με τα πριονίδια λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
δε θυμάστε τι έγινε με τις πατάτες;;;
Audi A6 station να φορτώνει 50 κιλά πατάτες, για να γλυτώσει 10 ευρώ....
για πατάτες θα μπάξω τρέιλορ ρε φίλε. δεμένο απ'την φτερούγα, γιατί δεν επιτρέπει η κεντρική εξάτμιση...
είπαμε...μην το γεμίσουμε και με χώματα.
για τα ματια σας μονο :original: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2948224/
με αυτά τα καθίσματα και χωρίς κλάμπσπορτ μέσα, χάρισμα του...
το σωστό το γκε τε 3 θέλει το κακό το κάθισμα και να σε δυσκολεύει να δείς απο τον μεσαίο καθρέπτη λόγο σκαλωσιάς...
thumb :original: