στο ωραιοκαστρο στη shell!
Printable View
στο ωραιοκαστρο στη shell!
ρε βασιλλη ειχα μεσα και τον msak δεν ειδαμε κανενα φαναρι!
στανταρ βασιλη!
εκτος του οτι ηταν εριστικοι
του τυπου ""πολυ βιαστικος εισαι και τα τετοιες μαλ@#$ες!!
με ειδαν μικρο ειδαν και το μ3 και λενε να το κωλοπαιδι με τα λεφτα του μπαμπα!!
ας τον ξεσκισουμε!
Εσύ φταις που μικροδειχνεις.:th_Laie_67-1: Τέλως πάντων υπάρχει περίπτωση να το πάρεις νωρίτερα το δίπλωμα ή θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν οι μέρες.:ranting2:
Πάντως άσχετα, εδώ στη Γερμανία ένας ΓΕΡΜΑΝΌΣ πέρασε με κόκκινο μπροστά μου και πετάχτηκε το περιπολικό και του έκοψε μια κλησαρα καθώς του κάνανε και έλεγχο αυτοκινήτου (αδειάσανε πορτμπαγκάζ) και αλκοτέστ.
Εμένα πάλι με σταματήσανε για έλεγχο ρουτίνας και λέω πάει θα δούνε το ελληνικό δίπλωμα και ποιος ξέρει τι θα μου πουν. Αλλά άδικα αγχωνόμουν μόλις είδαν το ελληνικό δίπλωμα μου το δώσανε πίσω και αφού με ρωτήσανε ποιανού είναι το γερμανικό αυτοκίνητο μου είπανε πολύ ευγενικά καλό καλοκαίρι.:thumbsup:
άλλη ποιότητα Λιάκο οι Γερμανοί...βέβαια αν κάνεις κάτι σε ξεσκίσανε....
Ohhh yes!! 20 χλμ πάνω από το όριο περίπου 800 ευρά χωρίς να είναι δυνατόν να γίνουν παζάρια.:shok:
Βάλτε και καμία φωτογραφία από τη συνάντηση να χαιρόμαστε και εμείς λίγο εδώ στην ξενιτιά.:warriorsmiley:
@Yoda: Ως το Σεπτέμβριο που θα γυρίσω θα έχουν αρχίσει τα γαργαλήματα στο νέο απόκτημα ή έχουν αρχίσει ήδη και μας έχεις αφήσει στο σκοτάδι?:whistle:
γαργάλημα δεν θα έχουμε προς το παρόν....μόνο αισθητικές παρεμβάσεις....κάτσε να το πάρουμε πρώτα....
ερε βρεγμενη βιτσα που θελουν τα μπατσακια!!!
μονο εκει τους περνει να το παιζουν!!
οταν τους λες μας κλεβουν ερχοντε μετα απο 30 λεπτα
ερε και να ημουν υπουργος για μερα θα τους ειχα κοψει τον κολο
στα τυπου ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ φοραω στολη και γα..ω!:thumbsdown::thumbsdown: