καλα να παθεις....αουντακια.
:th_Laie_67-1:
Printable View
καλα να παθεις....αουντακια.
:th_Laie_67-1:
το αυτοκίνητο έφταιγε...:thumbsdown::thumbsdown:
Ρε παμε καλα???? ηντουσαν με audi (φτου σκατα) και απορει γιατι δεν του μιλουσανε καλα???
Καιιιιιιι οοοοοολλλλλοοοο αυτο το αναφερει σε φορουμ ΒMW!!!!
Γιαννη πουλακι μου αντι να σε πανε στο αλλοδαπων για εξακριβωση ζητας και τα ρεστα........??????
Και ο μισοντριφτερ κουραδοβολιδεξ αντι να ριξει μπαν στο κρυφοαυτντακια του κανει και συμπαρασταση......
Σπυρο ελπίζω να έχεις ποιητικό οιστρο απόψε γιατί ο Γιαννης μπήκε αγριεμενος...
Συν του οτι επροσεξα οτι καποια μελη εναφερθησαν σε καποια αλλα αξιολογοτατα μελη με τον χαρακτηρισμο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ:shok:
Το ειπε ο κουραδοβολιδεξ ασχετοκωλιας....ο ψηλος που δε μπορει να περασει 850 με Μ3.......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ....
Ποιοι ειναι οι χτικιαριδες κυριοι????,......χοληστερινη δε3 ξερουμε τι ειναι......τουαλετα παμε δυο φορες την μερα.......στα μπακετ χωραμε ανετοτατα (θωμα:whistle:).......ειμαστε ωραια παλικαρια.......κανουμε κανονικα ντριφτα.....εχουμε καλυτερη αναλογια κιλων ανα ιππο...
Δε γραφω αλλα γιατι ειμαι οφ τοπικ και γιατι μεχρι τωρα φανταζομαι το ψηλο να κλαιει στην ποδια της συζηγου και να προσπαθει να φαρδυνει το μπακετ, και τον ψευτοντριφτεξ να ετοιμαζεται να αυτομπαναριστει,.....
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:
Παντα υπαρχουν βλακες σε καθε δουλεια.
εχω να πω πολυ καλα λογια για την αστυνομια αλλα εχω να πω και αρκετα ασχημα.
Μην τους βαζουμε στο ιδιο καζανι.
Εχω φαει και γω ουκ ολιγες ψαχτικες τοσα χρονια τωρα,αλλες με ευγενεια και σεβασμο και αλλες λες και ημουν ο πασαρης με οπλα να με σημαδευουν κλπ κλπ...
Το θεμα ειναι οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
https://www.youtube.com/watch?v=OiSRJ0mHMps
είμαι μια χαρά νόμιμη σε όλα σε πληροφορώ! για να γίνω νόμιμη έσκασα 800 ευρό!κ εκείνη την ημέρα συγκεκριμένα δεν έψαχναν για μοτέρ αλλά για ναρκωτικά ! κ δεν μαρεσει να μου κάνουν το αμάξι άνω κάτω κ να μην τα ξανά βάζουν στην θέση τους!ψάξε αλλά όχι να στο κάνει στάβλο μετά !