Αρχικό μήνυμα απο
kloukakis
Ευχαριστώ Φάνη, καλά τα λες. Απλά μπορεί πχ το 13κιλο για να μου το πρότεινε να βολεύει το 90% τον οδηγών...
Όπως και να χει δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο, μίλησα σήμερα με τον μηχανικό μας και ο τύπος δεν σκέφτεται καθόλου μάλλον, κάνει τυχαίες τύχες. Ο μηχανικός μας προσπάθησε να του βάλει μυαλό, αλλά δεν. Αντί να πάρει με 800Ε φουλ ρυθμιζόμενη D2, ενώ τελικά το Μ3 είχε ανάρτηση που έπαιρνε κανα-δυό ρυθμίσεις πήγε και έστειλε να του φτιάξουν στη Θεσσαλονίκη χειροποίητες για ντριφτ και μάλιστα σε κάποιον που προφανώς δεν έχει ξαναφτιάξει ντριφτάδικο Μ3. Και θα δώσει και ένα 1300άρι. Οτι να ναι, έλεος! Για να μην αναφέρω οτι το μοτερ έχει 34.000χλμ και θα το ανοίξει για να αλλάξει μέταλλα-μπιέλες και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Είμαι σίγουρος πως αφου πετάξει τα λεφτά του εδω κι εκεί στο τέλος σε καμιά D2 θα καταλήξει.
Όπως και να χει σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους που βοηθήσατε να βγάλω μια άκρη, ασχέτως που ήρθαν έτσι τα πράγματα!!
Λέω να συνεχίσουμε πάντως το θρεντ για το Μ3 του Νικ:thumbsup:, ε Νικ τι λες ρε??