Αν βρεθούμε σύντομα.....και έχει αφήσει ο ηλεκτρολόγος σου τη σωστή αναμονή προς τη φύσσα πίσω από το ντουλαπάκι, 5 λεπτά χρειάζομαι να σου βγάλω το ντουλαπάκι και εύκολα μπορώ να σου πω αν δουλεύει.
Printable View
δουλεψε χτες και ο αυτοματος πιλοτος ο οποιος συνδεθηκε απευθειας με τα πληκτρα στο τιμονι.:thumbsup:
μενει τωρα αυριο-μεθαυριο να συνδεθει και το code στο Obc και να μπει και ενα πρασινο λαμπακι (μιας και η μαμα ενδειξη ειναι πρασινη) στις μαμα θεσεις μπροστα απο το λεβιε σαν ενδειξη ενεργοποιησης του πιλοτου...
Λεω για τον αυτοματο πιλοτο ποιο Module εβαλες? Απο Ε39 ή απο Ε36?
Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό!!
thumbthumb
Από ε36 δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει.
Ε39 η ε46 θέλει.βασική προυποθεση να γράφει κάτω από το part number 08-04 για να παίξει απευθείας χωρίς να βάλεις το mfl module κατω απο το τιμονι!
Υ.Γ. Οποίος θέλει μαμά τοποθέτηση έχω στην αποθηκη μοτεράκι με ντιζα-λεβιεδακι πιλότου και εγκεφαλάκι.το μόνο που θελετε είναι η καλωδίωση...
βαλαμε και με τον φιλο μου στο obc το code (πηρε με την πρωτη) και βαλαμε και στην μαμα θεση μπροστα απο το λεβιε πρασινη ενδειξη για το cruise το οποιο οταν ειναι κλειστο δεν φαινεται καν οτι εκει μεσα εχει λαμπακι!:thumbsup:
ο πιλοτος ενεργοποιοειται απο τιμονι και απενεργοποιειται απο τιμονι,συμπλεκτη και φρενο.απο τα καλυτερα πραματα που εχω βαλει στο αμαξι μπορω να πω....
θα επανελθω καποια στιγμη με φωτο και κανα βιντεο οποτε ευκαιρησω..:original:
τρελο μπαξιμο τρελαρα Λεω !!!
να το ευχαριστηθεις αγορινα! ;)
υγ: το γκαζι νομιζω οτι ειναι μηχανικο για αυτο παιζει ετσι. για πες ρε Λεω