:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Ποντιε μου αρεσεις βρε αλλα με προλαβε αλλη και με παντρευτηκε
Printable View
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Ποντιε μου αρεσεις βρε αλλα με προλαβε αλλη και με παντρευτηκε
παιδιά ήρεμα ...οκ το καταλάβαμε ότι δεν μπορεί να αρέσουν σε όλους, δεν χρειάζονται άλλα λόγια ούτε υπονοούμενα..thumb
εμένα μου αρέσουν πάντως..
άμα τα γουστάρεις Μήτσο το παίρνω πίσω.... που να ξέρω οτι είστε φίλοι... τρόμαξα.. :thumbsup: :hystericalbs1: :hystericalbs1::thumbsup:
Aδερφε το αμαξι σου εχει μεταμορφωθει σε πολυ evil underground κατασταση! Ειλικρινα πρεπει να σου αλλαξουν ονομα απο ''bmw crazy'' σε ''Κing of μπαξιμο''!!!:mpaks: :mpaks: :mpaks:
Δεν πιστευω πως μενει κατι αλλο να του κανεις εξωτερικα! Μηπως να κοιταξεις για κανα κομπρεσσορακι????τετοιο λουκ προδιαθετει για 400+hp.... :original: :original:
καλα με τις μαυρες ζαντες εδεσε τελεια το γλυκο!!!!!!!!
τεμετερον το εκανες ακομα ποιο κακο.....πολυ καλη επιλογη!!!!!
πολυ ωραιο αποτελεσμα..αν και δεν ειμαι φαν της βελτιωσης εξωτερικα...keep crazy baxing..................
Ρε τρελέ Μήτσε....τι έκανες? Το Μ3 έγινε τεράστια Αλητεία!!! :thumbsup:
Αν και δεν θα έβαφα ποτέ τις CH μαύρες (κάτσε πρώτα να τις πάρω...) το δικό σου τελικό αποτέλεσμα είναι Γ@μ@το.......Full special!!!:shok:
:warriorsmiley: