Συμπλεκτης και φρενα είναι οι επομενοι βελτιωτικοι στοχοι αν το μπατζετ δεν μικρηνει αποτομα απο τα λαστιχα. Ουφ ρε γμτ, παλι καλα που ερχονται και Χριστουγεννα.
Printable View
Συμπλεκτης και φρενα είναι οι επομενοι βελτιωτικοι στοχοι αν το μπατζετ δεν μικρηνει αποτομα απο τα λαστιχα. Ουφ ρε γμτ, παλι καλα που ερχονται και Χριστουγεννα.
Υστερα απο συνεννόηση με τον συντάκτη του περιοδικού έχω την άδεια να δημοσιεύσω την ιπποδύναμη για τον κόσμο του bmwfans.gr και μόνο.
https://img249.imageshack.us/img249/8203/335kali.png
Το αυτοκίνητο αυτή την στιγμή το πήρε ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης μου και βρίσκεται σε συνεργείο για προσθήκη ψεκασμού μεθανόλης. Η μεγάλη πίεση στην αντλία βενζίνης μόνο πρόβλημα θα δημιουργούσε στο μέλλον. Οπότε επειδή για αυξηση ιπποδύναμης χρειαζόμαστε και αέρα και καύσιμο, αντί να ταλαιπωρήται η αντλία θα σπρώχνουμε και λίγο ζουμί για καύσιμο μα κυρίως να κρατιέται δροσερός ο κινητήρας. Αναρωτιέμαι τι παραπάνω θα δώσει αν και σύμφωνα με τον Vishnu και την επικοινωνία που είχαμε δύσκολα θα δώ παραπάνω νούμερα. Αναμένουμε καινούρια δυναμομέτρηση
:shok::shok::shok::shok::shok::shok:
wow !
υποψιάζομαι , οτι ψηλα ο Στρατος παιζει με πολυ safe αβανς! Πιστευω οτι με λιγο πιο αγρια αντιμετωπιση θα εβλεπε καλυτερη καμπυλη! Βεβαια αν εχουμε και στην ακρη του μυαλου μας λιγο την μακροζωια του κινητηρα, δεν κανει και ασχημα
:gun_bandana::eek::1::notworthy::nitro::thumbsup:
Εχω μεινει αφωνος!!!456 αλογα 66 κιλα ροπης???
ολα αυτα με μαμα αναρτησεις/ζαντολαστιχα/διαφορικο/σασμανκλπ.κλπ.....
150 αλογα παραπανω και ολα δουλευουν ρολοϊ????αυτα ειναι αποτελεσματα καλης βελτιωσης και αντοχης μηχανικων μερων!!!!
Μπραβο Στρατο!!!!
Ελπιζω αυτη τη δυναμη να την περνας και στο δρομο με τα νεα σου μπαξιματα(λαστιχα/συμπλεκτη)!!!:thumbsup:
Αν και πιστευω οτι τα δυναμομετρα δειχνουν λιγο μειωμενες αποδοσεις επειδη οι φυσικη ροη του αερα στο μπροστινο μερος του αυτοκινητου μετα την δευτερη εκατονταδα χιλ. ειναι αδυνατο να επιτευχθει επανω σε ενα δυναμομετρο οσο δυνατα και να φυσανε τα ανεμιστιρια!!!
οσο για safe mode που κοβει την ιπποδυναμη επειδη δεν κινειται το εμπρος συστημα...εκει δεν ξερω εαν υπαρχει καποιο θεμα....
Αλλα τι συζηταμε ....456 αλογα δεν ειναι αρκετα?:original:
:ranting2:θελω και εγω 35αρι μοτερ!!!!
Πανό, Νίκο, Σπύρο και Άρη και φυσικά όλους σας ευχαριστώ για τακαλα σας λόγια.
Η καμπύλη οντως είναι πολύ πεσμένη από τις μεσαίες και μετά. Το κλοτσιμα της ροπης από χαμηλά δίνει όμως την αίσθηση οτι το πέσιμο της καμπυλης είναι ανύπαρκτο όταν οδηγείς.
Όπως είπε και ο Σπυρος συμβαίνει επειδή είναι πολύ safe το αβανς. Μόνο 12 μοίρες στον κοφτη που πολλά tunes δουλεύουν με πάνω από 15 μοίρες και αγγίζουν και τις 18 μοίρες προπορειας ανάφλεξης. Αποφασίστηκε να γίνει έτσι με κύριο σκεπτικό την αξιοπιστία στο πέρασμα του χρόνου και την δύναμη χαμηλά, εκεί που στροφαρει ο κινητήρας στο περισσότερο χρόνο του.
Φανταζομαι τώρα ότι με τα ζουμία δεν θα δω παραπάνω δύναμη ψηλά, θα έχω όμως το κεφάλι μου ήσυχο για την αντλία καυσίμου και για την σωστή ψύξη το καλοκαίρι.
Το κακό είναι ότι με σχεδόν 66.5 kgm ροπης ο συμπλεκτης θα μας αφήσει πολύ σύντομα δυστηχως...
Sent from my iPhone using Tapatalk
66 κιλά ?!?!
WTF ?!?!?!
Αντε ν΄ανοίξεις ρολλ μαζί του...
μπραβο στρατο ωραια νουμερα
πολύ πράμα ρε η ασπρούλα λέμε...
μπράβο ρε στράτο...πολύ μπουρί
το αμάξι λέμε...66 κιλά ροπή!!!