πολύ καλό πραγματικά!
Printable View
πολύ καλό πραγματικά!
Ο κωστας εχει αποδειξει κατ επαναληψην την αξια του ως επαγγελματια.ειμαι σιγουρος οτι τα αμαξια που ερχονται τα βλεπει σαν δικα του και αυτο φαινεται απο τον τροπο που τα περιγραφει.
To αμάξι παρελήφθη και δεν έχω να πω τίποτα. Μακάρι να μπορούσατε να δείτε live το πριν και το μετά γιατί σίγουρα στις φωτογραφίες χάνεται η λεπτομέρεια.
Όταν το πήγα ήταν σκούρο μαύρο - απλό. Τώρα είναι μαύρο μεταλλικό κ στον ήλιο αλλάζει χρώμα γίνεται καφέ - μαύρο με μεταλλικές κουκκίδες - όπως ήταν το εργοστασιακό.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τον Κώστα για την προσοχή του και εν ευθέτω χρόνω θα ανοιχθεί νήμα με αναλυτική περιγραφή του αυτοκινήτου.
:thanks:
https://www.bmwheaven.com/gallery/im...1652564590.jpg
Μαστορα εχεις και ενα Μ3 εκει μεσα.......να δω πως θα το κανεις μεσα - εξω.......κανονησε γιατι δε μπορω να τρεξω αν με παρουν στο κυνηγι......:whistle:
Πανο.....ωραιο αποτελεσμα ρε συ......μπραβο στο μαστορα .....
το αποτελεσμα ειναι πραγματικα τελειο.
απλα θα θελα να ρωτησω τον +φορουμιστα Κωστα το κοστολογιο... στο περιπου, ετσι για να εχω μια εικονα για κατι που θελω να κανω συντομα.
Ο πανος διαβαζει το manual του si:
https://www.newsbeast.gr/files/1/201...3f0befa14g.jpg
Πανο καλοριζικο, να το χαιρεσαι!!!!!...:D
Και ενα μπραβο και στον Κωστη!!!
Πάνο καλοτάξιδο!!!! Να το ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή σου εύχομαι!!!! Eίναι κούκλα ...έχω και μια αδυναμία στο συγκεκριμένο χρώμα... :thumbsup:
ωραία δουλειά Κώστα! thumb
μπραβο ρε κωστα αψογη δουλεια...
πανο καλοριζικο ρε φιλε,να το χαρεις οπως εσυ θελεις!thumb
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς που μέχρι σήμερα μας έχετε τιμήσει με την εμπιστοσύνη σας. Ειλικρινά ποτέ δεν περίμενα τόσο μεγάλη αποδοχή και τόσο πολύ δουλειά από ένα forum. Ειδικά στη δική μας μικρή αγορά.
Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που έκανα εγγραφή, αρχικά για τη παλαβομάρα που κουβαλάω από μικρό παιδί για τα αυτοκίνητα (και ειδικότερα για τα bmw) και ύστερα για όλα τ άλλα. Πράγμα που επιβεβαιώνεται από την ενεργή μου συμμετοχή σε τόσα θέματα όλους αυτούς τους μήνες. Και πως ότι δεν συμμετέχω σε κανένα άλλο φόρουμ.
Αυτό που έγραψε ο Γιώργος παραπάνω είναι όλο το ζουμί. Πάντα προσπαθώ να βλέπω όλα τα αυτοκίνητα σαν να ήταν δικά μου. Να είμαι πρώτα εγώ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Έχω διώξει άπειρες φορές υποψήφιο πελάτη, απλά και μόνο επειδή ήξερα ότι στο τέλος δεν θα ήμουν εγώ ευχαριστημένος. Σίγουρα θα τον παραμύθιασε κάποιος άλλος. Τέλειοι δεν είμαστε, άλλωστε άνθρωποι κάνουν την εργασία (όχι ρομπότ) που είναι όλη χειρωνακτική και υπάρχουν και παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα....δεν εξαρτάται πάντα από εμάς. Όποιος καταλαβαίνει έχει καλώς. Πάντως αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχουμε εκατοντάδες ορκισμένους πελάτες με ονειρεμένα (και μη) αυτοκίνητα, που μας τιμούν ξανά και ξανά.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Μακαρι να'μασταν κι'αλλοι λιγο πιο κοντα στην Αθηνα...
Πλακα-πλακα, τη σημερον ημεραν ειναι και αρκετα δυσκολο να βρει κανεις επαγγελματια που να κανει καλη δουλεια.
Σε οποιονδηποτε τομεα...
Απο γιατρο μεχρι σουβλακι...:shok:
Χωρις πλακα.
Τωρα, Ελληνες ειμαστε.
-Αμα ειναι η δουλεια καλη, μας φαινεται ακριβα.
-Αμα ειναι φτηνα, η δουλεια ειναι μετρια...
Τα θελουμε ολα δικα μας, και τζαμπα κιολας.