Κωστάκη βάλε καμιά φοτό να δούμε και το δικό σου εργαλείο..
Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι σπόντες..
Printable View
Κωστάκη βάλε καμιά φοτό να δούμε και το δικό σου εργαλείο..
Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι σπόντες..
Καθ οτι αρμοδιος μπιρυω να πω δυο κουβεντες στο νεο μελος μιας και εχω περασει κι απο τις 2 εταιρείες.
Ξεκινησα με 318is E36 μετριο γκαζι δεν εφτανε για ντριφταρισμα αν αυτο σε ενδιαφέρει αλλά οδηγικα αμαξι με ψυχη.
είπα να περασω σε κάτι πιο δυνατό από το 318 και πηραΑ3 tfsi quatrro με 200 αλογα.
τη πρώτη βδομάδα το βαρέθηκα . μπορεί να είχε τη δυναμη αλλα του έλειπε η ψυχή. Νεκρο τιμονι υποστροφικο μη ρυθμισιμο αλλα απο προσφυση τρένο.
Μεταπηδησα μετά απο 2 χρονιά τελικα ξανα σε Ε46 2,2 170hp. Ηταν αρκετο για μενα.
και από ομορφιά και απο δυναμη.οχι οτι θα με χαλαγε αν ειχε 100 αλογα παραπανω αλλα δεν ηταν πλεον αυτο που ζητουσα.
αν μπορεις και μπορεις να συντησεις τετοιο αμαξι το προτεινω απο το audi που θα παρεις στα ιδια λεφτα.
Συμφωνω μαζι σου οτι δεν σημαινει και πολλα η ηλικια αλλα με την εννοια οτι ισως και για εναν 25αρη να μην κανει ενα Μ3 αν σταδιακα δεν ανεβαινει επιπεδο
Η δυναμη ειναι τοση πολυ και η εμπειρια τοσο λιγη στην ηλικια των 19 που εισαι πολυ εκτεθειμενος και οταν υπαρχει ο παρορμητισμος η ισως και οι παρεες αυτης της ηλικιας το λαθος ειναι πιο κοντα
Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις
Το ibiza από έξτρα τίποτα ''μαμά'' fr είναι του 07...Σε κάλυψα;;;
Αν διάβαζες τι έγραψα πιο πάνω δεν θα σπαταλούσαμε τζάμπα χρόνο. να φανταστώ δεν έχεις θερμαινόμενα καθίσματα, ούτε αυτόματο πιλότο, ούτε διζωνικό κλιματισμό, ούτε αισθητήρες παρκαρίσματος... μπορώ να πω πολλά ακόμα που το δικό μου το "20 ετίας" τα έχει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ. Την εφηβική μου ηλικία την πέρασα στα 16. έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε. Σου είπα, το παν δεν είναι τα γκάζια (καλοδεχούμενα αν μπορείς να τα έχεις) αλλά όταν κάνεις πολλά χιλιόμετρα σε ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.
Ελπίζω τώρα να σε κάλυψα εγώ...