Αρχικό μήνυμα απο
anton
σε αυτα τα RFT ελαστικα που δεν υπάρχει ρεζέρβα, μήπως η λύση είναι να εχουμε μαζί αυτό το πράγμα που ειναι σαν μακαρόνι και το βάζουμε στην τρύπα που χάνει; Θα εχουμε στο πορτ μπαγκαζ λίγο AVA αλοίφουμε τα πέλματα μεχρι να δούμε από που χάνει αφού θα κάνει αφρό και μετά βάζουμε στην τρύπα το μακαρόνι. Ασε που πολλές φορες η πρόκα ή βιδα φαίνεται με το μάτι. Βεβαια προσωρινή λύση αλλά για καμια εβδομαδα ειμαστε εντάξει. Μετά πάμε στο πρωτο βενζινάδικο φουσκώνουμε το ελαστικό και συνεχίζουμε το ταξίδι μας. Ασε που μπορούμε να εχουμε στο πορτ μπαγκάζ ηλεκτρική τρομπα ελαστικών να τα φουσκώνουμε μονοι μας! Πάμφθηνα το μακαρόνι και η τρόμπα και χωρις καθόλου κόπο! Όταν φτασουμε στον προορισμό μας με την ησυχία μας ψάχνουμε καλό βουλκανιζατερ να βάλουμε μπάλωμα, αφου δε θα το εχουμε κινήσει χωρίς αερα για να καταστραφεί ή αν ακολουθησουμε τις οδηγιες του κατασκευαστή αγοράζουμε καινούργιο σε καλή τιμή και το βάζουμε στον καλύτερο. Ενώ ο αφρός από ό,τι εχω μαθει, κανει αναγκαστική αλλαγη του ελαστικού!
Βρήκα βίδα στο Rav4 και αναγκάστηκα βεβιασμένα να πάω στο βουλκανιζατερ τασος που ειναι μεγαλο και ολο το 24ωρο και μου γρατσουνίσαν την ζάντα κατα την αφαιρεση του ελαστικου για να βάλουν το μπάλωμα. Σου λεει ηλθες στην νύχτα μη μου θες και καλλιτεχνίες. και σε ενα αλλο που πήγα για φθηνη αλλαγη ελαστικων επίσης μου γρατσουνίσαν τις ζάντες στην εξωτερική στεφάνη. ¨Αρα το γρατσουνισμα ειναι ο κανόνας