Μια α π΄τα ίδια!
Νομίζω πως ό,τι γίνεται αυτή τη στιγμή από τις αυτοκινητοβιομηχανίες περί ασφαλείας και τα ρέστα είναι για τον below average οδηγό...που θέλει να οδηγεί αυτοκίνητο
Printable View
στις αντιπροσωπειες δινουν μια κλιμακωτη εγγυηση για τα ελαστικα αν τοποθετηθουν εκει.τιμες σχεδον ιδιες με εξω για ρανφλατ(αν βαλω τελικα).αυτο που θελω να επιβεβαιωσω ειναι αν στην θεσσαλονικη βελμαρ τα ελαστικα τα ξεζανταρουν τοποθετουν εκει ,αν εχουν τετοιο μηχανημα η' τα πανε εξω σε λαστιχα συνεργατη τους και τα φερνουν ετοιμα μετα να τα βαλουν.και αν οντως τα στελνουν εξω, ξερει κανεις με ποιον συνεργαζονται στην βελμαρ?
Συμπλήρωσα σχεδόν 10.000χλμ με τα Goodyear F1 asymmetric5. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου.
Πρώτη φορά βάζω Goodyear γενικώς. Σε διάσταση 225/45-17 δεν είναι το σούπερ σπορ λάστιχο αλλά έχει πολύ καλή ισορροπία
σε όλα. Ευθύβολο άνετο πολύ ήσυχο και σίγουρο στο βρεγμένο. Δεν είναι ΤΟ ξυράφι στο turn in ούτε έχει την φοβερή ανάλυση στις μικροδιορθώσεις
μέσα στην στροφή αλλά έχει μια προοδευτικότητα που σου επιτρέπει να μπαίνεις φορτωμένος χωρίς να τρομάζεις. Φτάνει πολύ εύκολα
στην θερμοκρασία λειτουργίας του και γενικά έχει ικανοποιητικότατη πρόσφυση, ειδικά ελκτική. Έχω παρατηρήσει ότι μετά από ταξίδι
πιάνω το πέλμα και είναι πολύ ζεστό συγκριτικά μέ ότι λάστιχο έχω βάλει στο BMW. Σε γενικές γραμμές το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Καί εγώ αυτά έχω αποφασίσει να βάλω!Η τιμή τους 365 την τετράδα τοποθετημένα σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα!
εγω σε 205/55/16 ρανφλατ ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τα Goodyear.ησυχα σε καλη ασφαλτο, και τα υπολοιπα οπως τα περιεγραψε ο νικος πιο πανω.και μετα απο 40.000 εχουν ακομη ταακουνι αρκετο αν και εχουν αρχισει να ξεραινονται.παντως θεωρω οτι τα Goodyear ειναι καλη επιλογη για την ελλαδα που θελει ενα μετριο σκληροτητας ελαστικο και να ειναι ανθεκτικο σε σκληρη μεταχειριση,λακουβες και πεζοδρομια.εχιε βελτιωθει πολυ η Goodyear
πιαδια πηγα σε ενα λαστχια και του λεω να βαλω συμβατικα και τι να βαλω...μου λεει ποσα χιλ. εχεις? του λεω 100.000.λεει οποτε αλλαζεις και αμορτισερ σε λιγο.εμενα ομως στο κτεο μου βγαζουν 70 αρα ειμαι καλα.λεει οτι εκει δεν κανουν ολοκληρωμενη μετρηση.δεν ξερω αν λεει αληθεια.και πως εγω που εχω 10 χρονια το αυτοκινητο σε 3 κτεο που περασα μου βγαζει συνεχεια αποδοση 70? δεν εχασαν ακθολου? μηπως εχει δικιο? δεν γνωριζω απο μετρησεις αμορτισερ γιατι συνηθως εκιε στα 100 αλλαζα αυτοκινητο.
επισης μου ειπε οτι αν αλλαξω αμορτισερ θα βαλουμε πιο σκληρα τα κιτρινα billstein και μετα βαζω οτι συμβατικο θελω.εμενα επειδη μου αρεσουν τα sachs ποια ειναι τα αντισιοιχα στα κιτρινα billstein?
Γεια σας εχω το bmw f30 318 και σκεφτομαι να βαλω χειμερινα λαστιχα,αν ειναι συμβατικα και οχι ran flat θα εχω προβλημα με τους αισθητηρες?και κατι ακομα αν παραγγειλω απο γερμανια ζαντες ξερει κανεις αν θα πληρωσο τελωνειο?
Ευχαριστω για της πληροφοριες.Ναι για τα Tpms με λαστιχα συμβατικα και οχι run flat θα εχω προβλημα?
Καλημέρα!
Έχει δοκιμάσει κάποιος τα Michelin pilot sport 4 runflat? Θα ήθελα να τα βάλω σε e92 coupe 316i και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.
Είχα τα Michelin pilot sport 4 (οχι runflat) αλλά πλεον έχει πέσει τόσο η τιμή που λέω να πάω σε runflat (480ευρώ τα βρίσκω).
Ευχαριστώ.
ως προς το πελμα δεν θα δεις διαφορα,οποτε ειναι το ιδιο λαστιχο.σιγουρα θα ειναι πιο σκληρα λογω πλαινων ρανφλατ.γενικα εχουν την φημη οτι ειναι απο τα πιο μαλακά ρανφλατ και φιλος μου που βαζει το επιβεβαιωνει.στις στροφες ειναι το καλο που θα μπαινει πιο σιγουρα.
καθε φορα που χτυπαω εγκαρσια ανωμαλια μεσα στην πολη βριζω και βλαστημαω με τα ρανφλατ.αλλα οταν βλεπω ατομα να μενουν στην ακρη του δρομου και να αλλαζουν λαστιχο η' να περιμενουν οδικη οπως ενας γειτονας μου σκεφτομαι ποσο τυχερος ειμαι..εγω επαθα λαστιχο,το φουσκωσα πηγα στον λαστιχα,το μπαλωσα ,εφυγα.ουτε οδικες ουτε γρυλλοι ...πολιτισμος και ανεση-ευκολια,νεα τεχνολογια..και δεν φταινε τα ρανφλατ ,οι δρομοι φταινε που ειναι αθλιοι.σε δρομο καινουριο ειναι βελουδο.
γνωριζει κανεις τι σημαινει στο τελος ενος ελαστικου η συντομογραφια SL? continental ecocontact 205/55/16 91W SL. λεει οτι ειναι καποιο ειδος εξτρα φορτιου αλλα μεχρι τωρα ξεραμε το xl
χαχα ,σιγουρα? μεσα στο σαιτ το εχει με το αστερακι του γκρουπ διπλα και σε συμβατικο και σε ρανφλατ σε μεγεθος 16' αν πατησεις. πως γινεται? που κολλαει? δινω λινκ
τερμα κατω επιλογη 16' διασταση
https://www.continental-tires.gr/car/tires/ecocontact6
Για ε36 325 έχετε κάποια γνώμη/εμπειρία για τα παρακάτω;
Dunlop Sport Maxx RT
Uniroyal RainSport 5
Goodyear EfficientGrip Performance
Πιο φθηνα βγαινουν τα dunlop, στη μεση τα uniroyal και πιο ακριβα τα goodyear κατα 50€, δεν παιζει ρολο απλα το αναφερω.
Στο tyrereview δινει καλυτερα overall τα goodyear.
Τα λάστιχα ειναι προσωπική άποψη. Απο την εμπειρία μου θα σου πω ότι τα dunlop ειναι τίμια για τα λεφτά τους, αλλά για αντικατάσταση στη διετία αμα κάνεις χιλιόμετρα.
Αν σε παίρνει το budget πήγαινε για Goodyear thumb
τα 2 πρωτα πιο σκληρα αλλα και πιο σταθερα στις κλισεις σε στροφες.τα δευτερα καλυτερα οχι γιατι το καλοκαιρι μπορει να χανεις σε αποδοση.το πρωτο ειναι πιο σπορ που σημαινει οπως ειπε ο βασιλης θα διαρκεσει λιγο,αν το παιζεις κιολας...
το Goodyear πιο allaround ελαστικο,πιο κοσμιο αλλα μαλακο αν δεν σε πειραζει στις στροφες να μαγουλιαζεις..αν πας γιαυτο παρε το Goodyear EfficientGrip Performance 2 ειναι πολυ πιο καλο και προσεγμενο.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους!
Continental Sport Contact 3, φορέθηκαν καινούργια τον Φεβρουάριο του 2022. Εβγαλαν μόλις 10 μήνες, τη στιγμή που τα PS4 είχαν βγάλει τους διπλάσιους.
Συνημμένο Αρχείο 45961
Αυτή τη φορά επέλεξα τα Bridgestone Potenza Sport. Δυστυχώς στη δική μου διάσταση δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, τα PS4 θα τα είχαν από μέσα Ιανουαρίου.
δεν έχουν βγει και τα PS5?
βγηκαν,αν και στην ελλαδα εχουν αλλεργια στις νεες κλυκλοφοριες ελαστικων ..στην μισελιν βεβαια κινουνται σχετικα γρηγορα..τα εβαλε καποιος εδω μεσα και ειπε οτι καλυτερα απο τα 4αρια...ειχα μεταφερει καπου στο φορουμ το σχετικο αρθρο με μια παρουσιαση απο τον γνωστο τυπο του tyrereviews. ο οποιος λεει οτι τα 4αρια ειναι καλυτερα.
τα σχιστοματικα θελουν καλο ζεσταμα..καλα τα κοντι τα 3αρια σταματησαν πριν 8 χρονια και βγηκαν και τα 5αρια μετα και τα 6αρια..αλλα θυμαμαι οτι επειδη τα 3αρια ηταν κλασεις ανωτερα απο τα 5-6 σειρες και παραπονιοταν ο κοσμος ,οτι σε μερικες χωρες επειδη τα ζητουσαν εστελναν παραγωγη ακομα και μετα τις νεες σειρες..αλλα νομιζα οτι πλεον μετα τοσα χρονια θα τα σταματησαν..τι χρονια παραγωγης ηταν?
Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα Pilot Sport 4. Τα έχω ήδη 2 χρόνια στο S60 και τα είχα και πριν (πράγμα ανούσιο, να βάλεις τέτοιο λάστιχο στη μαούνα) και τα έχω και ένα χρόνο τώρα στο Ε39. Θέλουν όμως ζέσταμα. Έχω πάει να πατήσω άνθρωπο με 20 χλμ/ώρα με κρύα λάστιχα, και έχω κάνει φρενάρισμα 180 - στάση, που τα μισά μου όργανα άλλαξαν θέση. Ευτυχώς τα βασικά δεν μετακινήθηκαν. Εννοώ τα αυτιά και τη μύτη μου.
Παραγωγής 2020 ήταν, αποθηκευμένα. 22Κ κμ έκανα αυτούς τους 10 μήνες. Με τις μπροστινές ρόδες, πάντα. Με τις πίσω πολλά παραπανω.
καλα το ειχα φανταστει ,για πισω λιωσιμο παντως μια χαρα κρατησαν.:original:
εγω εχω τα ps4 εδω και εναμιση χρονο..δεν θα ξαναβαλω αλλο ελαστικο! ειναι μεγαλη ευτυχια στον μπουρδελοκοσμο των αναλωσιμων να βρισκεις αυτο που σου κανει και για σενα και για το αμαξι σου! ps4 ελαστικο και motul λαδι,οι καλυτερες επιλογες που εχω κανει.
Γιατί, σου είπα εγώ ότι τόσα έγραψε ο μετρητής?
Θες να ακούσεις τα κάλαντα, χρονιάρες μέρες?
Κατάλαβα λάθος.
Συνημμένο Αρχείο 46659
Έβαλα τα asymmetric 6 έχοντας μείνει πολυ ευχαριστημένος από τα 5άρια.
Αυτά είναι λίγο μαλακότερα και βελτιωμένα στην υδρολίσθηση. Είδομεν.
Με προβλημάτισαν οι ζάντες. Οι 2 έχουν ψυριασμένους αφαλούς. Δεν το
έχω ξαναδεί αυτό..Τις έβαλα πίσω. Δεν έχω κάποιο τρέμουλο αλλά δεν
θα το αφήσω έτσι. Θα ρωτήσω αν φτιάχνονται αλλιώς θα βρώ άλλες.
Πως γνενεν αυτο ρε Νικο;
I don't και ιδέα έχω. Τι μπορεί να τρώει το αλουμίνιο; Το αλάτι; Και μόνο τις δυο;;
Οι άλλες δυο είναι άθικτες, εκτός και αν μου τις έδωσε random ο ανταλ/τζης .
Πάντως και οι τέσσερις είναι bbs πανάθεματες.
Ο υδράργυρος τρώει το αλουμίνιο.
η σκονη απο τα τακακια
τα καθαριστικα ζαντων
αλατι
υγρασια απο βροχη που δεν στεγνωσε
εργοστασιασκο λαθος η' κακη επισκευη
ολα αυτα προκαλουν οξειδωση.αυτα βρηκα στο ιντερνετ.φτιαχνεται παντως απο οτι λενε οι ειδικοι.