Λεωνίδα, κάποτε είχε γίνει σκυλοκαυγάς πάνω στο Astra και το βρήκα ακριβώς έτσι. Τσέκαρέ το βρε συ...
Όπως και να 'χει, κρίμα ρε γμτ και για το δικό σου και για του Γιάννη.:crying:
Printable View
Λεωνίδα, κάποτε είχε γίνει σκυλοκαυγάς πάνω στο Astra και το βρήκα ακριβώς έτσι. Τσέκαρέ το βρε συ...
Όπως και να 'χει, κρίμα ρε γμτ και για το δικό σου και για του Γιάννη.:crying:
Παναγιωτη το σημα στο καπω ηταν χτυπημενο σε σημειο να φυγει, να προσθεσω οτι την μια καρδια του καπω την βρηκα κατω και την αλλη μισοξεκουμπωτη και με το αυτοκολλητπ που τις ειχα ντυσει γδαρμενο. Δεν ειναι χαμηλα για τζιν στο σημειο του προφυλακτηρα?
Και εγω ειμαι παθων κ σχετικα προσφατο! Πριν κανα 25αρι μερες κατεβαινω να παω στο αμαξι κ βλεπω μια γρατζουνια στον πισω προφυλακτηρα ψηλα στο υψος που αρχιζει το πορτ-παγκαζ κ η οποια δν ηταν σε ευθεια γραμμη αλλα εκανε κατι 8αρια.. συνεχιζοντας το ψαξιμο βρισκω απο την μερια του συνοδηγου απο το σημειο του πισω τροχου μεχρι κ στο σημειο που ξεκιναει η πορτα να εχει αλλη μια αυτη την φορα ευθεια γρατζουνια.. Εγκεφαλικα εγω..
Κ ερχομαι κ λεω, το γνωριζω οτι υπαρχει ενα θεμα "ζηλιας" η μλκιας σορρυ κιολας αλλα ετσι το βλεπω εγω προς ακριβα αυτοκινητα απο καποιους που δν μπορουν να τα αποκτησουν. Ρε μαστορα, εσυ ο κοπ@νος που ερχεσαι κ μ το χαρακωνεις επειδη ζηλευεις η επειδη δεν εχεις με τι αλλο να παιξεις.. με ρωτας εμενα πως τα βγαζω περα κ ποσες ωρες δουλειας εχω ριξει για να το παρω? Κ το χειροτερο, ακομα το χρωσταω. Νομιζουν οτι ολοι οσοι εχουν Bmw, Mercedes η οτιδηποτε αλλο ακριβο παει να πει οτι ρεει κ το χρημα....
Τελος παντων, δν τον βρηκα ποτε οπως ειναι φυσικο αν κ μ μπηκαν καποιες υποψιες (ατομο που εχει ακριβως το ιδιο μοντελο με μενα), αλλα μεχρι στιγμης δν εχω καταφερει να το μαθω..
*Βεβαια εγω εχω πει: Αν τυχον κ ειναι αυτος.. Παλετοφορο το σηκωνω το κανω κομματια, κραταω μοτερ (εχει το 2.2cc αυτος) κ τα μπροστινα φαναρια γιατι θελω να κανω κατι περιεργα.. κ το υπολοιπο ανταλλακτικα.. :-Ρ
Υπαρχει και ενα καλο στην υποθεση αφου χαλαρωσεις και το αποδεχτεις .
ΤΟ ΜΠΑΞΙΜΟ Χωρις να πεσει παντοφλα Αρη. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Εγώ το δικό μου, το είχα παρκάρι μια φορά στην Τρίπολη,στην πλατεία του Άρεως(από τα πιο κεντρικά σημεία) και ήταν όλο χαραγμένο περιμετρικά.Η χαρακιά είχε αρκετό βάθος και το αμάξι αναγκαστικά το έβαψα ολόκληρο εκτός από τον ουρανό...
:shok::shok::shok:
:ranting2::ranting2::ranting2: X1000
και λιγα λεω, μονο που τα βλεπω σε αλλων τα αυτοκινητα !!
τι γινεται ρε ******....
και να'ταν απο ζηλεια...δεν ξερουν τα ζωα οτι σημερα παιρνεις BMW-αρα με 4-8000 ευρω. σιγα το ακριβο.
τι ΖΩΑ....
Λεωνιδα, πως το γλιτωσες το εγκεφαλικο...??
:ranting2:
:gun_bandana:
Νικο ασε ετρεμα 2 μερες απο τα νευρα μου και κοντευα να κανω ΜΠΑΜ . Να σας πει ο Γιαννης πως ειμουν ουτε στο τηλεφωνο δεν μιλιομουν. :ranting2::ranting2:
Μολις ειχα αγορασει το πρωτο μου αμαξι....saxo vts...ειμαι ενα βραδυ μπροστα στα εβερεστ στο πασαλιμανι, και ερχεται ενα κοπρος και μου δαγκωνει τον μπροστα προφυλακτηρα....επαθα σοκ...βαραγα μπουνιες στο στηθος μην παθω ανακοπη....
Βγηκα απο το αμαξι(με το κλειδι στο χερι) και τον κυνηγουσα μεσα στην ηρωων πολυτεχνιου......το παπαρι δεν το επιασα!!!, μου ειχε κανει καλη ζημια στον προφυλακτηρα....
Εκανα μερες να το ξεχασω....φανταζομαι ρε παιδια στις δικες σας περιπτωσεις....:thumbsdown::thumbsdown:
Ο Γιαννης οταν ειδε τη ζημια :th_Laie_67-1:
https://www.theclubhouse1.net/photo/...eFlatSmall.jpg
Εγω ευτυχώς παρολο που εχω τσακωθει με πολλους γειτονες για θεσεις παρκιν κτλ δεν εχω δει σημαδια απο κλειδια κτλ. Παρολο που το φοβομουν. Αλλα εχω αλλο θεμα... Πολλους κουλους. Καθε τριτη εχει λαικη στην γειτονια και γινεται πανηγύρι. Και οι 2 προφυλακτηρες μου εχουν αναστεναξει. Ειδικα ο πισω εχει 2 τεραστια σημαδια απο τις βιδες της πινακιδας καποιου....****. Φυσικα ουτε λογος για σημειωμα κτλ. Ειναι και αυτο σοβαρο θεμα...