Άρη σου έχω στείλει σε π.μ λεπτομέρειες για τον πωλητή κτλπ.
check it thumb
:warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley: άντε να τις παραγγείλουμε να λάμψουν τα αγγελικά μάτια μας :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Printable View
Άρη σου έχω στείλει σε π.μ λεπτομέρειες για τον πωλητή κτλπ.
check it thumb
:warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley: άντε να τις παραγγείλουμε να λάμψουν τα αγγελικά μάτια μας :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Επιβεβαιώνω :)
προσοχή! πρέπει να δώσουμε τα χρήματα στον Aristent που θα τα αποστείλει- πρέπει να είμαστε συνεπείς ;)
Οχι,την παραγγελια θα την κανουμε μαζι,απλα εσυ θα παραλαβεις στην Κερκυρα, σε διευθυνση που θα μας δωσεις,με ενα μικρο κοστος παραπανω για τα μεταφορικα,εκτος εαν εχεις τροπο να παραλαβεις απο Αθηνα ή Λαρισα ή Ναουσσα.
Εννοητε οτι μπορει και καποιος δικος σου να παραλαβει,ετσι και αλλιως πληρωμενο θα το εχεις και δεν ειναι κανενα βαρυ ή μεγαλο δεμα.thumb
Σωστός ο Άρης, εκτός αν εννοείς ότι θα έχεις ξεχωριστό δέμα.
Αν δεν σε βολεύει το δέμα Αθήνα-Λάρισα και Νάουσα κάνουμε και ένα για Κέρκυρα για σένα και πληρώνεις μόνο τα 5 ευρώ (περίπου μεταφορικά) παραπάνω και έρχεται στην πόρτα σου και δίνεις τα λεφτά μέσω paypal ή όπως αλλιώς συμφωνήσετε με τον Άρη (aristent) που θα τα παραγγείλει όλα μαζί για όλους μας από τη δική του paypal για να "τσιμπήσει" την ομαδική προσφορά που θα του κάνει ο πωλητής στο Ebay...!
Περιμένω προσωπικό μήνυμα με το συνολικό ποσό και το λογαριασμό για να πληρώσω με paypal :)
Θα σε ενημερώσει ο Άρης όταν κάνει το deal με τον έμπορα λογικά , παίζει να το έχει κάνει ήδη thumb :warriorsmiley: :warriorsmiley: :mpaks: ? Πότε θα το πω?? :whistle:
Οποίος. Βιάζεται πάντα σκατα τρώει
Για αυτο μικρουλι μου cool λίγο !
Ειπαμε θα τα πάρουμε !
...ετσι για την ενημερωση,εχω στειλει e-mail και περιμενω απαντηση για το ακριβες ποσο που θα εχουμε χρεωση και στη συνεχεια θα σας πω με τη σειρα μου που και πως θα δωσετε τα χρηματα.
Δημητρη,για Ναουσσα εχω υπολογισει ενα πακετο,οπως και για Κερκυρα .thumb
Οκ, εγώ δεν έχω τόσο θέμα (έτσι και αλλιώς το αμάξι μου κουκουλομένο στο πάρκινγκ είναι-δεν το έχω κατεβάσει Αθήνα) thumb
αλλά βιάζονται και οι υπόλοιποι (υπάρχουν παραπάνω ποστς)
Αλλά γτ να φάμε σκατά? "Λεφτά υπάρχουν" μου είπανε!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Το άψογος Άρη πρέπει να το πω? thumb:thumbsup:
Αυτό είναι το άγχος μου και όχι το να τα πάρουμε τώρα που είπε και ο φίλος μας Δημήτρης , εγώ τουλάχιστον δεν σας ξέρω όλους από κοντά (μερικούς θα σας γνωρίσω σύντομα-όπως εσένα) και είμαι λίγο ψείρας με το θέμα λογαριασμούς ειδικά όταν ο άλλος δεν με ξέρει γιατί δεν θέλω να έχει το φόβο και ότι άλλο μπορεί να έχει με κάποιον που γνωρίζει μόνο διαδικτυακά. :thanks:
2 είμαστε οπότε μπορεί να τα βάλει σε ένα
No problem ;)
Άρη καμία εξέλιξη με τα E-mail?
Παρακαλώ να ενημερώσετε άμεσα- όταν συνεννοηθούμε με τον πωλητή τελικά- με email για το ποσό που χρωστάμε και τον αριθμό λογαριασμού.
Πρέπει να είμαστε τυπικότατοι και να ευχαριστήσουμε τους Andri και Aristent (ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον άλλο φίλο) που ασχολήθηκαν περισσότερο με το θέμα! :original:
thumb
:original:
:thnx:
thumb
Eιναι λιγο αργοι με τα e-mail τους....αλλα τελικα μετα απο ενα μηνυμα τυπου "θα συννενοηθω με τον μανατζερ κλπ." ηρθε εχθες και αυτο:
Ας κανει καποιος την μετατροπη σε ευρω και ειμαστε ετοιμοι!!!:thumbsup:Παράθεση:
Dear Aris,
Based on previous discussion with Mr Andreas, we said that we did't do any discount for any buyers from outside of United kingdom.
But I am trying my best to get this offer for you as we have received several emails kindly from your guys:
3 sets of item number: 280853232976 plus 1 set of item number: 270944496986 to Greece---total is 197GBP plus 7.99GBP
2 sets of item number: 280853232976 to Greece -----total is 99GBP plus 7.99GBP
1 set of item number: 280853232976 to Greece ---total is 49GBP plus 7.99
Pls have a look these details. If all parcels go to one address, we will only charge 7.99GBP for anyone from your forum, no matter the quality is.
If you are happy with this arrangement, please feel free to email us.
Best regards,
Ed
Mylitco.com
....για τα χρηματα οπως τα εχουμε πει,θα σας ενημερωσω με ΠΜ.thumb
Παρακαλω να στειλετε με ΠΜ διευθυνση παραδοσης!!!
.... ο Ανδρεας για Αθηνα,ο Δημητρης για Ναουσσα και ο Πετρος για Κερκυρα.
:thnx:
197.00 GBP = 246.829 EUR
99.00 GBP = 123.981 EUR
49.00 GBP = 61.3643 EUR
7.99 GBP = 10.0051 EUR
Άρη για το δέμα Αθήνα είμαστε
Andri
Αristent
Μιχαλης
και ο 120ie87?
Αν είναι έτσι ξέρεις τι λέω? επειδή δεν ξέρουμε πότε θα φτάσουν Ελλάδα και δεδομένου ότι εγώ Λάρισα θα ανέβω για τη συνάντηση-εκτός αν κάτσει υπηρεσία(δεν θα προλάβουν να έρθουν έτσι και αλλιώς οι λάμπες) και μετά εκλογές και αυτό στα γρήγορα θέλεις να τα βάλεις να έρθουν Λάρισα σε σένα για να κάνετε το μπάξιμο νωρίς εσύ και ο Μιχάλης καθώς εγώ το αμάξι το έχω Λάρισα σκεπασμένο στο πάρκινγ οπότε μικρό το κακό αφού με το που ανέβω αν έχουν έρθει σε παίρνω τηλ και βρισκόμαστε να τις πάρω και να δώσω και τα λεφτά.
Για τον 120ie87 ή τις παίρνει ο Σπάρα(ο προσωπικός σου deliveras δεν είναι?- που έχει πιο πολύ free time από μένα Αθήνα καθώς βγαίνω κάθε ΠΣΚ και ΑΝ από τη Σχολή) ή εγώ και βρισκόμαστε προς ΣΕΦ-Μικρολίμανο που είχε πει και πίνουμε και καφεδάκι...!
Τι λες? Πιστεύω θα βολέψει καλύτερα καθώς η αναλογία αυτοκινήτων είναι 3 προς 1 για Λάρισα-Αθήνα και δεν θέλω να σας καθυστερήσω στο μπάξιμο...
Οκ Ανδρεα,παραλαμβανω εγω στη Λαρισα.thumb
Προσωπικά θα έχω βάλει τα χρήματα στην τράπεζα μέχρι αύριο το μεσημεράκι (αυτό προέχει!) - η συνάντηση για παραλαβή είναι κάτι απλό! :)
Καλά τα λεφτά εννοείται ότι προέχουν όλων...Τα δικά μου θα τα πάρει χέρι χέρι μόλις ανέβω Λάρισα-αλλιώς μπορεί και να μου αρνηθεί καφέ με την πρόφαση δουλειάς κτλπ :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: