Diesel είναι 1400 με 95 άλογα 6αρι κιβώτιο.
Κατανάλωση πραγματική στο 6,5.
Printable View
Diesel είναι 1400 με 95 άλογα 6αρι κιβώτιο.
Κατανάλωση πραγματική στο 6,5.
με τετοια καταναλωση δεν αξιζει το diesel. Καλυτερα καποιο βενζινης που ξερουν να τα δουλευουν και οι μαστορες γιατι αμα παθει κατι to diesel και δεν το βρισκουν τοτε κλαφτα χαραλαμπε.
Οταν ενα συγχρονο οχημα με βενζινη καιει 7 εντος πολης τοτε το αντιστοιχο diesel πρεπει να καιει 5. Αλλιως δε θα γινουν ποτε αποσβεση τα εξτρα χρηματα για τηνα γορα του diesel. Ασε που στην Ελλαδα μυριστηκαν οι εμποροοι οτι ολοι αγοραζουν diesel και εχουν ανεβασει τις τιμες αδικαιολογητα
Μέσα σε πόλη και κίνηση τα μόνα βενζινοκίνητα που πέφτουν σχετικά εύκολα κάτω από 7 είναι τα 1000αρια-1200αρια. Στην κατηγορία του i30 δε νομίζω ότι υπάρχει βενζινοκίνητο που μπορεί να πέσει εύκολα κάτω από τα 7 χωρίς αυγό στο δεξί πόδι (μιλάμε για πόλη πάντα). Επίσης το 6.5 που λέει ο φίλος φαντάζομαι ότι το πετυχαίνει χωρίς προσπάθεια και με σβέλτους ρυθμούς. Γιατί αλλιώς το diesel πέφτει εύκολα κάτω από 6. Οπότε σίγουρα υπάρχει όφελος και από την στιγμή που η διαφορά στην τιμή μεταξύ diesel-βενζίνης πολλές φορές είναι μικρή ή έλάχιστη με τις προσφορές που κάνουν όλοι για τα diesel, η απόσβεση γίνεται γρήγορα.
Ναι με γρήγορη οδήγηση το 6,5 και τονίζω το πραγματική κατανάλωση.
Επίσης ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει την μεγαλύτερη ροπή στην κατηγορία του και εννοείται 5 χρόνια εγγύηση.
Αμάξι που κάνει 30000χλμ τον χρόνο λίγο δύσκολο να μην κάνει απόσβεση ως diesel. Για μέσα πόλη χρησιμοποιώ επίσης ένα smart diesel και αυτό ναι έχει 5λιτρα κατανάλωση. Το 6,5 δεν το βρίσκω παράλογο.
Να σου πω την αλήθεια μεταξύ Renault και i30 είμασταν και εμείς αλλά επειδή Λάρισα αυτές τις δυο εταιρείες τις έχει ο ίδιος έγινε απευθείας σύγκριση μεταξύ των δυο αυτοκινήτων και το i30 κέρδισε κυρίως λόγω χωρών.
Άλλο ένα θετικό ότι δεν έχει καθόλου τριγμούς στο εσωτερικό του σε βαθμό που μου κάνει εντύπωση.
Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να τα οδηγήσεις κιόλας.
Αςχετο αλλά το smart έχει θέμα με το φίλτρο PDF και το check engine είναι σχεδόν μονίμως ανοιχτό. Όχι ότι κάνει κάτι απλά με εκνευρίζει να βλέπω το κίτρινο λαμπάκι που όποτε θυμάται ανάβει και σβήνει.
Το i30 όπως προείπα δεν έχει βγάλει το παραμικρό.
Παίδες να σας ρωτήσω κάτι τελευταίο? Επειδή δεν έχω πάρει ποτέ αμάξι απο αντιπροσωπεία εξηγήστε μου λίγο το εξής:
Τι διαφορά υπάρχει κ που είναι η "παγίδα" μεταξύ αυτοκινήτων που πουλάει η αντιπροσωπεία απο άλλους? Δηλαδή παράδειγμα πως πάω στη Toyota να πάρω ένα Yaris ας πούμε 17.000. Γιατί υπάρχουν στο car.gr Yaris με 16.000 καινούργια κ σε άλλους (εκτός απο τη Toyota) και με 0 χιλιόμετρα? Εάν τα δίνουν πιο φτηνά κ δεν υπάρχει παγίδα γιατί να τα πάρεις από αντιπροσωπεία????